Asa imi zicea si mie ca voi fi anulat, ca contu asta este cumparat de al tiby, cand tot site-ul stie cum am facut eu pctele si ca am contul asta de cand el schimba scutecele, el este genu de copil care daca...este putin bagat in seama, are impresia ca toata lumea este a lui, si prinde aripi , e uite ca nu este chiar asa.
Pe toata lumea vrei tu sa verifice, asa ai zis si de mine, dar pe tine te-a verificat si uite ca ti-au dat drumu, desi la cum te-ai comportat si injurat meritai ban/ip.
:))
merita!!! caracter zero , cultura zero ! imi pare rau ca am schimbat replici cu un asemenea om inca odata succes de la zero
asta te reprezinta ......zeroooooooooooooo!!!
Pe toata lumea vrei tu sa verifice, asa ai zis si de mine, dar pe tine te-a verificat si uite ca ti-au dat drumu, desi la cum te-ai comportat si injurat meritai ban/ip.
DeVoRaToArEa a fost cont cumparat cu 189 miloane de la vanzatorul de tibi cel care detine nikul Dhoom pe vreme aceia acest cont DeVoRaToArEa a fost vandut acestui jucator poreclit jaga in 2008 el a cumparat contul cu DeVoRaToArEa de la tibi Dhoom se poate verifica va dau in gat pe toti ma ;) sa vedeti ca chiar nu imi este teaam de nimeni sa spun adevarul ;)
DeVoRaToArEa a fost cont cumparat cu 189 miloane de la vanzatorul de tibi cel care detine nikul Dhoom pe vreme aceia acest cont DeVoRaToArEa a fost vandut acestui jucator poreclit jaga in 2008 el a cumparat contul cu DeVoRaToArEa de la tibi Dhoom se poate verifica va dau in gat pe toti ma ;) sa vedeti ca chiar nu imi este teaam de nimeni sa spun adevarul ;)
hahahhahaa
esti obsedat :)))
mai bine ai fi obsedat de o fata
devo ... nu te scapa :))) din ...ochi
Vai de capul tau, cum le sti tu pe toate :)) e uite ca esti bun de detectiv, nimeni nu a zis vrodata asa ceva, si te trezesti tu sa comentezi, cumetre, aici nu esti la tine pe tarla, aici esti pe un site de socializare, tu esti bun doar la injurat si trisat. Repet contu asta e mai respectat ca tine, poti sa faci tu 10 miliarde, cat despre tiby te inseli amarnic, tiby era unul din dusmanii mei, si la vremea acea tiby nu exista :))
Vai de capul tau, cum le sti tu pe toate :)) e uite ca esti bun de detectiv, nimeni nu a zis vrodata asa ceva, si te trezesti tu sa comentezi, cumetre, aici nu esti la tine pe tarla, aici esti pe un site de socializare, tu esti bun doar la injurat si trisat. Repet contu asta e mai respectat ca tine, poti sa faci tu 10 miliarde, cat despre tiby te inseli amarnic, tiby era unul din dusmanii mei, si la vremea acea tiby nu exista :))
da daaaa bine spui ...detectiv:)))))))
Asta e dovada clara ca acest cont (DeVoRaToArEa) a fost cumparat !
Pentru el virtualitatea e lumea lui si trebuie sa il tratam ca atare. Pacat de anii care ii are la fundulet
Userul tranQUIla fiind frate cu dra1Kee sau jucat nesportiv adica pe mana asa s-au ridicat cu clone la aceias masa acest dra1Kee are si el retea de conturi clona se poate verifica nu mint cu siguranta gasiti cel putin 10,12 conturi clona ;)