Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 2 din 3
123 

Vezi primul necitit

16-05-2014,10:52
dra1Kee Data inregistrarii: 10/04/2013 Mesaje: 10 Online
:))

Merita si site-u o mascota daia i'au dat drumu :))Lasa'l in durerea lui. Primesc private de la el cu amenintari si jigniri  ca maine sunt anulat :)) 

16-05-2014,10:54
DeVoRaToArEa Data inregistrarii: 18/08/2008 Mesaje: 76 Online

Asa imi zicea si mie ca voi fi anulat, ca contu asta este cumparat de al tiby, cand tot site-ul stie cum am facut eu pctele si ca am contul asta de cand el schimba scutecele, el este genu de copil care daca...este putin bagat in seama, are impresia ca toata lumea este a lui, si prinde aripi , e uite ca nu este chiar asa.

16-05-2014,10:56
dra1Kee Data inregistrarii: 10/04/2013 Mesaje: 10 Online

Pentru el virtualitatea e lumea lui si trebuie sa il tratam ca atare. Pacat de anii care ii are la fundulet 

16-05-2014,10:57
zakynthos Data inregistrarii: 11/08/2013 Mesaje: 17 Online

Citat de la DeVoRaToArEa:

Pe toata lumea vrei tu sa verifice, asa ai zis si de mine, dar pe tine te-a verificat si uite ca ti-au dat drumu, desi la cum te-ai comportat si injurat meritai ban/ip.

merita!!! caracter  zero , cultura zero ! imi pare rau ca  am  schimbat  replici cu un asemenea om inca odata  succes de la   zero
asta  te reprezinta ......zeroooooooooooooo!!!

16-05-2014,10:59
Casa_Moara_FetiIi Data inregistrarii: 09/05/2014 Mesaje: 35 Online
Nu ca voi chiar ati uitat ca stiu totul despre fiecare in'parte ;)

Pe toata lumea vrei tu sa verifice, asa ai zis si de mine, dar pe tine te-a verificat si uite ca ti-au dat drumu, desi la cum te-ai comportat si injurat meritai ban/ip.

DeVoRaToArEa a fost cont cumparat cu 189 miloane de la vanzatorul de tibi cel care detine nikul Dhoom pe vreme aceia acest cont DeVoRaToArEa a fost vandut acestui jucator poreclit jaga in 2008 el a cumparat contul cu DeVoRaToArEa de la tibi Dhoom se poate verifica va dau in gat pe toti ma ;) sa vedeti ca chiar nu imi este teaam de nimeni sa spun adevarul ;) 

16-05-2014,11:02

Citat de la Casa_Moara_FetiIi:

DeVoRaToArEa a fost cont cumparat cu 189 miloane de la vanzatorul de tibi cel care detine nikul Dhoom pe vreme aceia acest cont DeVoRaToArEa a fost vandut acestui jucator poreclit jaga in 2008 el a cumparat contul cu DeVoRaToArEa de la tibi Dhoom se poate verifica va dau in gat pe toti ma ;) sa vedeti ca chiar nu imi este teaam de nimeni sa spun adevarul ;) 

hahahhahaa

esti obsedat :)))
 mai  bine  ai fi obsedat de o fata
 devo ... nu te scapa  :)))  din ...ochi

16-05-2014,11:02
DeVoRaToArEa Data inregistrarii: 18/08/2008 Mesaje: 76 Online
Aha

Vai de capul tau, cum le sti tu pe toate :)) e uite ca esti bun de detectiv, nimeni nu a zis vrodata asa ceva, si te trezesti tu sa comentezi, cumetre, aici nu esti la tine pe tarla, aici esti pe un site de socializare, tu esti bun doar la injurat si trisat. Repet contu asta e mai respectat ca tine, poti sa faci tu 10 miliarde, cat despre tiby te inseli amarnic, tiby era unul din dusmanii mei, si la vremea acea tiby nu exista :))

16-05-2014,11:04

Vai de capul tau, cum le sti tu pe toate :)) e uite ca esti bun de detectiv, nimeni nu a zis vrodata asa ceva, si te trezesti tu sa comentezi, cumetre, aici nu esti la tine pe tarla, aici esti pe un site de socializare, tu esti bun doar la injurat si trisat. Repet contu asta e mai respectat ca tine, poti sa faci tu 10 miliarde, cat despre tiby te inseli amarnic, tiby era unul din dusmanii mei, si la vremea acea tiby nu exista :))

da daaaa  bine  spui ...detectiv:)))))))

16-05-2014,11:32
Ai curaj sa ceri sa fi verificat cum acest cont Utilizator DeVoRaToArEa a trecut de la un ip la altul ?

Asta e dovada clara ca acest cont (Utilizator DeVoRaToArEaDeVoRaToArEa) a fost cumparat !

16-05-2014,11:38
Rog administratori sa verifice userul dra1Kee si tranQUIla s-a jucat nesportiv si clona la aceiasi masa

Citat de la dra1Kee:

Pentru el virtualitatea e lumea lui si trebuie sa il tratam ca atare. Pacat de anii care ii are la fundulet 

Userul  tranQUIla fiind frate cu dra1Kee sau jucat nesportiv adica pe mana asa s-au ridicat  cu clone la aceias masa acest dra1Kee are si el retea de conturi clona se poate verifica  nu mint cu siguranta gasiti cel putin 10,12 conturi clona ;) 

Pagina 2 din 3
123