D-nule admin ce intelegeti prin conturi multiple??? Suntem 7 persoane si fiecare are conturile lui , este ceva interzis , daca avem un singur calculator, nu am facut niciodata transfer intre ele si nu am jucat cu cate 2 conturi la masa , inchideti conturi - conturi clona - de ce??? care este neregula ? , nu avem voie sa jucam toti din familie?, nu inteleg am fost corecti si... am primit anulare cont... pe cei care fac transfer si joaca cu cate 2 conturi la masa ii lasati.... e rusinos sa inchideti conturi fara motive... vreau sa stiu cum sa procedeze cineva care are un singur calculator in casa si sunt 7 persoane care joaca poker??? Astept raspuns ....
" O clona inseamna un user care este deja inregistrat, si din diverse
motive isi mai face inca unul sau mai multe conturi, cu scopul clar de a
posta sub mai multe "identitati" sau de a acumula puncte la jocuri de
pe mai multe conturi." Acesta este din regulamentul d-voastra , deci este clar , conturile nu au fost facute sa postez sub alte identitati caci nu scriu pe la mese sau pe chaturi, si nici sa fac transferuri de puncte , se vede clar ca se juca cu ele corect si fara a incalca regulamentul....."de a acumula puncte la jocuri de
pe mai multe contur" ce intelegeti prin asta????..... astept raspunsuri
" O clona inseamna un user care este deja inregistrat, si din diverse
motive isi mai face inca unul sau mai multe conturi, cu scopul clar de a
posta sub mai multe "identitati" sau de a acumula puncte la jocuri de
pe mai multe conturi." Acesta este din regulamentul d-voastra , deci este clar , conturile nu au fost facute sa postez sub alte identitati caci nu scriu pe la mese sau pe chaturi, si nici sa fac transferuri de puncte , se vede clar ca se juca cu ele corect si fara a incalca regulamentul....."de a acumula puncte la jocuri de
pe mai multe contur" ce intelegeti prin asta????..... astept raspunsuri
Tocmai am gasit transfer de puncte pe conturile tale, la poker, ba chiar s-a jucat cu 2 conturi la aceeasi masa.