Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

15-12-2014,12:56
Strausz Data inregistrarii: 15/12/2014 Mesaje: 0 Online
admin citeste si sa dai raspuns concret

admin al acestui site daca tu spui ca acele conturi sunt clone si ai anulat tot atunci eu cu ce sa mai joc ma nene? dupa tine nu era normal sa lasi 3 conturi cum spune acel regulament? pai tu ce faci? anulezi tot? ok. dar cand ai fost informat despre _CASANOVA ca are conturi peste limita admisa plus nenumarate rapoarte tu ce faci? nu mai aplici regulamentul? pai ce suntem noi aici? experimente pentru voi? dar cand primesti rapoarte cum ca unii jucatori injura. hartuiesc,etc tu ce faci? sanctionezi selectiv? ai primit nenumarate atentionari cum, ca aplici eronat regulamentul dar se pare ca te doare la palarie, pentru mine nu insemni nimic esti doar un liceean care e si el pe aici prin zona si are un cont de culoare rosie

15-12-2014,19:09
FLEX_001 Data inregistrarii: 15/12/2014 Mesaje: 2 Online
admin

De ce nu dai ba raspuns la ce scrie aici si tot anulezi conturile? de ce ma? fiindca stii ca faci un abuz de asta? pai cine it-i da tie dreptul sa incalci regulamentul /doar functia pe care o ai? esti josnic de asta sa dea domnul sa-ti crape plamanii in tine ca esti prea prost , pai cu tine frumos nu se poate vorbi ca oricum faci tot ce te taie capul cum drak sa anulezi tu conturile ca sunt clone? daca ai anulat tot eu cu ce mai intru pe site tau ba fraierica? aseara a fost un transfer de puncte clar ca lumina zilei si ai primit rapoarte dar cei care erau vizati nu se vad la anulati. pai de ce ba marele  admin? ce drak sat-i mai spun eu tie ca oricum esti prea ingust la minte sa pricepi, ai facut din site asta un dezastru prostule( ca sa ma anulezi oricum) ma ca daca ai fi in fata mea ai intelege tu regulamentul sigur ., prostu satului ce esti, ai si tu putere acum . BA NENE CA MULTI PROSTI MAI LASA DZEU. PE LUMEMAI BN BANEAZA-MA FRAIERE CA SA STII UNA SI BUNA CA SI ASA A RAMAS SITE ASTA DE CARUTA DATORITA PROSTILOR CA TINE

15-12-2014,21:25
raf__ella Data inregistrarii: 15/12/2014 Mesaje: 2 Online

ma da ce se intampla cu banarea conturilor asa fara motiv de unde clone voi crca vreti sa va bateti joc de situl asta ce banati asa pentru clonare si eu am 2 conturi si pe alea mi-le banati pentru clonare eu acuma cu ce mai joc?

15-12-2014,21:29
rotarucosmin Data inregistrarii: 17/03/2014 Mesaje: 1 Online

dc nu merge sa ma regenerez imi explica si mie cineva?

16-12-2014,17:25
FLEX_001 Data inregistrarii: 15/12/2014 Mesaje: 2 Online
admin raspunde

uite clone admin TheAnnihilator---_CASANOVA_, _NASUL, BILL, SFINXUL. si daca iintri pe IP lui sigur mai descoperi tu cateva ca doar le stii, de ce nu le anulezi? intra si spune , pai tu intri sa comentezi doar unde it-i convine? Acum alta asa ca pt tine, daca cineva are 3 conturi si de pe un cont face anumite greseli tu le anulezi pe toate? Nu e normal sa plateasca doar acel cont? hai ca esti comic, ma nene tu disperi si pe cel mai calm om

16-12-2014,17:56
Juliyen Data inregistrarii: 29/10/2014 Mesaje: 115 Online

nu va adus mosul jucarii? ticalosi sentimentali vas bate cu lantul udincercati sa fiti cuminti si numai gogonati pe aici stiu ca sunteti docili si va iert

16-12-2014,18:53
Raff_ella Data inregistrarii: 16/12/2014 Mesaje: 6 Online

Citat de la _CASAN0VA_:

nu va adus mosul jucarii? ticalosi sentimentali vas bate cu lantul udincercati sa fiti cuminti si numai gogonati pe aici stiu ca sunteti docili si va iert

ma libidinosule ciocu mic ca dau cu spray, tu doar stii cate conturi ai dar de cate limbi dai tu si bineinteles platite mai esti si iertat, pai de asta ai ramas tu cu boul ala de dogaru pe site ca este un administrator foarte competent aici si mai baga si el ceva in cont., LEPADATURILOR SI TREPADUSILOR

16-12-2014,20:55
TheAnnihilator Data inregistrarii: 31/07/2014 Mesaje: 137 Online
In atentia tuturor

Am sa va rog sa va numarati doar clonele voastre si sa nu mai tineti socoteala altora. Cei care au maxim 3 clone (si sunt destui care au 2 sau 3) beneficiaza de prevederea respectiva din regulament.
Cei care au fost (si vor fi) anulati depasesc (uneori cu mult) cele 3 conturi permise de regulament, asa ca vina nu este a noastra, ci a lor.Pentru a preveni eventuale fraude, sunt interzise conturile multiple....Important: Sunt tolerate 2-3 conturi la un jucator cu conditia sa nu se faca transfer de puncte intre ele si sa nu fie folosite pentru hartuire si injurii. Fiecare cont trebuie sa reflecte corect vechimea si valoarea lui.
A, si sa nu uitam de cei care se joaca de-a soarecele si pisica cu noi: isi creaza 3-5-7 conturi pe zi, consuma punctele, noi le stergem si a doua zi o iau de la cap. Cu ce sunt ei "mai cu mot" fata de un user normal care, daca si-a consumat punctele, asteapta o noua zi pentru a i se realimenta contul si apoi joaca din nou sau ca cei (mult mai putini) care cumpara puncte?

Pagina 1 din 1
1