se vede ca nu prea va intereseaza intradevar e o joaca dar sunt pers cu probleme de luat in seama credti ca toyi merita ignorati? sa creat o harababura ca nici cand va face uni ca la usa cortului nu vreti sa vedti
.mam uitat la titlul nedumerire scris de __NASUL in care isi cere un drept perfect justificat si nu aveti nici o taina exista un user cos__care va injura cum rar aud si vad. mai domnilor hai sa ne respectam putin fiecare cu rostul lui aici nu credeti?
se vede ca nu prea va intereseaza intradevar e o joaca dar sunt pers cu probleme de luat in seama credti ca toyi merita ignorati? sa creat o harababura ca nici cand va face uni ca la usa cortului nu vreti sa vedti
.mam uitat la titlul nedumerire scris de __NASUL in care isi cere un drept perfect justificat si nu aveti nici o taina exista un user cos__care va injura cum rar aud si vad. mai domnilor hai sa ne respectam putin fiecare cu rostul lui aici nu credeti?
ce tot de plangi de pe un cont pe altu nu-ti mai ajunge punctele?ce crezi ca siteul nu stie ca esti tot tu zai ceva si de _BYL_ .......
Bine ca esti ... CASANOVA_incultul
admin dezinteresati
Bine ca esti ... CASANOVA_incultul
admin dezinteresati
ce spuneam eu adminule sofokle mai sus? astepti un motiv oricat de mic sa ma sanctionezi tot p mn care sunt JIGNIT, PROVOCAT si injurat de individul asta DESTIN , motive INEXISTENTE si INVENTATE de tn pt a ma face sa CUMPAR de la voi!!!!! NICIODATA IN VIATA TA nu se va intampla asta, nu am sa cumpar de la voi nimik, sa ziceti ms ca jucam aici. cu MIZERIILE astea p care le faci aici pe site de cand ai venit o sa faci sa joci singur. ai ANULAT vezi doamne CLONELEdar ai anulat pe cele cu pcte multe PT AI OBLIGA SA CUMPERE PUNCTE.......inchizi ochii cand suntem jigniti, injurati, hartuiti si astepti sa raspundem la jigniri ca sa ne anulezi tot pe noi ca sa CUMPARAM PUNCTE asta este PERVERSITATE nu CORECTITUDINE. si ca sa vada toata lumea cum ne MINTI si ne FURI p fata iti detaliez......mi-ai dat 3 zile pt HARTUIRE mie........cum sa HARTUIESTI o persoana cand nici nu discuti o vb cu el??????????? deci MINTI......cum sa fac rapoarte false 3 saptamani la rand si tu sa ma sanctionezi dupa 3 saptamani? MINTI din nou.... am facut raport pt injurii si iti spun acum cum suna acest text scris de DESTIN...( ESTI UN PROST)...asta ce inseamna ca ma pupat?????????? nu ai luat nici o masura desii se intampla acum 3 saptamani raport la care nu mi-ai raspuns nici pana azi. am facut raport pt JIGNIRI, si iti voi reda ceea ce mi-a scris DESTIN...( ESTI O) astea nu sunt jigniri dupa mintea ta adminule sofokle??????????? iar te-ai facut ca nu vezi si nu ai luat masuri. am facut raport pt PROVOCARI si HARTUIRE deoarece acest individ DESTIN in urma faptului ca primea x de la mn iesea pe margine si ma HARTUIA si PROVOCA prin folosirea EXCESIVA de emoticoane si mai exact acest emoticoncu scopul de a ma deranja la masa de joc iar ori de catye ori un adversar castiga cu cacealma sau panda acest individ DESTIN folosea emoticonul motiv pt care primea x de la mn. este cumva interzis sa folosesc butonul x?????? este cumva interzis sa-mi selrctez adversarii cand eu sunt gazda?????? este cumva interzis SA NU CUMPAR PUNCTE DE LA VOI?? atunci cum iti permiti sofokle sa ma sanctinezi tot pe mn desii eu sunt cel jignit si hartuit? cum iti permiti sa ma ameninti cu anularea tot p mn care sunt jignit si hartuit de acest individ DESTIN, desii am facut zeci de rapoarte incepand de acum 3 saptamani pe care le-ai IGNORAT cu buna stiinta si cu scopul vadit de a face un ABUZ sanctionandu-ma tot pe mn in speranta ca ca imi vei inchide gura sau sa CUMPAR PUNCTE DE LA VOI? toata lumea poate sa vada p forum ca am raport facut de 3 saptamani aproximativ la care nu ai luat nici o masura, INDIVIDUL DESTIN care injura , provoaca si hartuieste nu are nici o sanctiune iar eu care am fost jignit , hartuit si injurat de acest DESTIN sunt sanctionat si amenintat ABUZIV de catre un admin care NU isi face treaba corect adic tu admin sofokle
anulanari aiurea,suspendari aiurea in scurt timp va lasam sa jucati intre voi PRIETENII,va bateti joc de noi,ne radeti in fata,multi am spus decat adevarul si ne-am trezit cu conturi sterse si suspendari pt motive inchipuite,VA MULTUMIN!!!!!!!!!!!!!!!SEMNAT,NOI JUCATORII CE SUNTEM PE SITE DIN 2009
VANATORI DE CONTURI MARI SA VA FIE PUTIN RUSINIKA ATI SUSPENDAT USERUL __NASUL TOCMAI SA NUI REPORTATI PREMIUL
doar ti-am zis sa zici ceva si de pe contul asta despre _NASUL vezi ca l-ai uitat si pe casanova sa zici ceva premii nu mai sunt de mult dar cand e vorba de puncte moaca ce mai conteaza
numai merge mai oameni buni vanzarea de puncte la negru cum mergea candva asa ca numai are rost sa mai jucati aici pe site si nici pentru distractie nu se mai merita sa jucati ca distractie canci bagami-as pl in regulamentul asta de kk nu vad si stimati domni admini ca de cand au ei acest regulament de rahat au pierit toti ca dupa un tsunami cica ei o sa se schimbe site-ul dar in ce nu stiu poate se schimba in mentenanta definitiva ca va garantez eu ce era pana acum 20 in la poker 1 nu o sa mai intre nici dq nimeni absolut nimeni o sa mai joace jegu de MalasorTe_17 ori cu cotoila ori cu domni administratori dar cu oricine ar juca nu va mai avea haz sa ne pisam pe el de site cu tot cu regulamentul asta de rahat imputit si dc mama drq mai il tineti activ site-ul nu cumpara nimeni puncte utilizatori ce mai sunt pe la rummy etalat seara acolo maia veti de anulat cativa si oricum site-ul o sa ramana ca un spital gol fara pacienti in el mai bine stimati mei domni admini admine nu vreau sa va jignesc vreau sa va administrez o intrebare scurta si la subiect cand va-ti facut ultima oara si voi ca admini testul la un psiholog ca dati dovada ca sunteti oameni bolnavi mintali altfel nu va pot vede cum ganditi ce dq faceti va bateti joc de lume nu ati avut o viata normala cu o minte dezvoltata cum ati ajuns voi administratori de site cand voi dati cu anulatu cum da spoitorii dedicatii lui Florin Salam cand vine la nunta nu il lasa pe ala sa termine melodia ca ii si umple sacul dar voi umpleti paginile de suspendari si anulari aiurea chiar nu sunteti constienti de ceea ce faceti ? vreau un raspuns de la un admin altfel dati dovada ca sunteti bolnavi psihici ;) va rog eu frumos chiar vreau sa vb si verbal daca se poate eu nu am nik cu voi dar va jignesc ca iubesc enorm acest site si vreau sa il vad exact cum era candva plin de jucatori la poker si la toate celelalte jocuri acum numai intra nimeni totusi mai e o sansa nu va bateti joc de ea va rog eu frumos