bai prostane este deajuns sa scrii 1 singura data dar nu te duce capul asta e clar si ce scriu este purul adevar copil din flori ce esti,esti unicul fraier de pe site asta e clar ca lumina zilei ,dar ce sa-i faci mai sunt si prosti care se cred cineva, si cred ca daca ar durea prostia la tine ai umbla nauc si i-a mai du-te ma in pwla de aici ce i-mi bat eu capul cu unu ca tine sluga de site ce esti
astea sunt doar cateva conturi care le are acest sifonar ce spui tu de cont secundar casanova dar nasul si celelalte nu sunt tot ale lui? pai acest infect are o duzina de conturi dar la el nu sunt clone si stii de ce? fiindca mai baga bani pe ele doar sa nu le anuleze asta e motivul dar fraierul de sofokle doarme si pe deasupra e si sifonaru siteului pana la urma tot un fraier este asa ca ---------------
astea sunt doar cateva conturi care le are acest sifonar ce spui tu de cont secundar casanova dar nasul si celelalte nu sunt tot ale lui? pai acest infect are o duzina de conturi dar la el nu sunt clone si stii de ce? fiindca mai baga bani pe ele doar sa nu le anuleze asta e motivul dar fraierul de sofokle doarme si pe deasupra e si sifonaru siteului pana la urma tot un fraier este asa ca ---------------
tot ale lui sunt e un trisor un bulangiu
Camera_Video este o amenintare pe acest si-te deci numai pot sa joc !!! Domnii adminii cere pcte intru dami si mie dami si mie intruna cere pcte numia pot juca din cauza lui !!! Va rog faceti ceva adminii lui Camera_Video si pariez ca are pset 4,5 conturi si joca pe mana cu varu lui va asigur
"Dorinta" ti-a fost indeplinita, userului fiindu-i anulate 4 conturi clona. Ideea este ca daca nu raportati abaterile nu putem sa ghicim ce nereguli sunt pe site, iar Camera_Video nu a avut nicio raportare.