Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 2 din 2
12 

Vezi primul necitit

25-11-2014,19:51
_ARMAGHEDON_ Data inregistrarii: 10/10/2014 Mesaje: 4 Offline

bai prostane este deajuns sa scrii 1 singura data dar nu te duce capul asta e clar si ce scriu este purul adevar copil din flori ce esti,esti unicul fraier de pe site asta e clar ca lumina zilei ,dar ce sa-i faci mai sunt si prosti care se cred cineva, si cred ca daca ar durea prostia la tine ai umbla nauc si i-a mai du-te ma in pwla de aici ce i-mi bat eu capul cu unu ca tine sluga de site ce esti

25-11-2014,20:20
ionut911 Data inregistrarii: 24/11/2014 Mesaje: 4 Online
Sfinxule taci

Citat de la _CASAN0VA_:

VINE IARNA AI GRIJA DE CACIULA COPILUL LUI DUMNEZEU  SI NUMAI TE UITA PESTE GARD CA NU VZ DECAT MOTUL LA CACIULA

ba  cica tu intri pe contul mic cu casanova ca sa nu stie nimeni esti un cacat si sofokle degeaba e admin ca nu stie nici o regula !!!!!

25-11-2014,20:58
_ARMAGHEDON_ Data inregistrarii: 10/10/2014 Mesaje: 4 Offline
sfinx,casanova,nasul,bill, etc

astea sunt doar cateva conturi care le are acest sifonar ce spui tu de cont secundar casanova dar nasul si celelalte nu sunt tot ale lui? pai acest infect are o duzina de conturi dar la el nu sunt clone si stii de ce? fiindca mai baga bani pe ele doar sa nu le anuleze asta e motivul dar fraierul de sofokle doarme si pe deasupra e si sifonaru siteului pana la urma tot un fraier este asa ca ---------------

25-11-2014,21:09
ionut911 Data inregistrarii: 24/11/2014 Mesaje: 4 Online
ba da

Citat de la _ARMAGHEDON_:

astea sunt doar cateva conturi care le are acest sifonar ce spui tu de cont secundar casanova dar nasul si celelalte nu sunt tot ale lui? pai acest infect are o duzina de conturi dar la el nu sunt clone si stii de ce? fiindca mai baga bani pe ele doar sa nu le anuleze asta e motivul dar fraierul de sofokle doarme si pe deasupra e si sifonaru siteului pana la urma tot un fraier este asa ca ---------------

tot ale lui sunt e un trisor un bulangiu

01-12-2014,21:54
Robert_Arb14 Data inregistrarii: 29/11/2014 Mesaje: 1 Online

Camera_Video este o amenintare pe acest  si-te deci numai pot sa joc !!! Domnii adminii cere pcte intru dami si mie dami si mie intruna cere pcte numia pot juca din cauza lui !!! Va rog faceti ceva adminii lui    Camera_Video si pariez ca are pset 4,5 conturi si joca pe  mana cu varu lui va asigur

10-12-2014,14:43
TheAnnihilator Data inregistrarii: 31/07/2014 Mesaje: 137 Online

Citat de la Robert_Arb14:

Camera_Video este o amenintare pe acest  si-te deci numai pot sa joc !!! Domnii adminii cere pcte intru dami si mie dami si mie intruna cere pcte numia pot juca din cauza lui !!! Va rog faceti ceva adminii lui    Camera_Video si pariez ca are pset 4,5 conturi si joca pe  mana cu varu lui va asigur

"Dorinta" ti-a fost indeplinita, userului fiindu-i anulate 4 conturi clona. Ideea este ca daca nu raportati abaterile nu putem sa ghicim ce nereguli sunt pe site, iar Camera_Video nu a avut nicio raportare.

Pagina 2 din 2
12