Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 2
12 

Vezi primul necitit

01-11-2016,13:44
_H_T_C_ Data inregistrarii: 26/05/2016 Mesaje: 2 Online
anulare pe nedrept

Buna ziua imi pare nespus de rau dar ce ati facut dumneavoastra nu este corect eu locuesc in anglia stau in 1 casa cu 3 etaje adica 3 apartamente folosim acelasi net virgin media avem acelasi ip iam invitat pe prieteni mei de aici sa joace la dumneavoastra pe site si acum drept rasplata ma anulat pt joc cu clona daca credeti ca este corect ce faceti nui nimica eu imi voi cauta dreptatea la opc s-au ecc pt mine este foarte usor sa dovedesc ca am investit bani in situl dumneavoastra am cumparat cu card bancar puncte de aproximativ 100 lire am extras bbancar ca dovada ce faceti dumneavoastra acum se numeste frauda nu vreau nimik alceva decat sa imi redati contul va doresc o zi buna si astept raspuns si ca dovada sa vedeti ca nu glumesc sau nu incerc sa va speri va ofer aceasta petitie depusa la ANPC Vă rugăm să apelaţi la această modalitate numai după ce încercaţi să rezolvaţi amiabil problema cu operatorul economic care a comercializat produsul sau a prestat serviciul. În situaţia în care nu aţi ajuns la o înţelegere cu vânzătorul sau cu administratorul unităţii, atunci aveţi dreptul să depuneţi o reclamaţie. Reclamaţia sau sesizarea se face în nume personal.Reclamaţiile şi sesizările adresate ANPC pot fi depuse doar de către consumatori persoane fizice. Divergenţele între operatorii economici nu intră în sfera de competenţă a Autorităţii Naţionala pentru Protecţia Consumatorilor. Daca doriti completarea unei reclamatii, va rugam sa completati din nou formularul web, mentionand nr reclamatiei la care adaugati detalii suplimentare. Pentru operatorii economici cu sediul in afara Romaniei sunteti rugati sa va adresati Centrului European al consumatorilor din Romania accesand acest link. Pentru mai multe detalii va rugam accesati si pagina Cum se depune o reclamatieFormular ReclamatiiCampurile marcate cu * sunt obligatorii!Datele dvs. pentru a putea fi contactatPrenume*Nume*E-mail*TelefonAdresa* - Strada, Numar, ( Bloc Apartament ), Sector/JudetDatele de identificare ale comerciantuluiOperator Economic (Denumire)*CUIAdresa Punct Lucru (Str, Nr)*Judetul Operatorului Economic*   - Selectati judetul -   ALBA  ARAD  ARGES  BACAU  BIHOR  BISTRITA-NASAUD  BOTOSANI  BRAILA  BRASOV  BUCURESTI  BUZAU  CALARASI  CARAS-SEVERIN  CLUJ  CONSTANTA  COVASNA  DAMBOVITA  DOLJ  GALATI  GIURGIU  GORJ  HARGHITA  HUNEDOARA  IALOMITA  IASI  ILFOV  MARAMURES  MEHEDINTI  MURES  NEAMT  OLT  PRAHOVA  SALAJ  SATU-MARE  SIBIU  SUCEAVA  TELEORMAN  TIMIS  TULCEA  VALCEA  VASLUI  VRANCEA  Data achizitionarii (zz.ll.aaaa)* Modalitatea cumparariiDirectOnline Birou Reclamatii*   - Selectati Biroul Adresat -   PRODUSE SI SERVICII ALIMENTARE  BUNURI NEALIMENTARE  PRESTARI SERVICII  PRODUSE SI SERVICII FINANCIAR BANCARE Produs/Serviciu Reclamat*   - Selectati Categoria -   Financiar bancar Subcategorie Produs/Serviciu*   - Selectati subcategoria -   Fonduri de investitii, fonduri de pensii si titluri de valori  Leasing auto, operational, imobiliar  Recuperari creante  Servicii bancare contracte de credit  Servicii bancare contracte de economisire creditare  Servicii bancare conturi de economii  Servicii bancare de cont curent  Servicii de asigurare si reasigurare (redirectionate la ASF)  Servicii financiare ATM+uri  Servicii financiare carduri de credit  Servicii financiare carduri de cumparaturi  Servicii financiare carduri de debit  Servicii financiare ipoteci si credite imobiliare  Servicii financiare S-a incercat rezolvarea / remedierea amiabila a situatiei Detalii cu privire la aspectele reclamate*Nu copiati din pagini web sau mail-uri. Puteti salva continut web sau mail intr-un fisier pdfFormats Pretentia dumneavoastra*      - Selectati Pretentia Dumneavoastra -      INLOCUIRE     RETURNARE     REPARARE     REZILIERE         CONTROL     Documente probatorii (dimensiune maxima 20Mb)Atasati cel putin un document probatoriu. Fisierele acceptate sunt de tip imagine sau pdfFactura / Bon Fiscal / ChitantaContract Certificat de garantieAlt document Va rugam NU atasati acelasi document de mai multe ori. Reclamatia/sesizarea dvs se rezolva în termenul legal (conform prevederilor O.G. nr. 27/2002), cu conditia ca aceasta sa fie însotita de documente probatorii, respectiv factura fiscala, bon fiscal sau chitanta, contract, certificat de garantie sau alte documente, dupa caz.  Campurile marcate cu * sunt obligatorii!Sunt de acord ca datele mele personale sa fie folosite in scopul rezolvarii reclamatiei expediata pe aceasta cale. Sent from Yahoo Mail. Get the appdatimi si mie un raspun daca se paoate va rog

01-11-2016,13:51
_H_T_C_ Data inregistrarii: 26/05/2016 Mesaje: 2 Online
anulare

imi puteti raspunde si mie da sau nu?

05-11-2016,23:16
I_x_X_x_I Data inregistrarii: 01/09/2016 Mesaje: 1 Online

Citat de la _H_T_C_:

12-11-2016,21:33
_SORYN Data inregistrarii: 29/09/2014 Mesaje: 55 Online

bai nea lentila posibil ai tu ciuda eu unul nu am contestat deciziile adminilor ca nu m am putut abtine cand din 4 cel putin 5 ma injura, adevarat am mai luatin balon cate unul dar sa fii insultat injurat ,etc o seara si a 2 a zi sa te trezesti 15 zile ca stai in tribuna iar cel care te injura si te face muci nici macar avertisment incepi sa te indoi de la jumate, intradevar nu am facut rapoate pe motivul ca am fost injurat facut raport si ploaia tot de la Rusi a venit asa ca ptr niste maruntis ce bagi ptr un joc anume pe acest site nu are rost sa te enervezi sa injuri pe x , y s au b. am scris asta ca un semnal de alarma ca admini sa citeasca chaturile mai atent dc au timp dc nu e un job cand putem si nu condamn ca viata este acida ptr toti chiar de castigi mult peste mediu tot nu e suficient. am scris din 2 motive; 1 toti spun ca sunt favorizat si nu e chiar asa intradevar suntpe site de ceva ani si 2 dc nu se face nimic acest site ca e in cadere libera, poate numai este profitabil. apropo prefer sa i tai la unul clanxonul 15 zile decat sa stea pe tusa ca oricum au cate 3. Hai laikuri si prietenie!

14-11-2016,00:30
qwerty_12 Data inregistrarii: 19/04/2015 Mesaje: 3 Online

Citat de la _H_T_C_:

de ce ai anulat     acest cont?
iulian_830507

14-11-2016,13:49
r_eea Data inregistrarii: 17/02/2015 Mesaje: 11 Online

De ce va mai obositi cu intrebarile?Nu vedeti ca forumul nu exista?Nimeni nu se oboseste sa citeasca ce scriem noi aici...

27-12-2016,19:02
Rainey Data inregistrarii: 04/05/2016 Mesaje: 6 Online
admin sa iti dau muie si la familie sa iti iau neamul in pula sa te fut de revelion si toti jegosi care joaca

dstre drsacu cu tigsani tsi di cu voi de neam prost sugemai pulatu cu nemul mati date dracu de sit cacat sa ma pis pe vi luavas neamul in pula

27-12-2016,19:02
admin sa iti dau muie si la familie sa iti iau neamul in pula sa te fut de revelion si toti jegosi care joaca

dstre drsacu cu tigsani tsi di cu voi de neam prost sugemai pulatu cu nemul mati date dracu de sit cacat sa ma pis pe vi luavas neamul in pula

27-12-2016,23:00
sa ii dai muie la mata si sa iti iei neamul in pula inchideti situl si spanzurate muieeeeeeeeeeeee jegosi de sittttttttttttttttttttttttttttt

Citat de la Rainey:

jeg penal de sit se muist de jucatori penali numai tigani si jegosi joaca pe situl asta foamea in glanda pisamias pe voi sa ii dai muie la matasi sa iti faci schi din crucea mati date in sloboz de sit jegos pisamasi in guraa ta urare de sfarsit de an muieeeeeeeeee

27-12-2016,23:00
sa ii dai muie la mata si sa iti iei neamul in pula inchideti situl si spanzurate muieeeeeeeeeeeee jegosi de sittttttttttttttttttttttttttttt

Citat de la Rainey:

jeg penal de sit se muist de jucatori penali numai tigani si jegosi joaca pe situl asta foamea in glanda pisamias pe voi sa ii dai muie la matasi sa iti faci schi din crucea mati date in sloboz de sit jegos pisamasi in guraa ta urare de sfarsit de an muieeeeeeeeee

Pagina 1 din 2
12