Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

11-01-2015,20:13
INAT_ Data inregistrarii: 09/01/2015 Mesaje: 8 Online
apel catre toti jucatorii corecti de pe site joci.ro poker

Cryystal si care mai sunteti nemultumiti de acest admin incompetent, eu propun sa nu se mai intre pe acest site, dar cand spun asta adica nimeni nici cei care inca mai sper ca o sa realizeze ceva pe aici fiindca se inseala, daca nu au cazut pana acum prada acestor admini iresponsabili le vor veni randul stiu ca asa va fi , sunt pe acest site inca de la inceputuri dar mai multa mizerie ca acum de cand au venit acesti admini in frunte cu sofokle nu a fost nicicand, rolul lui in acest site era sa inbunatateasca sistemul de joc, sa se faca parieri mai mari la mese, sa se faca o competitie  intre jucatori cum este normal cu premieri, sa aduca imbunatatiri camerelor si meselor de joc,multe erau de facut in folosul jucatorilor ca de fapt ei dau sare si piper acestui site, dar acesti admini nu au facut decat sa faca numai rau, pe cei care le baga bani in buzunare sa-i protejeze, iar pe restul sa anuleze la orice prostie scrisa tot de oamenii lor, asadar fratilor NU MAI INTRATI PE ACEST SITE INFECT 

13-01-2015,07:49
Juliyen Data inregistrarii: 29/10/2014 Mesaje: 115 Online

Citat de la INAT_:

Cryystal si care mai sunteti nemultumiti de acest admin incompetent, eu propun sa nu se mai intre pe acest site, dar cand spun asta adica nimeni nici cei care inca mai sper ca o sa realizeze ceva pe aici fiindca se inseala, daca nu au cazut pana acum prada acestor admini iresponsabili le vor veni randul stiu ca asa va fi , sunt pe acest site inca de la inceputuri dar mai multa mizerie ca acum de cand au venit acesti admini in frunte cu sofokle nu a fost nicicand, rolul lui in acest site era sa inbunatateasca sistemul de joc, sa se faca parieri mai mari la mese, sa se faca o competitie  intre jucatori cum este normal cu premieri, sa aduca imbunatatiri camerelor si meselor de joc,multe erau de facut in folosul jucatorilor ca de fapt ei dau sare si piper acestui site, dar acesti admini nu au facut decat sa faca numai rau, pe cei care le baga bani in buzunare sa-i protejeze, iar pe restul sa anuleze la orice prostie scrisa tot de oamenii lor, asadar fratilor NU MAI INTRATI PE ACEST SITE INFECT 

ma dc nu ti convine joaca la tine la buhai bai  in spatele magazinului satesc cu primaru si dct veterinar dc ai  sotronul e mai sanatos

13-01-2015,14:33
DOAMNE_NU_SE_POATE Data inregistrarii: 13/01/2015 Mesaje: 5 Online
AI DREPTATE INAT_

urata decizie  sa alegi un admin  care  nu stie  ce sa faca  sa respecte  atat jucatorii cat  si acest  site  ,  lau  distrus  admini din ultimi 2  anii e jale  va ramane  sa  joace  intre  eii ,   credetima  acest  site   va ramane  o amintire  daca  anulati aiurea  ,  eu bani la admin  nam sa dau nici o data   nu merita ,  am cumparat  dar nam sa m-ai fac  vreo data  greseala  sa cumpar pachete  pe joci.ro  am sa  uit de acest  site , sunt  destule  care  sa ma joc  ,  dar  peste  ceva  timp am sa intru sa vad ce a ramas  din acest  site  pacat  de greselile  facute  domnule  admin ,  anuleazama  si cu asta  va  fi ultimul  ramai cu bine

13-01-2015,14:33
DOAMNE_NU_SE_POATE Data inregistrarii: 13/01/2015 Mesaje: 5 Online
AI DREPTATE INAT_

urata decizie  sa alegi un admin  care  nu stie  ce sa faca  sa respecte  atat jucatorii cat  si acest  site  ,  lau  distrus  admini din ultimi 2  anii e jale  va ramane  sa  joace  intre  eii ,   credetima  acest  site   va ramane  o amintire  daca  anulati aiurea  ,  eu bani la admin  nam sa dau nici o data   nu merita ,  am cumparat  dar nam sa m-ai fac  vreo data  greseala  sa cumpar pachete  pe joci.ro  am sa  uit de acest  site , sunt  destule  care  sa ma joc  ,  dar  peste  ceva  timp am sa intru sa vad ce a ramas  din acest  site  pacat  de greselile  facute  domnule  admin ,  anuleazama  si cu asta  va  fi ultimul  ramai cu bine

14-01-2015,12:33
Kryystall Data inregistrarii: 14/01/2015 Mesaje: 9 Online

Citat de la INAT_:

CryystalSanctiune: anulare cont, 12.01.2015Motiv: Cont creat pentru injurii. Ceea ce v-am cerut eu sa-mi raspundeti au fost injurii? Aratati si mie injuratura, in tot ceea ce v-am scris eu pe forum. Deci aveam dreptate cand am spus ca nu aveti pic de respect fata de noi. E forumul plin de injuraturi catre voi, si acele persoane nu sunt anulate. De ce? Ce sa intelegem, ca sunt protejatii vostrii? Exemplu recent: CASANOVA, v-a jignit foarte urat...ce a primit? Doar avertisment. Bravo admini...sunteti tari, mai bine va lasati de meserie.

14-01-2015,13:25

Citat de la Kryystall:

CryystalSanctiune: anulare cont, 12.01.2015Motiv: Cont creat pentru injurii. Ceea ce v-am cerut eu sa-mi raspundeti au fost injurii? Aratati si mie injuratura, in tot ceea ce v-am scris eu pe forum. Deci aveam dreptate cand am spus ca nu aveti pic de respect fata de noi. E forumul plin de injuraturi catre voi, si acele persoane nu sunt anulate. De ce? Ce sa intelegem, ca sunt protejatii vostrii? Exemplu recent: CASANOVA, v-a jignit foarte urat...ce a primit? Doar avertisment. Bravo admini...sunteti tari, mai bine va lasati de meserie.

franco69Sanctiune: suspendare 3 zile, 14.01.2015Motiv: Injurii. Te paste anularea dac mai injuri! Expira: 17.01.2015Cam ce inseamna asta? Deci...eu nu am injurat si jignit pe nimeni, doar am cerut cateva explicatii si m-ati anulat, iar lui franco ce i-ati zis? E corect? Nu e. Cum v-am zis e mai usor sa stergi sau sa anulezi decat sa dai un raspuns concret. Asta dovedeste ca habar nu aveti sa tineti un site, mai grav ca habar nu aveti ce ati scris in regulament si va faceti regulile dupa cum sunteti voi in ziua respectiva

14-01-2015,14:08
__NASUL Data inregistrarii: 07/10/2010 Mesaje: 108 Online
heiiiiiiiiiiiiii

eu mi am exprimat un punct de vedere parodiat dar nu cu vb urate. nu sunt de acord ca nimeni sa ijure ca un birjar dar când solidarizez cu cineva asta nu inseamna ca am jignit . sunt 2 lucruri total dinsticte , te rog mai ia si tu dexul sau o faci intentionat ca nu sunt blamat de tine gratis am destui musterii. o vb spune ca dc nu esti injurat inseamna ca nu interesezi e ok dar cred ca e suficient,ok?

14-01-2015,15:03

Daca nu esti de acord, atunci de ce injuri la mese? Si nu este prima data cand vb asa adminilor iar ei iti dau un mic avertisment. Si nu te-am injurat, concluzia.... ca nu ma intereseaza persoana ta. Eu doar te-am folosit ca exemplu, ca sincera sa fiu esti "cel mai bun exemplu urat" de pe site, si in continuare esti sustinut de admini. Rugamintea mea ar fi sa ne evitam.P.S: Sa-mi spui sa folosesc dex-ul, in momentul in care nu mai calci in picioare limba romana.

14-01-2015,20:38
TheAnnihilator Data inregistrarii: 31/07/2014 Mesaje: 137 Online

Citat de la Kryystall:

Cryystal - data inregistrare: 2015-01-09 20:21:53Pe data de 2015-01-12 11:08:00 ai scris:Cryystal: mars in m Cryystal: m 

14-01-2015,21:45
pinguin75 Data inregistrarii: 14/01/2015 Mesaje: 6 Online

Citat de la TheAnnihilator:

Cryystal - data inregistrare: 2015-01-09 20:21:53Pe data de 2015-01-12 11:08:00 ai scris:Cryystal: mars in m Cryystal: m 

da pupalai pula pe tataie sau in cur ca are hemoroizi, ce cumplit esti tute rog eu nu fi asa crud. lasa ma ca ne intalnim noi doi iti promit, sa vezi ce prieteni buni devenim, o sa ma strigi ZEUS...ZEUS sa te ling in cur...ZEUS sa mananc slobozul tau...ZEUS CACATE P MN TE ROG DAR IARTAMA CA NU MAI FAC

Pagina 1 din 1
1