Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

27-01-2015,16:06
cobra70 Data inregistrarii: 20/03/2009 Mesaje: 0 Online
bobby5000

sint anulat aiurea daca sinteti sait serios uitativa la joc sau la alte mese ca asa joaka toti 99k 200k sau 500k la aia e joc sportiv ca au konturi colosante de aia alora nu le anulati nu e carec sa imi anulati comntul o sa va fc reclamatii sa va inchida saitul si se va lua masuri o sa scriu o scrisoare unde stiu eu si am si filmari fc la conturile grosolane si am fc si rapoarte si nu sau luat masuri am impresia ca stiu cine sint persoanele cu conturi grosolane neamuri si prieteni de ai vostri de aia nu le anulati conturile daca nu se ia masuri sa imi deblokati contul in 24 de ore o sa fc reclamatii si o sa vedeti ca se va lua masuri npentru inchiderea saitului. astept raspuns pe Email liviubosu73

28-01-2015,10:35
TheAnnihilator Data inregistrarii: 31/07/2014 Mesaje: 137 Online

Citat de la cobra70:

sint anulat aiurea daca sinteti sait serios uitativa la joc sau la alte mese ca asa joaka toti 99k 200k sau 500k la aia e joc sportiv ca au konturi colosante de aia alora nu le anulati nu e carec sa imi anulati comntul o sa va fc reclamatii sa va inchida saitul si se va lua masuri o sa scriu o scrisoare unde stiu eu si am si filmari fc la conturile grosolane si am fc si rapoarte si nu sau luat masuri am impresia ca stiu cine sint persoanele cu conturi grosolane neamuri si prieteni de ai vostri de aia nu le anulati conturile daca nu se ia masuri sa imi deblokati contul in 24 de ore o sa fc reclamatii si o sa vedeti ca se va lua masuri npentru inchiderea saitului. astept raspuns pe Email liviubosu73

Esti invitatul nostru! Poti face cate reclamatii doresti daca te simti bine. Eu credeam ca. pentru a nu fi sanctionat, e mai simplu sa respecti regulile site-ului decat sa faci reclamatii.
Nu uita ca in reclamatie sa incluzi si regulamentul sau macar acest citat din el:  "Toate jocurile sunt gratis, asadar prezenta unui utilizator pe acest site si acceptarea lui ca membru reprezinta un privilegiu, si nu un drept. Un utilizator poate fi banat in orice moment daca nu respecta pe ceilalti membri si daca nu are un comportament civilizat."

Pagina 1 din 1
1