Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

08-01-2015,15:56
olimpia_esp_ Data inregistrarii: 08/01/2015 Mesaje: 0 Online
buna ziua pacat ptr nedreptatea facuta

Alexandru Petrus
lui zaky i am dat eu puncte ma fraierica

Alexandru Petrus
cand a pus zdreantza aia de casamoara fetili
pe forum

Alexandru Petrus
baaa gasca nusti cand m a anulat cu spartanu atunci?
:)))

02.01.2015 13:08
Alexandru Petrus
cred k transferau
nu ma stie dar nu aveau loc de mn
cu nik asta nu ma stie
Alexandru Petrus
poate
uite cn este la holdem,la masa de zece mi
malasorte 17

Alexandru Petrus
cred k transferau
nu ma stie dar nu aveau loc de mn
cu nik asta nu ma stie
Ricardo_

04.01.2015 10:12
Alexandru Petrus
mai da si mie 100
Alexandru Petrus
ba asta
in timp ce vb cu tn
mia aparut un chat dasta privat
de la unu
Alexandru Petrus
crai 12
si spunea k in urma transferului fct de mine si utilizatoru oliuly ala care mia dat dimi puncte
de zici k te ai luat tu de el
o sa fim anulati
asa a scris muie ala,       ASTA  CARE  FACE TRANSFERE  NU EU SI CERSESTE  PUNCTE  ,  eu  am fost  cinstita  am jucat  corect
nu ma asteptam sa mi se intample asa ceva  , sincera  altceva nu am de facut  decat sa stau sami bat capul pe aici cu acesti jucatori  ce ma insulta
printesa_esp  si MORENA_MORENA75  mati anulat degeaba  altfel nu ma agitam asa  am jucat  corect  
erau  2  la masa isi bateau  joc  de noii restul cacea  dupa cacea  ce am facut am stat si am dat sec mereu  si am castigat
daca  stiam ca am sa cresc  si ma anulati nu mai jucam si ma retrageam  , nu e corect verificatima  si spunetimi cu ce am gresit  , va rog frumos  datimi conturile  inapoi  faceti dreptate  
nu va bateti joc  de mine  , nu am stat degeaba  aici  sa fiu anulata  din cauza  unora  ca Ricardo  sau multi  altii
daca  vreti sa nu mai joc  ok ma retrag  numi mai fac alt  cont  si asta  este  ati zis  ca avem voie  doua  conturi  anihilator  cu tine  am vb
ok  nu aveam decat  2  conturi  sa nu ma mai anulati ca am 5  sau 10  sau 100 si acum va bateti joc  de mine
ma faceti sa nu mai joc  deloc aici ,  inainte  am cuparat pachete  si tot mati anulat , am zis  ca  printesa-esp  sa o fac  vip  sa cumpar
pachet  dar nu se merita dece  sa cumpar  printrun simplu  clic  sa ma anulati , mai  bine nu mai joc  aici si asta  este  ,
va rog frumos  faceti dreptate  si datimi conturile  inapoii  , unul  era  al sotului  meu  si printesa_esp  ERA  AL MEU PTR CA EU  JOC PE
CARTE AM DAU SEC NU NU DAU  DAR E O MARE  DEZAMAGIRE  SA MA ANULATI PE NEDREPT va  multumesc  dar nu stiou ptr ce  
ptr  ne dreptate  nu cred  ca am sa o mai fac  sa va multumesc va doresc  numai bine inca  2  jucatori  lipsa de pe joci.ro sanatate
multa ,  si inca  ceva  inainte  sirena  era  corecta  verifica  si vedea adevarul ,  dar tu acest  admin nouu nu prea  verifici  din cate  se vede
,  sanatate  numai bine .  conversatiile  mi lea dat un jucator din king acum sa vad  si eu adevarul . ca si el a fost  anulat tot  de Ricardo , pacat daca nu dai puncte la un jucator  sati faca raport si sa te anuleze

08-01-2015,16:10
speaker Data inregistrarii: 05/01/2015 Mesaje: 60 Online

acest admin nu verifica nimic, si nu vrea sa se faca dreptate, eu i-am pus 2 intrebari si i-am dat toate dovezile, dar nici macar nu vrea sa verifice, mi-a inchis doua conturi deodata fara motiv intemeiat, nicaieri nu exista in regulament ceea ce el a facut, dar voi continua sa scriu aici si in alte parti poate cineva o sa faca dreptate...contul principal la anulat fara sa trimita mail de inchidere si nici la anulati nu exista deci motivul  care este??/...chiar contrazice un aliniat din regulament...

Pagina 1 din 1
1