Alexandru Petrus
lui zaky i am dat eu puncte ma fraierica
Alexandru Petrus
cand a pus zdreantza aia de casamoara fetili
pe forum
Alexandru Petrus
baaa gasca nusti cand m a anulat cu spartanu atunci?
:)))
02.01.2015 13:08
Alexandru Petrus
cred k transferau
nu ma stie dar nu aveau loc de mn
cu nik asta nu ma stie
Alexandru Petrus
poate
uite cn este la holdem,la masa de zece mi
malasorte 17
Alexandru Petrus
cred k transferau
nu ma stie dar nu aveau loc de mn
cu nik asta nu ma stie
Ricardo_
04.01.2015 10:12
Alexandru Petrus
mai da si mie 100
Alexandru Petrus
ba asta
in timp ce vb cu tn
mia aparut un chat dasta privat
de la unu
Alexandru Petrus
crai 12
si spunea k in urma transferului fct de mine si utilizatoru oliuly ala care mia dat dimi puncte
de zici k te ai luat tu de el
o sa fim anulati
asa a scris muie ala, ASTA CARE FACE TRANSFERE NU EU SI CERSESTE PUNCTE , eu am fost cinstita am jucat corect
nu ma asteptam sa mi se intample asa ceva , sincera altceva nu am de facut decat sa stau sami bat capul pe aici cu acesti jucatori ce ma insulta
printesa_esp si MORENA_MORENA75 mati anulat degeaba altfel nu ma agitam asa am jucat corect
erau 2 la masa isi bateau joc de noii restul cacea dupa cacea ce am facut am stat si am dat sec mereu si am castigat
daca stiam ca am sa cresc si ma anulati nu mai jucam si ma retrageam , nu e corect verificatima si spunetimi cu ce am gresit , va rog frumos datimi conturile inapoi faceti dreptate
nu va bateti joc de mine , nu am stat degeaba aici sa fiu anulata din cauza unora ca Ricardo sau multi altii
daca vreti sa nu mai joc ok ma retrag numi mai fac alt cont si asta este ati zis ca avem voie doua conturi anihilator cu tine am vb
ok nu aveam decat 2 conturi sa nu ma mai anulati ca am 5 sau 10 sau 100 si acum va bateti joc de mine
ma faceti sa nu mai joc deloc aici , inainte am cuparat pachete si tot mati anulat , am zis ca printesa-esp sa o fac vip sa cumpar
pachet dar nu se merita dece sa cumpar printrun simplu clic sa ma anulati , mai bine nu mai joc aici si asta este ,
va rog frumos faceti dreptate si datimi conturile inapoii , unul era al sotului meu si printesa_esp ERA AL MEU PTR CA EU JOC PE
CARTE AM DAU SEC NU NU DAU DAR E O MARE DEZAMAGIRE SA MA ANULATI PE NEDREPT va multumesc dar nu stiou ptr ce
ptr ne dreptate nu cred ca am sa o mai fac sa va multumesc va doresc numai bine inca 2 jucatori lipsa de pe joci.ro sanatate
multa , si inca ceva inainte sirena era corecta verifica si vedea adevarul , dar tu acest admin nouu nu prea verifici din cate se vede
, sanatate numai bine . conversatiile mi lea dat un jucator din king acum sa vad si eu adevarul . ca si el a fost anulat tot de Ricardo , pacat daca nu dai puncte la un jucator sati faca raport si sa te anuleze
acest admin nu verifica nimic, si nu vrea sa se faca dreptate, eu i-am pus 2 intrebari si i-am dat toate dovezile, dar nici macar nu vrea sa verifice, mi-a inchis doua conturi deodata fara motiv intemeiat, nicaieri nu exista in regulament ceea ce el a facut, dar voi continua sa scriu aici si in alte parti poate cineva o sa faca dreptate...contul principal la anulat fara sa trimita mail de inchidere si nici la anulati nu exista deci motivul care este??/...chiar contrazice un aliniat din regulament...