Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

08-01-2015,20:23
LEZERO Data inregistrarii: 03/01/2015 Mesaje: 11 Online
catre administratorii sitelui

mai copiii ca sinteti sigur niste copiii eu am 53 de ani si joc de la inceput pe acest site poate uni dintre voi sigur nu erati aici admini aveam contul orezica in 2007 ,voi chiar nu va dati seama ca faceti mult rau si multa nedreptate? voi nu vedeti ca iar ati inputinat site cu atitea anulari?ma fratilor va rog eu ca un om simplu ce sint si amator de jocul asta poker virtual verificati inainte cu multa grija cind luati masuri de a anula un cont verificati de 10 ori si pe urma taiai odata voi faceti tocmai invers masurati odata si taiati de 10 ori, e mare pacat ca voi niste copii sa va bateti joc de acesti oameni poate unii au studii mult mai superioare ca voi , cindva dumnezeu va va pedepsi pentru batjocora pe care o faceti fata de acesti oameni nevinovati care din pacate vin de la munca si se delecteaza aici la acest joc.  Va rog cu mare respect sa va treziti la realitate,asta e un sfat de la un om inaintat in virsta , si sa stiti inca ceva drumurile se pot intinli vrodata va ... pupa tata

Pagina 1 din 1
1