Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

13-01-2015,14:21
DOAMNE_NU_SE_POATE Data inregistrarii: 13/01/2015 Mesaje: 5 Online
chiar devi agresiv domnu admin

chiar nu inteleg iti bati joc  de noii sau care  e treaba  cu tine  ,  am facut 3  conturi  noii ok am jucat numai in king  , cu ce  am gresit  acum de  miati anulat toate cele 3  conturii  ce  am facut  transfer  am injurat  am hartuit pe cineva  am intrat am dat 2 maini am pierdut am iesit  nu am vb cu  nimeni   chiar nuti faci datoria  deloc credema  distrugi acest  site ,  anulezi inestire  fara  motive ,  tiam dat imayl  sa raspunzi  degeaba   stiu ca iti e rusine  de noii jucatorii dar  cine  te-a  pus  admin  a gresit  enorm  vei duce  acest  site  de rapa  credema  , asta  e ultimul care  mi lam facut altu nici nam sa m-ai fac e o rusine ptr acest  site  sa fim anulati zi de  zii e ceva  urat  ,  acum 9  anii era  un super  super  site  joci.ro  dar a ajuns  cel m-ai urat  site  din cate  cunoastem noii jucatorii , urat gest  din partea  ta  adminule  gresesti mult pacat  esti om ca si noii vrem sa ne distram cat avem timp liber  , dar iti bati  joc  de noii pacat  , sa m-ai cumpar  pachete  nici in  vise ,  rusine  sa va  fie  ca nu faceti dreptate  si nu respectati  acest  joc  si jucatorii

Pagina 1 din 1
1