chiar nu inteleg iti bati joc de noii sau care e treaba cu tine , am facut 3 conturi noii ok am jucat numai in king , cu ce am gresit acum de miati anulat toate cele 3 conturii ce am facut transfer am injurat am hartuit pe cineva am intrat am dat 2 maini am pierdut am iesit nu am vb cu nimeni chiar nuti faci datoria deloc credema distrugi acest site , anulezi inestire fara motive , tiam dat imayl sa raspunzi degeaba stiu ca iti e rusine de noii jucatorii dar cine te-a pus admin a gresit enorm vei duce acest site de rapa credema , asta e ultimul care mi lam facut altu nici nam sa m-ai fac e o rusine ptr acest site sa fim anulati zi de zii e ceva urat , acum 9 anii era un super super site joci.ro dar a ajuns cel m-ai urat site din cate cunoastem noii jucatorii , urat gest din partea ta adminule gresesti mult pacat esti om ca si noii vrem sa ne distram cat avem timp liber , dar iti bati joc de noii pacat , sa m-ai cumpar pachete nici in vise , rusine sa va fie ca nu faceti dreptate si nu respectati acest joc si jucatorii