Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

03-04-2015,19:13
_XOXXO Data inregistrarii: 25/02/2015 Mesaje: 8 Online
cum judeci?

admin joci.ro , cum poti spune ca am facut raport incorect cand eu ti-am dat masa si ora cand  am fost injurat,jignit hartuit, etc, de ce nu verifici si apoi sa tragi concluzii, de ce te grabesti sa acuzi tot pe cel care este nevinovat? daca ai fi vewrificat cum la acea masa ma injura user zorro incontinuu cu martori, nu cred ca mai spuneai raport incorect, sa-u cand user_ SFINXUL_ ma jigneste de mama tot raport incorect a fost? apropo----acel raport a fost facut imediat cand eu eram injurat , am trimis si email dar se pare ca noi muritorii de rand suntem cei pedepsiti pentru un motiv cat se pare de clar, acela ca -----nu suntem cumparatori de puncte pe acest site( si nici nu voi fi vreodata)

04-04-2015,00:56
__NASUL Data inregistrarii: 07/10/2010 Mesaje: 108 Online

bai  copilul strazii tu nu poti trai dc nu minti? care nik tea injurat pe tine sau de mama ta sa fie anulat dc nu al tau? tu chiar nu termini saracie? tare vreau sa te vad fara puncte  si atunci sa ne tinem ochii lipiti ca asata e bogat in injuraturi a facut scoala la pantaloni scurti sa nu te mai prind mintind ca te urechezpatrocle!

04-04-2015,12:12
cata nesimtire are acest jucator

Citat de la __NASUL:

bai  copilul strazii tu nu poti trai dc nu minti? care nik tea injurat pe tine sau de mama ta sa fie anulat dc nu al tau? tu chiar nu termini saracie? tare vreau sa te vad fara puncte  si atunci sa ne tinem ochii lipiti ca asata e bogat in injuraturi a facut scoala la pantaloni scurti sa nu te mai prind mintind ca te urechezpatrocle!

uite admin joci.ro pana si aici pe forum continua cu jignirile tu chiar te faci ca nu vezi? chiar trebuie sa aiba statut special acest om? si daca cineva injura pe aici este ca s-a saturat de nedreptatile facute, daca acest jucator jigneste si injura stiind ca nu-l va afecta este si normal, dar degeaba noi astia corecti vrem sa fie dreptate si sa se aplice regulamentul pentru toti la fel chiar si pentru unul ca _nasul , ce daca este cumparator, greseste sa plateasca cum au facuto multi altii pe aici,, dar pe el chiar nu la afectat cu nimic, omu continua in aceeasi nota, jigniri pe fata, hartuiri, si tot felul de amenintari, si cand am zis ca am fost injurat sa-u jignit am dat si dovada adica masa si ora cand s-a intamplat ma inteligentule,dar ca nu se vrea a face dreptate este altceva, asta o stiu demult nu de acum

04-04-2015,12:32
_IKKEH Data inregistrarii: 17/01/2015 Mesaje: 2 Online
catel de curte--casanova

Citat de la _XOXXO:

uite admin joci.ro pana si aici pe forum continua cu jignirile tu chiar te faci ca nu vezi? chiar trebuie sa aiba statut special acest om? si daca cineva injura pe aici este ca s-a saturat de nedreptatile facute, daca acest jucator jigneste si injura stiind ca nu-l va afecta este si normal, dar degeaba noi astia corecti vrem sa fie dreptate si sa se aplice regulamentul pentru toti la fel chiar si pentru unul ca _nasul , ce daca este cumparator, greseste sa plateasca cum au facuto multi altii pe aici,, dar pe el chiar nu la afectat cu nimic, omu continua in aceeasi nota, jigniri pe fata, hartuiri, si tot felul de amenintari, si cand am zis ca am fost injurat sa-u jignit am dat si dovada adica masa si ora cand s-a intamplat ma inteligentule,dar ca nu se vrea a face dreptate este altceva, asta o stiu demult nu de acum

bai casanova sa-u ce conturi mai ai, taci ba odata tu la orice coment de aici te bagi precum OB , tu mereu ai ceva de comentat si doar vorbesti numai prostii, cunoastem noi ce poama esti tu, pe toti de pe aici i-a afectat schimbarea de admini , dar pe tine deloc, oare asta ce sa insemne? in locul tau as baga capul in nisip si as tace, esti plin de bube ba

04-04-2015,16:37

nea  tu sti despre ce e vorba? dute la joaca.

04-04-2015,19:37
sa o ei in gura ba catel

Citat de la __NASUL:

nea  tu sti despre ce e vorba? dute la joaca.

ba hahalera ce am scris eu aici stiu adminii ca este adevarat, dar le bagi bani si le faci slarii la fraieri de asta nu aplica regulamentul pentru toti la fel, aici nu e vorba de puncte ci de cum acesti rahati de admini rad de anumiti jucatori de aici si ei stiu foarte bine acest lucru si tu in mandria ta de prost te simti bine, tu esti unu din vinovatii din cauza caruia a ajuns site asta de ras, tu nu esti jucator ci doar le bagi bani in buzunarele fraierilor de admini, tot sa aiba fraieri ca tine sa le bage bani in conturi, pai tu altfel nu poti face puncte decat daca le cumperi-prostu satului ce esti, ai injurat ai hartuit ai jignit si asta la masa de joc dar ce sa-ti faca incompetentii astia de admini de cat sa suga pwla ca altceva nu sunt in stare,,, acum o sa spui ca uite la el ce injura,, e si normal ba fraiere cand vezi ca nu este dreptate si lasa zlobod un prost ca tine sa umble pe aici fara nici un rostcolac peste pupaza ai si 4 conturi dar tampitii de admin nu aplica regulamentul ,, puteti sa-l sugeti la pla pe casanova dar si pe toti celor care radeti de ei ,, sa ma pis pe site vostru si pe pomana voastra de sclavi acum de paste, 

04-04-2015,21:39

ANULATII SI FAMILIAIN AFARA DE MATREATA NU PRODUCE NIMIC

Pagina 1 din 1
1