Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

18-06-2014,21:13
Uigres38 Data inregistrarii: 28/05/2014 Mesaje: 7 Online
curios admin SOFOKLE,

Acest jucator
DeVoRaToArEa are peste 10 conturi, la el cum de nu mai este retea conturi clona? sincer acuma el nu este egal cu noi restu jucatorilor?sau el are voi mai mult de 2-3 cum scrie regulamentul? va rog sa faceti o verificare si daca eu gresec anulati-ma pe mine. sper sa fiti corecta admin Sofokle. astept un rezultat o zi placuta va doresc

18-06-2014,21:28
Uigres38 Data inregistrarii: 28/05/2014 Mesaje: 7 Online

DeVoRaToArEa0  devoratoarea08  DeVoRaToArEaA
DeVoRaToArEa_X DeVoRaToArEa_  devoratoaREA_REA  devoratoarea__  sunt doar unele din ele si mai sunt destule admin, te rog sa fi corect cu toti

19-06-2014,13:38
_P_O_K_E_R_ Data inregistrarii: 19/06/2014 Mesaje: 2 Online

Citat de la Uigres38:

DeVoRaToArEa0  devoratoarea08  DeVoRaToArEaA
DeVoRaToArEa_X DeVoRaToArEa_  devoratoaREA_REA  devoratoarea__  sunt doar unele din ele si mai sunt destule admin, te rog sa fi corect cu toti

tu ai dreptate man ce spui numai ca nu sunt toate acele conturi a le  lui devoratoarea sunt alti care isi faceau cont asemanator lui cand era pe 1 loc in top acum 4-5 ani intelegi si multi isi faceau conturi ca probabil le placeau numele asta

19-06-2014,13:48
_P_O_K_E_R_ Data inregistrarii: 19/06/2014 Mesaje: 2 Online
pentru doamna admin Sofokle daca tot faceti curatenie si gasiti clone de acum cativa ani vedeti si eroarea aceea a lui vladcarabas2008

Doamna Admin Sofokle te rog frumos daca tot iti faci atat de bine treaba si de corect ar fi foarte elegant din partea ta ca administrator al acestui site sa verifici cu foarte foarte mare atentie si contul Vladcarabas2008 care a jucat nesportiv la poker ani in sir datorita jocului ei sau al lui nesportiv a ajuns pe locul 2 general te rog eu asa ca sunt mai destept ca tine si stiu ce a facut panarama aia de a lungul timpului doar ca nu sunt admin caci cu mine nu ii mergea si eu as fi facut curat cu toti din site care incalca adevarat regulamentul nu numai cu unii din ei ma faci sa cred ca sunteti corupti si primiti sume de banii in conturile dvs ca sa protejati anumite persoane pe acest site ori daca nu te rog frumos da dovada ca nu faci diferenta si anuleaza si contul Vladcarabas2008 zdreanta care a jucat nesportiv atatia ani si a ajuns pe locul 2 general te rog sa verifici cu atentie daca nu o sa fac plangere la protectia consumatorului ca eu primesc banarii pe conturi in fiecare zi cu dovezi si filmari le arat si contul lui vladcarabas2008 care a fost anulat si apoi scos de la anulati ca fiind o eroare de sistem va multumesc frumos atat am avut de zis o sa iau eu masuri cu procuratura si o sa fac un apel catre : inalta curte de casatie si justitie bucuresti sau DIRECTIA NATIONALA ANTI-CORUPTIE  si am sa va dau siteu-l in judecata ca ma anulati in fiecare zi

19-06-2014,14:07
DeVoRaToArEa Data inregistrarii: 18/08/2008 Mesaje: 76 Online
:))

Daca unu din acele conturi imi apartin, eu cer sa fiu sters de pe acest site, stai linistit ca nu am avut asemenea conturi

20-06-2014,00:01
Lucistar Data inregistrarii: 26/06/2009 Mesaje: 2 Online
o sa iau eu masuri cu procuratura si o sa fac un apel catre : inalta curte de casatie si justitie bucuresti sau DIRECTIA NATIONALA ANTI-CORUPTIE si am sa va dau siteu-l in judecata ca ma anulati in fiecare zi..

Citat de la _P_O_K_E_R_:

Doamna Admin Sofokle te rog frumos daca tot iti faci atat de bine treaba si de corect ar fi foarte elegant din partea ta ca administrator al acestui site sa verifici cu foarte foarte mare atentie si contul Vladcarabas2008 care a jucat nesportiv la poker ani in sir datorita jocului ei sau al lui nesportiv a ajuns pe locul 2 general te rog eu asa ca sunt mai destept ca tine si stiu ce a facut panarama aia de a lungul timpului doar ca nu sunt admin caci cu mine nu ii mergea si eu as fi facut curat cu toti din site care incalca adevarat regulamentul nu numai cu unii din ei ma faci sa cred ca sunteti corupti si primiti sume de banii in conturile dvs ca sa protejati anumite persoane pe acest site ori daca nu te rog frumos da dovada ca nu faci diferenta si anuleaza si contul Vladcarabas2008 zdreanta care a jucat nesportiv atatia ani si a ajuns pe locul 2 general te rog sa verifici cu atentie daca nu o sa fac plangere la protectia consumatorului ca eu primesc banarii pe conturi in fiecare zi cu dovezi si filmari le arat si contul lui vladcarabas2008 care a fost anulat si apoi scos de la anulati ca fiind o eroare de sistem va multumesc frumos atat am avut de zis o sa iau eu masuri cu procuratura si o sa fac un apel catre : inalta curte de casatie si justitie bucuresti sau DIRECTIA NATIONALA ANTI-CORUPTIE  si am sa va dau siteu-l in judecata ca ma anulati in fiecare zi

Ba esti nebun?Stai ma calm ca e un joc

20-06-2014,15:35
mitras Data inregistrarii: 12/06/2008 Mesaje: 7 Online
mare e gradina lui D-zeu!!!

de-aia iubesc eu situl asta...ptr ca  am ras aici cat nu m-au facut sa rad charlie chaplin,stan&bran,benny hill si mr bean laolalta.auzi la ei...dna,inalta curte de casatie si justitie...ai grija sofokle ca nu mai e mult si maine poimaine dai cu subsemnatul pe la Haga ca te-ai luat de "interlopii"si "camatarii"sitului :D ba baieti...voi ati uitat cel mai esential lucru si anume ca asta e un site unde nimeni nu castiga nimic.toti pierdem timpul.acum depinde de noi cum il pierdem dar "sclavii cifrelor" au ambitii si orgolii mari ca dheeee....fara aceste cifre ei sunt simpli ANONIMI.RESPECT SOFOKLE PTR CEEA CE AI FACUT!!!

23-06-2014,19:40
mitras Data inregistrarii: 12/06/2008 Mesaje: 7 Online
:)

recunosc in fata tuturor: daca nu gaseam fraieri ca tine pe situl asta nu faceam multi purici aici dar atat timp cat voi existati o sa fiu  si o sa ma amuz de voi,purtatorii prostiei omenesti.sunt convins ca n o sa  ma plictisesc  ptr ca cei ca tine sunt perseverenti si nu stiu ca oricat s ar chinui ei sa mi para duri,mie nu mi se par decat amuzanti. P.S. data viitoare fii mai dur .eu stiu ca  poti . era sa uit: ailaviu so maci!!!

16-07-2014,14:27
Sofokle Data inregistrarii: 07/03/2014 Mesaje: 125 Offline

Citat de la NEVINOVAT_:

sofokle
redeschidemi facem_ordine contul acesta nu a fc nimic verifica si
redeschidemi contul 2 daca ai inchis conturile si facem de pe acelasi
ip-uri lasane cu 3 cum ai spus deci redeschidemi contul acum sau maxim
intr-o saptamina situl va fi inchis promit si te vei intilnii cu toti
jucatori la tribunal astept urgent redeschiderea contului acum

Pe langa faptul ca in contul tau intrau puncte de la clonele altor "jucatori pasionati" ai accesat si 5 clone intr-o singura zi. 

Pagina 1 din 1
1