Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

11-01-2015,17:31
INAT_ Data inregistrarii: 09/01/2015 Mesaje: 8 Online
faceti tot ce vreti voi ADMINI DE RAHAT

ma admine te simti lezat daca se i-a cineva de tine, pai cum ma daca avem dreptate, tu chiar faci doar ce vrei tu ca de fapt e site tau, cum naiba, anulezi ce vrei, pe altii doar ii alinti, cum ma sa nu te injur daca am dreptate ma cizma,, dar cum motivezi tu ca eu de la 1,200 puncte jucand  nu am prins mai mult de 1 pereche, am dreptate ca umbli la carti/. normal ca am., prindem carte doar cand nu esti tu in camera de joc, iar cum apari gata, faci tu pe desteptu si ii arzi pe cei care se iau de tine,, esti un nimeni si un mare nesimtit, am facute rapoarte ca nasu a hartuit si injurat dar tu i-mi tai mie chatul pai normal . pai eu cum mai raportez ma daca ala ma injura?  ESTI UN NEICANIMENI SI PENTRU ASTA MA ROG CA DZEU SA TE PEDEPSEASCA PE TINE SI FAMILA TA ASA CUM SI TU RAZI DE NOI,,, NESFATA AIA DOVEDESTE CA NU A GRESIT IAR PE TINE TE DOARE IN CUR ASA PE ROMANESTEIMTITU-LEFATA AIA DOVEDESTE CA NU A GRESIT IAR PE TINE TE DOARE IN CUR ASA PE ROMANESTE , ESTI UN CACAT CU OCHI SI TE SARUTI CU NASU IN CUR UNU PE ALTU

12-01-2015,13:53
Juliyen Data inregistrarii: 29/10/2014 Mesaje: 115 Online
chiciosule

cum distingi tu o injuratura si cum o definesti?

12-01-2015,19:47
sofoklepoponarul Data inregistrarii: 09/01/2015 Mesaje: 2 Online

Citat de la _CASAN0VA_:

SIMPLU MA RECTULE.....O INJURATURA ESTE CANT ITI IAU FAMILIA SI COPII IN PHULA SA LE DEZLIPESC RECTUL SI INSULTA E CAND CAND II PROMIT LUI MATA CA-I DAU LA MUUIJE SI NU MA TIN DE CUVANT ...O JIGNESC
AI VAZUT ? SIMPLU

14-01-2015,20:57
TheAnnihilator Data inregistrarii: 31/07/2014 Mesaje: 137 Online

Citat de la INAT_:

ma admine te simti lezat daca se i-a cineva de tine, pai cum ma daca avem dreptate, tu chiar faci doar ce vrei tu ca de fapt e site tau, cum naiba, anulezi ce vrei, pe altii doar ii alinti, cum ma sa nu te injur daca am dreptate ma cizma,, dar cum motivezi tu ca eu de la 1,200 puncte jucand  nu am prins mai mult de 1 pereche, am dreptate ca umbli la carti/. normal ca am., prindem carte doar cand nu esti tu in camera de joc, iar cum apari gata, faci tu pe desteptu si ii arzi pe cei care se iau de tine,, esti un nimeni si un mare nesimtit, am facute rapoarte ca nasu a hartuit si injurat dar tu i-mi tai mie chatul pai normal . pai eu cum mai raportez ma daca ala ma injura?  ESTI UN NEICANIMENI SI PENTRU ASTA MA ROG CA DZEU SA TE PEDEPSEASCA PE TINE SI FAMILA TA ASA CUM SI TU RAZI DE NOI,,, NESFATA AIA DOVEDESTE CA NU A GRESIT IAR PE TINE TE DOARE IN CUR ASA PE ROMANESTEIMTITU-LEFATA AIA DOVEDESTE CA NU A GRESIT IAR PE TINE TE DOARE IN CUR ASA PE ROMANESTE , ESTI UN CACAT CU OCHI SI TE SARUTI CU NASU IN CUR UNU PE ALTU

Inat, sa repet si pentru tine (i-am scris si lui rebellem, dar e valabil pentru toti): am incercat sa va ignor, dar sariti calul. Cine (ma) mai injura pe forum va fi anulat automat.  Zile senine va doresc!

14-01-2015,20:58

Citat de la TheAnnihilator:

Inat, sa repet si pentru tine (i-am scris si lui rebellem, dar e valabil pentru toti): am incercat sa va ignor, dar sariti calul. Cine (ma) mai injura pe forum va fi anulat automat.  Zile senine va doresc!

A, sa nu uit! Cu TOATE conturile si va fi banat in permanenta!

14-01-2015,21:36
pinguin75 Data inregistrarii: 14/01/2015 Mesaje: 6 Online

Citat de la TheAnnihilator:

A, sa nu uit! Cu TOATE conturile si va fi banat in permanenta!

e si ce mortii tai crezi ca rezolvi? bag pula in toata mata si in familia ta. uite exemplu ca esti neputincios in fata mea ma sobolane crispat...mi-ai dat ban p ip, ma doare la pula , cum facem ca tot aici sunt, schimb ip-ul cand vreau eu cacatule ridat. ti-am promis ca te ANIHILEZ , ma tin de cuvant, abia astept sa te filmez ce muie faci cand te intalnesti cu mn face to face pasarica mica sa punem un mic video cu tn aici p forum sa dam exemplu pt viitorii admini

15-01-2015,00:23

Citat de la pinguin75:

e si ce mortii tai crezi ca rezolvi? bag pula in toata mata si in familia ta. uite exemplu ca esti neputincios in fata mea ma sobolane crispat...mi-ai dat ban p ip, ma doare la pula , cum facem ca tot aici sunt, schimb ip-ul cand vreau eu cacatule ridat. ti-am promis ca te ANIHILEZ , ma tin de cuvant, abia astept sa te filmez ce muie faci cand te intalnesti cu mn face to face pasarica mica sa punem un mic video cu tn aici p forum sa dam exemplu pt viitorii admini

=))) Din astia ca tine sunt la fiecare colt de strada, Sunt aia care  zic "saru-mana" cand li se arunca o coaja de samanta si atunci se simt si se cred "chichi chan"! As mai zice, dar am treaba!

15-01-2015,10:30
Juliyen Data inregistrarii: 29/10/2014 Mesaje: 115 Online

adi baiatule vz cum e când esti injurat , uita te pe toate mesajele din urma si vz cum sunt injurat eu ca simplu jucator si vam lasat mesaj ca toti ce inura in mod repetat premeditat sa fie anulati si postul de unde intra sa fie banat pe 30 zile asa ca nu ma mai sanctionati din orice. va dau ex pt ca lam facut vitel pe unu 3 zile e firesc?

16-01-2015,16:26
mormolocul_schiop Data inregistrarii: 16/01/2015 Mesaje: 15 Online

Citat de la _CASAN0VA_:

CARE AVETI PROBLEME CU ADMINII CAUTATI-MA PE GODENUTZU@YAHOO.COM ...AM ADRESA LOR EXACTA

Pagina 1 din 1
1