stimate admin acum cateva minute am raportat amenintarile lui NASUL si hartuirile cu care ma agaseaza pentru faptul ca i-am zis ca se misca precum melcul la masa de joc, dar nu e posibil ca el mereu sa hartuiasca si sa ameninte dar daca spunem ceva tot noi suntem cei sanctionati, asta e stilul lui de fiecare data, are cumva contracte pentru rapoartele false trimise? luati masuri cu acest jucator sa nu mai hartuiasca si sa ameninte ca apoi tot el sa se dea victima
DUPA CE IMI VB CUM IMI VB TOT TU AI TUPEUL SA SA VI AICI PE FORUM SA MINTI CA UN NERUSIAT? CRED CA NICI NU TE INTERESEAZA DC TE ANULEAZA LA VECHIME SI VALOAREA CONTULUI DAR SI A TA CRED
uitati cum continua sa jigneasca uitati la el cat tupeu are, pai la ce mese intri tu te tine cineva pentru modul cum joci? toti i-ti dau x iar tu le intri pe chat si deaja hartuiesti si jignesti, pai toti cunosc filozofia ta, dar sper ca adminii sa faca ceva in privinta ta ca nu se mai poate ca esti tu nasul si esti cumparator cum pretinzi mereu., ei asa nu se mai poate , gata, ori i-ti vezi lungul nasului ori adminii sa te cuminteasca