Acum pe bune ce a facut INAT de ai anulat contul? am raportat pe dogaru_puiu ca ma hartuia pe chat din cauza ca iam dat x de la masa iar el ma hartuia incontinuu, drept care tot el a zis ca-mi face raport, acum ma trezesc ca eu sunt cel anulatasta ce inseamna admine? raspunde tu ca daca ma apuc acum eu sa-ti spun ai sa anulezi si acest cont, dar cum e posibil ma nene sa ma anulezi tot pe mine cand dogaru ma hartuia si trimitea emoticoane, motiv pentru care eu am raportat, acu ma trezesx eu cel anulat, hai ca esti cel mai tare admin din cati au existatMA DAR NU E POSIBIL ASA CEVA TU CHIAR I-TI BATI JOC
ba termina ca te bat hahalera si daca injura unii este pentru ca cei ca tine merita batuti poate chiar mai rau, diferenta dintre tine si mine consta ca eu sunt jucator adevarat iar tu doar cumparator asa ca fugi tare si ca sa stii tu ca pentru emoticoane acest admin a anulat conturi asa ca nu veni tu sa spui ca ai inventat mersul pe jos ca nu tine, ramai ma tu dogaru si admin aici ca si asa sa ales prafu de tot fiindca unii ca tine sunt favorizati precum fraieru ala de dogaru, care el ma hartuieste si pe mine ma anuleaza, bv ma
Acum pe bune ce a facut INAT de ai anulat contul? am raportat pe dogaru_puiu ca ma hartuia pe chat din cauza ca iam dat x de la masa iar el ma hartuia incontinuu, drept care tot el a zis ca-mi face raport, acum ma trezesc ca eu sunt cel anulatasta ce inseamna admine? raspunde tu ca daca ma apuc acum eu sa-ti spun ai sa anulezi si acest cont, dar cum e posibil ma nene sa ma anulezi tot pe mine cand dogaru ma hartuia si trimitea emoticoane, motiv pentru care eu am raportat, acu ma trezesx eu cel anulat, hai ca esti cel mai tare admin din cati au existatMA DAR NU E POSIBIL ASA CEVA TU CHIAR I-TI BATI JOC
CARE AVETI PROBLEME CU ADMINII CAUTATI-MA PE GODENUTZU@YAHOO.COM ...AM ADRESA LOR EXACTA