ma stimabili admini ai joci.ro, inteleg carti nu prea mai dati ca sa ne aparam sansele corect la masa de joc , asa cum ar trebui, probabil asteptati sa cumparam puncte de la voi dar nu cred ca aveti sansa pe mine unul sa ma vedeti dand bani, dar aici e interesant--de ce nu luati masuri cu jucatorul _CASANOVA alias nasul numai eu cred ca am raportat de zeci de ori comportamentul lui agresiv si provocator oare de ce? dar el cand raporteaza fals pe unii juc automat vedeti, hai ca deaja a devenit site asta un lighean plin cu laturi ceea ce de fapt se vede prin atitudinea voastra ca si admini, luati masuri numai in defavoare juc ca sa-i terminati prin ai face sa cumpere puncte de la site , iar casanova daca cumpara puncte de la voi ne trebuie sa se laude prin asta ca si noi vedem, iar cand o sa-l i-a foamea acolo la etaj unde sta , o sa guste cate 100 puncte ca bonus si inca 100 ca si scobitori, ma admin sofokle ai zis ca face mare concurenta pe site asta ca de aceea ai venit ----hahahaha-ma ca fals mai zbarnaie unii
mai aveti de gand sa faceti ceva pe site-ul asta de rahat care il aveti sa modificati si voi miza de joc la poker 5k minim masa cazino maxim 500 k masa cazino vip 1 milion 2 milioane masa ca sa revina iarasi jucatorii rasilor ca asa o sa se duca de rapa site-ul intr-un an maxim 2 va garantez daca nu faceti modificari cat de curand o sa mai intre dracu pe el ca ce mai intra pe la rummy si whist putin seara cateva ore in rest canci de unde sa mai intre lumea la poker ca voi anulati ca niste neghiobi ca are conturi oricum nu are rost sa incep sa insir iarasi motivatiile proaste pentru care anulati si faceti niste aberati extrem de marii asa ca mai bine ati inchide site-ul ati face un mare bine ;)