Sanctiunile se acorda numai pentru raportarile facute corect. Daca un raport nu contine nimic pentru ca a fost facut din alta parte decat unde era conversatia, atunci conversatia nu este inregistrata si nu se poate acorda sanctiune.
De pe 7sunshine7 nu ai facut raportari la adresa utilizatorului raduku_geanina. Daca ma_joc_cu_tine e contul tau, atunci nu am acordat sanctiune pentru niciunul dintre conturi pentru ca v-ati intepat reciproc.
Precizarea cum ca-ti inchide contul daca nu e insotita de raportul in care mentioneaza ca el/ea personal poate face asta nu e sanctionata. Daca spune ca-ti inchide contul inseamna ca te raporteaza. Multi utilizatori iau asupra lor sanctiunile acordate in urma raportarilor lor, dar sanctiunile se acorda numai dupa verificarea de catre un admin a validitatii celor pretinse in raport.
In lumina celor explicate mai sus, ar trebui sa apreciezi ca esti anuntat/a in prealabil de existenta unui raport ca sa poti evita un comportament sanctionabil daca iti sta in posibilitati. Raportarile false se sanctioneaza, deci nu ar trebui sa te supere cand cineva spune ca-ti face raport, atata timp cat nu exista motiv :)
Decizia de a nu sanctiona cand 2 utilizatori se inteapa reciproc se aplica tuturor cazurilor de acest gen atata timp cat interventiile nu se transforma in injurii grave. In felul asta jucatorii pot petrece mai mult timp jucand decat sanctionati.
In viitor, cand postezi, mentioneaza contul / conturile despre care vorbesti - atat al tau cat si ale altora, altfel nu vei primi raspuns.
"Pe alti nu ii vedeti ca sunt de ai vostri" - injuriile nu se vad de la sine. Echipa joci.ro nu urmareste toate chat-urile din toate camerele si mesele. Trebuie sa raportezi o conversatie ca sa poata ajunge la admini pentru analiza.
Cauta la AJUTOR metoda corecta de raportare. Exista cazuri in care utilizatorii raporteaza din alte locuri decat cel in care se afla conversatia cu injurii - raportul facut astfel ajunge la admini fara continut.
"Pe alti nu ii vedeti ca sunt de ai vostri" - injuriile nu se vad de la sine. Echipa joci.ro nu urmareste toate chat-urile din toate camerele si mesele. Trebuie sa raportezi o conversatie ca sa poata ajunge la admini pentru analiza.
Cauta la AJUTOR metoda corecta de raportare. Exista cazuri in care utilizatorii raporteaza din alte locuri decat cel in care se afla conversatia cu injurii - raportul facut astfel ajunge la admini fara continut.
uite ai ca am vazut si eu aici discutii chiar si mie mi sa luat sa fiu mereu anulata suspendata joc aici de 6 anii daca u spui ca nu se eau in calcul rapoartele false , daca tu spui ca daca faci raport pe adevar se ia masuri ,, atunci dece eu razvan_umt sunt suspendat 3 zile ok 3 zile nui bai maine pot fi anulat cine stie , dar _Asorty_ care intra la masa cere mana de mana cate o suta , si eu ii spun chiar esti nehalit , nehalit e o injuratura ? asta e intrebare ptr tine .. bun mai departe apoi acest _Asorty_ imi zice in privat ai raport , si eu il intreb dece ma ptr ca esti maniac de puncte ....asta earasi este injuratura ? tot ptr tine intreb doar ,, bun mai departe ear el pe mine ma face sugace simi spune maine ai sa fi anulat se termina discutia si apoii a doua zi sunt sanctionat cu 3 zile ,, CARE ESTE MOTIVUL ACESTEI SANCTIUNI , mil explici si mie spuneti ca dati raspunsuri prin imail asta doar la unele conturi nu la toate asta e o aberatie mincinoasa bun ,, eu acum am acest cont care nu am jucat pe iel de 1 an si ceva nam mai jucat pe el acum ce trebuie sa fac sa nu mai joc ca pot fi anulat sau sanctionat ,, asta e contul lui nevastamea avem un comp atat in casa si jucam cand eu cand ea , eu acum la ce sa ma astept de la voii ,, acum ai sa fim realisti sirena nici chiar pe fata sa fim bataie de joc ,, voii sincer va uitati ca acum pokerul e aproape hol fata de acum cati va anii ? vedeti dece oare din cauza ca suntem anulati suspendati ptr motive fara raspuns , acum am accesat un site in care pot face poza exact conversatiei si am sa va trimet fie care comversatie in care sunt injurat eu sau sotia umilit si jignit si amenintat cu raport si anulare de cont .. daca nici asa nu luati masuri atunci adio joci.ro ptr multi multi alti si ptr mine veti vedea veti ramane singurii .. o dupa amiaza placuta va doresc