voi adminilor cind ati facut regulamentul ati zis ca avem voie 3 conturi acum eu atit aveam 3 pe jetix doinitza si soso vad ca acum leati anulat pe jetix si doinitza63 si am mai ramas cu soso cum ati tras voi concluzia ca este retea de contur daca eu aveam 3 cit ati scris voi in regulament.ACUM VA SPUN PAREREA MEA DESPRE VOI ,CRED CA TREBUIE SA MERGETI TOTI LA 5 PSHIHOLOGI SA VA FACETI UN CONTROL AMANUNTIT CA EU CRED CA LA CAP AVETI CE AVETI REST SINTETI SANATOSI ASA CEVA E UNIC IN ACEASTA LUME VOI ATI FACUT ACEST SITE PENTRU DISTRACTIE SI ACUM IL FACETI CA SA NE DISTRUGETI NERVII E UN JOC VIIRTUAL NU ESTE JOC PE BANI DECI TREBUIE URGENT SA VA CONTROLATI LA CAP VA ROG EU FRUMOS SA VA FACETI CONTROLUL ANUAL LA PSHIHOLOG
voi adminilor cind ati facut regulamentul ati zis ca avem voie 3 conturi acum eu atit aveam 3 pe jetix doinitza si soso vad ca acum leati anulat pe jetix si doinitza63 si am mai ramas cu soso cum ati tras voi concluzia ca este retea de contur daca eu aveam 3 cit ati scris voi in regulament.ACUM VA SPUN PAREREA MEA DESPRE VOI ,CRED CA TREBUIE SA MERGETI TOTI LA 5 PSHIHOLOGI SA VA FACETI UN CONTROL AMANUNTIT CA EU CRED CA LA CAP AVETI CE AVETI REST SINTETI SANATOSI ASA CEVA E UNIC IN ACEASTA LUME VOI ATI FACUT ACEST SITE PENTRU DISTRACTIE SI ACUM IL FACETI CA SA NE DISTRUGETI NERVII E UN JOC VIIRTUAL NU ESTE JOC PE BANI DECI TREBUIE URGENT SA VA CONTROLATI LA CAP VA ROG EU FRUMOS SA VA FACETI CONTROLUL ANUAL LA PSHIHOLOG
De tugurik ai uitat? de pe care ai facut transfer?
te inseli amarnic sofokle eu nu am facut tansfer pe tugurik leam cistigat normal dar in viziunea ta ai vazut tansfer tea inselat memoria imi pare rau eu nu sint de vina ca nu tiai facut controlul la doctor exact cum am zis eu trebuie sa i faci uegenteu si inca 500 de semnaturi am deschis proces inpotiva voastra atunci o sa vedem cum dovediti voi viziunile voastre ca au fost transferuri
as dori sa stiu dc a fost desfiintat contulnikelenamaria?
era singurul cu injurii?nu inteleg dc l ati desfiintatnu e just sa procedati asa sunt atatia jucatori care in aceasta zi au injurat si? ce a ti facut? i ati suspendat 3 sau 15 zile pe nikelenamaria de ce a ti anulat o? doresc sa mi raspundeti