Stimati admini ai joci.ro., urmariti masa 425 in jurul orei 21,10 cum user _SFINXUL_ ma hartuieste, ma injura de mama , este inadmisibil cum poate acest jucator prin diferite mijloace sa faca aceste lucruri chiar la masa de joc cu martori( verificati masa si veti vedea adevarul) dar in acelasi timp gazda fiind radu_63 care la randul lui practica aceleasi metode de jigniri iar motivul este unul cat se poate de banal----fiindca castigam la masa , drept pentru care am si primit x,, va rog sa verificati si sa luati masuri si veti vedea discutiile din camera de joc
verificati dc a fost injurat acest tembel care de când sia facut acest cont este idem destinul acelasi comportament si când va ajunge la 0 va ainjura pe unde poate stiti bine cat a injurat pana a fost anulat in special eu dati paginile de la forum. el acum provoaca prin tot felul de tertipuri se va vedea si seara asta si cu serile din urma da x asta nu ar fi nimik e dreptul lui, concluzia e urmatoarea; o mare hahalera care minte in nesimtire
vaiii! pana de curând va injura cu unul din conturile anulate de uita sa se opreasca si acum va ia cu apelativul stimati admini
. NESIMTIT mai mare nu avem decat aici nu spun ca sunt usa principala dar nu ma iau de cineva sal jignesc, injurat etc fara sa fiu provocat seriosatat radu 63 dupa ce nu stiu ce a zis ia scris sa vb cu tacso asa iar eu iam scris mata dar pana la injurii e cale lunga
verificati dc a fost injurat acest tembel care de când sia facut acest cont este idem destinul acelasi comportament si când va ajunge la 0 va ainjura pe unde poate stiti bine cat a injurat pana a fost anulat in special eu dati paginile de la forum. el acum provoaca prin tot felul de tertipuri se va vedea si seara asta si cu serile din urma da x asta nu ar fi nimik e dreptul lui, concluzia e urmatoarea; o mare hahalera care minte in nesimtire
vaiii! pana de curând va injura cu unul din conturile anulate de uita sa se opreasca si acum va ia cu apelativul stimati admini
. NESIMTIT mai mare nu avem decat aici nu spun ca sunt usa principala dar nu ma iau de cineva sal jignesc, injurat etc fara sa fiu provocat seriosatat radu 63 dupa ce nu stiu ce a zis ia scris sa vb cu tacso asa iar eu iam scris mata dar pana la injurii e cale lunga
uitati cum continua sa jigneasca, ca sunt dogaru ca sunt x ca sunt y nu conteaza ci conteaza ca eu nu jignesc sa-u sa injur pe nimeni asta se poate verifica, cat despre provocari e fals si asta se poate verifica, adevarul este urmatorul ------acest jucator ca multi altii joaca foarte mult la cacialma iar eu stiind ce joaca imediat ii ard si asta nu le convine lor de aici si injuriile si jignirile care mi se aduc,, pai acest jucator stie sa joace mai mult de 3-4 maini la o masa si acelea cacialma? Si comporta-te ca atare fara sa continui cu jignirile
uitati cum continua sa jigneasca, ca sunt dogaru ca sunt x ca sunt y nu conteaza ci conteaza ca eu nu jignesc sa-u sa injur pe nimeni asta se poate verifica, cat despre provocari e fals si asta se poate verifica, adevarul este urmatorul ------acest jucator ca multi altii joaca foarte mult la cacialma iar eu stiind ce joaca imediat ii ard si asta nu le convine lor de aici si injuriile si jignirile care mi se aduc,, pai acest jucator stie sa joace mai mult de 3-4 maini la o masa si acelea cacialma? Si comporta-te ca atare fara sa continui cu jignirile
De ce stimati admini intarziati sa luati masuri cu acest user _SFINXUL_ de ce are atata curaj sa jigneasca si aici pe forum , de ce abereaza cu ce a facut unu si altu de pe acest site si cine a gresit a platit asta se stie, doar prin faptul ca este cumparator nu cred ca are drept sa jignesca si el este supus aceluiasi regulament, eu nu vreau decat sa fiu lasat in pace si fara sa mai intre acest user pe la mese si sa trimita el tot felul de emoticoane prin simplu fapt de a hartui, acum 2 seri la fel a facut si user zorro m-a injurat tot timpul la masa de joc asta se poate verifica, am facut rapoarte de ce nici acest jucator pana acum nu apare la sanctionati? eu ce scriu aici este purul adevar se poate verifica, chiar povesteam la un alt jucator cum ma injura zorro, iar acesta spunea ca asa face cand e baut, pai si ce vina am eu ca el este cum este?
CAND SA FACUT IMPARTIREA NIMENI NU A VRUT NESIMTIREA DECAT LA BUNUL SIMT S AU MAI INGHESUIT IN SCHIMB AI LUATO TU PE TOATA HAPLEO! O AI NU ZIC NU DAR TINEO IN TINE
uitati admini dovada clara, de acum intra cu toate conturile si incepe sa jigneasca , ce motiv mai clar ca acesta mai vreti? asta dovedeste ca omu e lasat sa spuna si sa faca orice fara a plati ca toti jucatorii acestui site---- o zi buna va doresc