Credeti vreodata ca ii veti impresiona pe admini , cu aceasta vrajeala de 2 lei,auzi la ei "jucati singuri, noi nu mai intram" , poi daca adminii s-ar lua dupa toti , inseamna ca... cui nu ii convine ceva trece la amenintari, si ca sa revin la subiect, o fi sters postarea ta pentru ca nu isi are rostul , repet niciodata din ce stiu eu acest site, adminii nu vor ceda in fata presiunii voastre, o zi buna.
Credeti vreodata ca ii veti impresiona pe admini , cu aceasta vrajeala de 2 lei,auzi la ei "jucati singuri, noi nu mai intram" , poi daca adminii s-ar lua dupa toti , inseamna ca... cui nu ii convine ceva trece la amenintari, si ca sa revin la subiect, o fi sters postarea ta pentru ca nu isi are rostul , repet niciodata din ce stiu eu acest site, adminii nu vor ceda in fata presiunii voastre, o zi buna.
ma nene mereu ai aceeasi placa de pus hai ca deaja esti chiar penibil ce presiune? se poate verifica cele spuse, a ca nu vor adminii asta e altceva, pai tu ai destule antipati prin comportamentul tau i pe tot site este bine stiut acest fapt, chiar penibil esti auzi amenintari, ai tras tu aceasta concluzie---vai doamneeeeee!!!
Si fie vorba intre noi, crezi ca imi pasa mie catusi de putin de voi? cei ce nu ma suportati? eu in 7 ani aici zic eu nu am creat probleme, auzi la el nu ma suporta lumea, si sa fi sanatos ma, nu te mai plange aiurea, unde luati 99k o mana si fugiti, cine mo fi pus sa ma joc pe v2 nu stiu, acolo nu este deloc respect.Invidia e mare, eu te cred, eu in cateva zile am facut 12 milioane si tu joci de 1 an si ai 5 milioane eu te cred, dar nu are rost sa faci acest scandal degeaba.