Daca raportati un utilizator va rugam sa o faceti fara sa aruncati cu noroi in el. El va fi verificat de catre noi. Toate nemultumirile voastre sunt investigate, dar dorim sa pastram o atmosfera civilizata pe site, asa ca [U]incercati sa folositi un limbaj adecvat si pe forum cand va exprimati parerile sau nemultumirile[/U]. Asa cum cei care incalca regulamentul la masa de joc si pe site sunt sanctionati, tot asa si cei care folosesc injurii pe forum pot primi avertismente.
"Acesta este un site romanesc, asadar utilizarea limbii romane si exprimarea corecta in cadrul forumului este o conditie de baza pentru a fi membru al acestui forum; va rugam nu folositi grupari de litere de genul tz sau sh in locul diacriticelor; dupa semnele de punctuatie folositi spatiu; incepeti fraza cu litera mare.
Posturile in alte limbi decat limba romana, posturile monosilabice, offtopic, sau care doar aproba/dezaproba fara a aduce si argumente, risca din start sa fie sterse de moderatori, deoarece degradeaza calitatea discutiei. Deci, pe cat posibil, evitati reply-uri de genul "Da", "Corect", "Si eu", "X sucks, Y rulez", "Ce topic idiot", si asa mai departe. Tot la fel, smilies-urile si fonturile mari sau colorate sunt dragute foc, insa folosirea lor excesiva deranjeaza."
Acesta este un fragment din regulamentul de ordine interioara al forumului, daca nu il cunoasteti, cititi-l. Incercati pe cat posibil sa nu il incalcati. Asa va veti face respectati si voi.
Domnilor am scris de ieri sunt veverita777 ca mi sau furat punctele la poker ,va scriu cu nikul asta ca pe ceelalat nu pot scrie aici ce s-a mai intamplat nu stiu,va rog sa verificati ,am spus si cine le-a furat vasile555,astept raspun va multumesc.
P.S cred ca ar trebuie ca omeni astia care fac asa sa nu le mai dati voie sa intre niciodata pe situ-ul asta.
Asa incompetenta din partea unora (ma refer la playeri) deoarece se tot fura punctele noastre iar adminii, chiar daca va rugam frumos, nu faceti nimic in privinta asta.
Am nickul "stelymkd" si cand am reusit sa strang aproape 1000k, repet: aproape 1000k pt ca nu aveam chiar 1000k insa nu mai stiu exact cat detineam, un player, mi-a furat toate punctele, iar in aceeasi seara cand am intrat sa joc, m-am trezit cu regenerarea aprinsa.
Daca se vor lua masuri ar fi excelent.
Va multumesc anticipat!
Deci degeaba. Am postat de mult aici si nu s-a luat nicio masura in privinta punctelor mele care mi-au fost furate. Sa va fie rusine joci.ro pentru ca sunteti niste incompetenti. Oameni ca voi, in loc sa faceti o placere din aceste jocuri, mai mult imbarligati lumea si ii faceti sa isi verse nervii pe voi. Decat asa mai bine nu mai intram!
Asta am avut de spus. Cand veti fi si voi oameni in adevaratul sens al cuvantului, poate atunci o sa va ia lumea in considerare site-ul. Pana atunci sa va asteptati la o pierdere masiva de jucatori.