Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

18-07-2014,12:16
__NASUL Data inregistrarii: 07/10/2010 Mesaje: 108 Online
nedumerire

am lasat la contacte cateva cereri sa le zic asa si nici gand de vreun raspuns. pe luna iunie nu sau raportat premiile nici pana acum am vb pe chat cu adm sofokle  a zis ca va verifica nu stia sigur ce sa intamplat dar pe contact cum crie acolo ca la orice petitie se va da un raspuns nimic momementan.avand in vedere ca la cante zeci de mil de puncte mi sau anulatmerit si eu reportul de la top 3 lunar care vad ca se lasa asteptat

18-07-2014,13:33
_CASAN0VA Data inregistrarii: 13/06/2014 Mesaje: 20 Online

BA DAR MILOG MAI ESTI!
DE UNDE SA TI DEA? E SARAC SAITUL TU NU AI AUZIT DE CRIZA? DOAMNE FERESTE CE OAMENI MAI!

18-07-2014,13:41
arma_secreta Data inregistrarii: 13/05/2014 Mesaje: 38 Online
ce faci ma?

Citat de la _CASAN0VA:

BA DAR MILOG MAI ESTI!
DE UNDE SA TI DEA? E SARAC SAITUL TU NU AI AUZIT DE CRIZA? DOAMNE FERESTE CE OAMENI MAI!

ai ajuns sa te certi singur intre conturi?

18-07-2014,13:55

TE AS COMPARA CU O PERECHE DE CHILOT CARE SE BAGA NU MAI STIU   CUM 
CEASUL RAU PISICA NEAGRA AR FI A 2A VERSIUNE
MAI TU NU AI NIMIC MAI BUN DE FACUT DECAT SA MA URMARESTI PE MINE  SI CAND AI OCAZIA SA JICNESTI PERSOANA MEA? EU TI AS SUGERA SA TE UITI IN CIORBA TA.    ITI MULTUMESC PTR INTELEGERE!

19-07-2014,12:23
__NASUL Data inregistrarii: 07/10/2010 Mesaje: 108 Online

intradevar e mare gradina dar tu sari gardul cu poarta deschisa

19-07-2014,18:36

in cazul sofocle ca om si ca adm cu toate ca si mie mia inchis o gramada de conturi dar ca sa fiu impartial mai domnu utilizator mie mi se pare ca isi cam face treaba,sa anuntat fiecare utilizator despre cele 3 conturi admise asta 1 ca aici e marea nemultumire,a inceput sai anuleze pe cei care intrau si nu faceau altceva decat sa injure ca turbatisa jigneascaasta nr 2 sa fie o concurenta loiala in jok chiar reala ptr ca stiu pers care se sculau noaptea sa faca transferuriasta find nr 3 si maisuntdar cred ca e suficient
si apropo intre mine si sofokle nu exista absolut nici o legatura ca tot ma atinge cate unul nu il conosc ca om nu mia facut nici un favor ca nu are ce o relatie ca de la om la om,eu am menirea mea aici siel este in consiliul de adm a saitului iar eu sunt un simplu jucaus care va cam bate si ca si sofokle nu prea sunt suportat
si ca sa nu termin intr o nota utopica in orice domeniu se mai si greseste si poate fiecare avem simpatii si antipatii.   poate ne mai revizuim comportamentul.
se sembeaza fiul ploii

Pagina 1 din 1
1