Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

07-08-2013,11:28
jack_daniels2 Data inregistrarii: 14/10/2012 Mesaje: 0 Online
nesimtiree pe fataa

...da aia suntetii  de cate ori am acumulat ceva acolo ... bineinteles fara sa cumpar de la voi ati facut ce ati facut si miati anulat conturilee dc nu stiuu nu mam certat cu nimeni asa rauu ca sa mil anulati mai cititi odata ra[portul doar au fost niste contrazicerii nu vad dc saraciilor miati inchis contul morenna si columbiankaa ducetivaa la balamuk ca prea suntetii in foameeee dcccc  nici suspenadree cateva zilee anulareee
ce am facut azsa gravbv
aaaaa am uitat nu am cumparat puncte de la voiii..... bine si multe alte conturii pe care voi le stitiii tampitilorrr  cand faceam ceva pe ele bagati voi un motivv si le inchideti
iaa chiar va rog sa imi afisati si mie aicvio la raspuns  motivul raportari si daca se poate un copy ceva sa citesc si eu sa vedetiim ca nu eu anm vb urat si alas cu care mam certat ieri el a injurat eu nuu doar am dat cateva semne maiamutoii de aiaa dar nu asa grav incat sa mile anulatiii chiar sa afisat raportul sa vad unde am scris eu si unde a scriss ala dar voi de ai drqqq inchidetri de ciuda ca nu cumparam de la voii huiduuuuuuuuuuuuuuuu dupa voiiiii teroristilorrr huiduuuuuuuuuuuuuuu

07-08-2013,13:42
sIrenne Data inregistrarii: 12/07/2007 Mesaje: 814 Offline

Conturi anulate pentru injurii de pe clone

Pagina 1 din 1
1