O intrebare domnilor admini:Daca nu mai avem valabile adresele de mail ce vom face?sau mai bine zis ce ve-ti face voi?Trebuia sa anuntati cu 2/3 zile innainte ce vreti sa faceti .Asa era cel mai bine.eu de exemplu am contul pe care nu pot intra de vreo 2 ani.Credeti voi ca de 2 ani decand nu am mai intrat pe mailul contulu mai este valabil?
Am si eu aceeasi problema ca multi altii.Contul meu este J1danul.Nu mai stiu adresa de mail pentru ca am acest cont de vreo 2 ani.Problema ar fi alta:am intalnit cazuri cand cateva adrese de messenger nu mai sunt valabile.Ce fac in aceasta situatie daca adresa de mail a contului nu mai este valabila?
Toti userii am patit la fel! Cine nu mai stie adresa de email de pe care s-a creat respectivul cont isi cam pierde contul! Si asa erau putini useri, de acum vor fi si mai putini!
ia sa vedeti voi cum o sa dispara acest joc care este administrat de niste jigodii care nici macar nu au tupeu sa raspunda la problemele aparute pe acest site de rahat
Am intrat pe adresa de mail a contului Ciquitta si nu e niciun mail de resetare a parolei. Am impresia ca singurii care mai au conturi active sunt cei care au cotizat (care au cumparat puncte). Aia sunt favorizati, nu astia mici care vor sa faca puncte pe bune. Oricum am observat ca de ceva timp se inchideau conturile aiurea, eram injurata de altii si tot mie imi inchideau conturile. De ce domnisoara Sirrene nu mai comenteaza la aceste mesaje? Inainte cum ii puneai o intrebare si nu-i convenea cum te transforma in cont inchis ptr. injurii. Au disparut adminii? De ce nu s-a anuntat ca vreti ca pe site sa se intre pe bani?
se plange atata lume de voi ca nu-si mai pot recupera conturile si pe voi va doare in CUR, ca voua trebuie sa va vorbeasca omul vulgar ca sa le raspunde-ti.Face-ti dracu ceva daca nu inchideti situl asta. Oricum eu daca nu-mi recuperez nikul meu_iubesc_ ma pis pe voi si pe situ-l asta cine o mai intra aici
se plange atata lume de voi ca nu-si mai pot recupera conturile si pe voi va doare in CUR, ca voua trebuie sa va vorbeasca omul vulgar ca sa le raspunde-ti.Face-ti dracu ceva daca nu inchideti situl asta. Oricum eu daca nu-mi recuperez nikul meu_iubesc_ ma pis pe voi si pe situ-l asta cine o mai intra aici
sa vedem daca ni se va raspunde