Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

19-02-2015,16:48
LEZERO Data inregistrarii: 03/01/2015 Mesaje: 11 Online
o micuta intrebare

stimati si scumpii nostri indrumatori ai pokerului de performantanu credeti ca ar fi corect sa si specificati motivul anulari al CONTULUI MEU  CUSCRU_OREZEL ca vad ca acum chiar nu ati specificat motivul anulari ...... scrie decit dat si ora dar ce motiv nu scrie, ca daca era vb sa am milioane poate va gindeati ca am facut transfer dar saracutu de mine aveam la poker 40k si la v2 zero de ce mati anulat?fiti sinceri si raspundeti asta ca sa nu mor eu p....tca nu inteleg ce mai vreti de la noi?vreti sau aveti nevoie sa va dam bani? navem frate sintem saraci lipiti.va rog eu sa raspundeti si la astia o mina de jucatori care am mai ramas fideli asa zisului site nu mai zic cum  motivul anulari mele dar cred ca nu aveti decenta sa raspundeti, stiti de ce? ca nu exista motiv  va pupa tata si sa inbatriniti la acel pupitru pe functiile care le avetipaaaaaaaaaa si pusiiiiiiiiiiiiiii

19-02-2015,19:10
speaker Data inregistrarii: 05/01/2015 Mesaje: 60 Online

1CreolSanctiune: anulare cont, 19.02.2015Motiv: Limbaj neadecvat. Provocare. Lipsa de respect fata de alti jucatori 

VORBESTI DE LIPSA DE RESPECT, DAR CUM SE NUMESTE FAPTUL CA TU IN MAREA TA "CALITATE" DE ADMIN NU RESPECTI REGULAMENTUL?? NU RASPUNZI INTREBARILOR NOASTRE , NE IGNORI SI MAI MULT DECAT ATAT ANULEZI CONTURI DUPA BUNUL TAU PLAC FARA SA VERIFICI SI FARA SA SPUI UN MOTIV, FINDCA EL NU EXISTA...POATE DIN PARTEA UNORA NU NE ASTEPTAM LA RESPECT DAR DE LA TINE AVEAM PRETENTII... PENIBIL... SAU AMUZANT

20-02-2015,13:51
_Sticker_ Data inregistrarii: 09/02/2015 Mesaje: 7 Online

Citat de la speaker:

1CreolSanctiune: anulare cont, 19.02.2015Motiv: Limbaj neadecvat. Provocare. Lipsa de respect fata de alti jucatori 

VORBESTI DE LIPSA DE RESPECT, DAR CUM SE NUMESTE FAPTUL CA TU IN MAREA TA "CALITATE" DE ADMIN NU RESPECTI REGULAMENTUL?? NU RASPUNZI INTREBARILOR NOASTRE , NE IGNORI SI MAI MULT DECAT ATAT ANULEZI CONTURI DUPA BUNUL TAU PLAC FARA SA VERIFICI SI FARA SA SPUI UN MOTIV, FINDCA EL NU EXISTA...POATE DIN PARTEA UNORA NU NE ASTEPTAM LA RESPECT DAR DE LA TINE AVEAM PRETENTII... PENIBIL... SAU AMUZANT

Depinde de ziua in care se afla.Poate stii ca femeilor o data pe luna au musafiri 5 zile.Sa nu te pui cu o femeie care are musafiri.

Pagina 1 din 1
1