si ca sa-i dovedesc lui CASANOVA uitati cum suna? acum cateva zile el juca cu DOGARU la o masa am intrat si eu cu INAT sa ma alatur la masa, intre timp DOGARU este servit pariaza maxim iar CASANOVA avand in mana 55 da sec, oare unde se incadreaza aceasta daca nu la transer? si adminii daca vor sa i-a masuri pot urmari masa si vor vedea ca am dreptate, numai daca vor fiindca situatii de acestea au fost destule, se cunoaste amicitia dintre ei si modul cum acesti 2 trateaza pe ceilalti jucatori. Asa ca admini uitati-va pe desfasurator si o sa-mi dati dreptate
pe dogaru eu mereu lam casapit vb la jok dogaru nu joaca cu mine in 2 decat f rar ce aberezi tu nu stiu ce poate sa ti mai debiteze mintea .poate ai dct de familie te poate ajuta
ba ca esti greu de cap o stim cu totii, dar eu spun adevarulsi fapta se putea incadra exact ca si la raf_ella istetule, asta numai daca adminii i-si faceau datoria, se poate controla si se va vedea ca e adevarat ce spun
ba ca esti greu de cap o stim cu totii, dar eu spun adevarulsi fapta se putea incadra exact ca si la raf_ella istetule, asta numai daca adminii i-si faceau datoria, se poate controla si se va vedea ca e adevarat ce spun
CARE AVETI PROBLEME CU ADMINII CAUTATI-MA PE GODENUTZU@YAHOO.COM ...AM ADRESA LOR EXACTA