Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

15-01-2015,15:46
_XOXO Data inregistrarii: 14/01/2015 Mesaje: 9 Online
pentru admini

si ca sa-i dovedesc lui CASANOVA uitati cum suna? acum cateva zile el juca cu DOGARU la o masa am intrat si eu cu INAT sa ma alatur la masa, intre timp DOGARU este servit pariaza maxim iar CASANOVA avand in mana 55 da sec, oare unde se incadreaza aceasta daca nu la transer? si adminii daca vor sa i-a masuri pot urmari masa si vor vedea ca am dreptate, numai daca vor fiindca situatii de acestea au fost destule, se cunoaste amicitia dintre ei si modul cum acesti 2 trateaza pe ceilalti jucatori. Asa ca admini uitati-va pe desfasurator si o sa-mi dati dreptate

15-01-2015,23:42
Juliyen Data inregistrarii: 29/10/2014 Mesaje: 115 Online
sssssssssssssssss

pe dogaru eu mereu lam casapit vb la jok dogaru nu joaca cu mine in 2 decat f rar ce aberezi tu nu stiu ce poate sa ti mai debiteze mintea .poate ai dct de familie te poate ajuta

16-01-2015,12:42
_XOXO Data inregistrarii: 14/01/2015 Mesaje: 9 Online

Citat de la _CASAN0VA_:

pe dogaru eu mereu lam casapit vb la jok dogaru nu joaca cu mine in 2 decat f rar ce aberezi tu nu stiu ce poate sa ti mai debiteze mintea .poate ai dct de familie te poate ajuta

ba ca esti greu de cap o stim cu totii, dar eu spun adevarulsi fapta se putea incadra exact ca si la raf_ella istetule, asta numai daca adminii i-si faceau datoria, se poate controla si se va vedea ca e adevarat ce spun

16-01-2015,16:24
mormolocul_schiop Data inregistrarii: 16/01/2015 Mesaje: 15 Online

Citat de la _XOXO:

ba ca esti greu de cap o stim cu totii, dar eu spun adevarulsi fapta se putea incadra exact ca si la raf_ella istetule, asta numai daca adminii i-si faceau datoria, se poate controla si se va vedea ca e adevarat ce spun

CARE AVETI PROBLEME CU ADMINII CAUTATI-MA PE GODENUTZU@YAHOO.COM ...AM ADRESA LOR EXACTA

Pagina 1 din 1
1