va rog frumos explicati-mi si mie ce se intampla cu contul eu_sunt_un_baiat_cuminte a fost suspendat 3 zile pana astazi la ora 14. si acum imi apare cont blocat.ce are????????????????????????????????
mersi pt modificaree [cont morenna] si pt ca ati modificat si eu imi cer scz pt ce am zis dar sa stiti ca conturile despre care ati mentionat ca sa vb urat dupa ele nu sunt ale mele cred ca sunt ale nepotului care a fost la mn cateva zile .. in fine probabil soi fi certat cu cnv pe sit e mai mik el... tocmai de aceea nu stiam motiv stiam ca nu am facut nimik ... nu se poate chiar asa zic degeaba chiar ca era degeaba credetima eu nu am nici o vina oricum va multumesc .
Stimati admini,am avut si eu contul Casian_33 care mi-a fost anulat,nu inteleg motivul deoarece in perioada aceea eu nu am intrat pe site,am un IP static se poate verifica foarte usor,observ cu stupoare ca pentru uni utilizatori se poate modifica sanctiunea din anulare cont in suspendare 15 zile (ex: morenna_) este cumva ea mai speciala...unor utilizatori li se acorda prea usor anumite sanctiuni s-au motivul este altul...astept un raspuns. Va multumesc!