va rog mult..... id moto a disparut. (este cumnata mea) va rog mult...datii nick-ul inapoii nu va mai gresi....va promit. daca va mai gresi imi blocati mie contul. va rog mult...datii contul inapoi lui moto (a gresit,oricine gresim) nu va mai gresi va rog....inapoiatii contul ..te rog Lara ajuta-ma..pls.(suntem jucatorii care stam ff mult pe acest site mai ales la table..eu,moto,nello,nandu ect.) va rog ajutati-ma ptr moto...promit ca nu va mai gresi) te rog LARA ajuta-ma
Domnilor Admini Ma-m Plictisit De Remy...cand A M Zis Sa Se Faca Un Nou Remy Etalat Cu Coborare De 45 P Si 200 P Etalate Obligatoriu Sa Mergi Spre Inchidere Ati Zis Ca Deja Aveti 3 Variante De Remy Pe Tabla Romanesc Si Etalat..il Scoteati Pe Ala Romanesc Ca E O Panarama Si Bagati Asta ..mai Nou Vad Ca Ati Facut Un Alt Remy Etalat..oricum Nu Ma Mai Intereseaza Ma-m Plictisit De Situl Asta ..asa Ca Doresc Anularea Contului..meu...renato76...vreau Anularea Contului..pa Pa..
va rog mult..... id moto a disparut. (este cumnata mea) va rog mult...datii nick-ul inapoii nu va mai gresi....va promit. daca va mai gresi imi blocati mie contul. va rog mult...datii contul inapoi lui moto (a gresit,oricine gresim) nu va mai gresi va rog....inapoiatii contul ..te rog Lara ajuta-ma..pls.(suntem jucatorii care stam ff mult pe acest site mai ales la table..eu,moto,nello,nandu ect.) va rog ajutati-ma ptr moto...promit ca nu va mai gresi) te rog LARA ajuta-ma
Si noi, la randul nostru avem un regulament de urmat. Nu putem fi preferentiali si sa sanctionam pe unii, iar pe altii nu.
Moto a jucat nesportiv, din ultimele 100 de partide jucate, a castigat 95% cu maximum de puncte, (60p - mart tehnic cu piesa in casa la adversar), cu ajutorul altui cont. Situatia am mai intalnit-o si la jocurile efectuate acum 5-6 zile in urma. "Greseala" a fost repetata de prea multe ori si nu credem ca este corect fata de ceilalti jucatori.
Tot ce poate face acum, e sa deschida alt cont si sa joace de placere, sunt convinsa ca va avea mult mai mult de invatat, iar o victorie castigata astfel va valora mult mai mult decat simpla prezenta intr-un top.