Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

11-08-2013,00:44
ady_thebest Data inregistrarii: 24/01/2010 Mesaje: 8 Online
transfer de puncte

Sirene te rog sa iei masuri in privinta ,, lory94lory,,    pt transfer cu ,,  gabrielirinel,,ca ia tranferat in nici 2 min 500 de k

12-08-2013,01:48
_cookie_ Data inregistrarii: 11/02/2013 Mesaje: 27 Offline

Citat de la ady_thebest:

Sirene te rog sa iei masuri in privinta ,, lory94lory,,    pt transfer cu ,,  gabrielirinel,,ca ia tranferat in nici 2 min 500 de k

asa este si sunt si clone ca azi ma jignit p mn de p amandoua.....sunt curioasa daca se iau masuri

21-08-2013,14:27
_Cristina_Alexandra_ Data inregistrarii: 21/08/2013 Mesaje: 6 Online

Citat de la _cookie_:

asa este si sunt si clone ca azi ma jignit p mn de p amandoua.....sunt curioasa daca se iau masuri

domnisoara sirene am si eu o problema am intrat de la verisoara mea sa va scriu contul cu numele de utilizator _Alesia_ este suspendat 3 zile ptr jok nesportiv cu clone la masa va rog din sufletsa-mi verificati ip sa vedeti k eu nu am decat un singur nik _Alesia_ faceti o mare eroare va rog  ferificati si dati-mi drumul la cont va multumesc!

21-08-2013,14:27

Citat de la _Cristina_Alexandra_:

domnisoara sirene am si eu o problema am intrat de la verisoara mea sa va scriu contul cu numele de utilizator _Alesia_ este suspendat 3 zile ptr jok nesportiv cu clone la masa va rog din sufletsa-mi verificati ip sa vedeti k eu nu am decat un singur nik _Alesia_ faceti o mare eroare va rog  ferificati si dati-mi drumul la cont va multumesc!

astept raspuns de la tn sirene

21-08-2013,17:10

Citat de la Vio_2010:

sirene te rog sa verifici si daca chiar e clona ar trebui anulat contu de tot nu sanctiune 3 zile ca din cauza la astia clonati nu prea mai joaca multi jucatori pe joci.ro. rog sa fie  verificat inca o data si daca e clona si joaca cu clona la masa sa fie anulat si _Alesia_ si clonele .va multumesc

va rog sa verificati cu atentie contul _Alesia_ si sa vedeti k nu sa jucat  cu nicio clona la masa asa cum spuneti dumneavoastra si sa imi dezactivati contul daca am dreptate daca va luati dpa vio o sa ramana el singurel pe site

22-08-2013,12:41

Citat de la _Cristina_Alexandra_:

va rog sa verificati cu atentie contul _Alesia_ si sa vedeti k nu sa jucat  cu nicio clona la masa asa cum spuneti dumneavoastra si sa imi dezactivati contul daca am dreptate daca va luati dpa vio o sa ramana el singurel pe site

sirene te rog da-mi un raspuns  verifica ip sa vezi k nu am decat un singur nik _Alesia_ o singura data sa logat un prieten pe ip meu sa isi schimbe parola dar nu a jucat

22-08-2013,16:39
Vio_2010 Data inregistrarii: 27/11/2010 Mesaje: 31 Online

contu asta _Aesia_  e al jucatorului care se dadea in spectacol pe forum si va injura pe dumneavoastra admini dupa contu caru_valentin1988 ,_Darckan_, _Dark_Rider_ ,_V1Se_CoLoRaTe si _Alessia_ si acum se da sfant ca nu are nici o clona sau va face pe dumneavoastra nebuni dupa cum se vede, verificati inca o data si daca e vinovat ar trebui sa fie anulat de tot si contul _Alesia_ va multumesc.PS el cu mine are ce are ca si cu contul caru_valentin1988 cand va injura pe dumneavoastra ma injura si pe mine

23-08-2013,13:30

va rog frumos sa luati masuri in ce il priveste pe acest om vio_2010 nu e corect sa se lege aiurea de omenii pe care nu ii cunoaste va multumesc!

Pagina 1 din 1
1