TRANSFER INTRE SAFETY_FIRST SI ROTARUCOSMIN- acest jucator cerea mereu 99k fara nimic ba dadea si peste tot fara nimic, de cele mai multe ori cerea incontinu, deja de cateva zile de cand jucam cu acesta ii stiam stilul si plateam chiar daca nu aveam carte mare, dar adminii in loc sa verifice totul mi-a inchis contul ca am facut transfer, adica eu cu 20 mil am luat de la el cateva zeci sau sute nu stiu, care e motivul , ca jucam la ora 3 noaptea, dar pana cu cateva minute inainte eram 3 jucatori,daca nu avem voie noaptea sa se spuna, sau atunci e transfer? daca ii dadeam eu puncte poate mai intelegeam ca el avea putine dar sa-mi dea mie, nu inteleg si mai mult decat atat mi-a inchis si al 2 -lea cont de ce? Doar adminul poate raspunde, cica sanctiune pe toate clonele, acesta a fost raspunsul, dar eu stiu ca avem voie la 2 sau chiar3 conturi, clone sunt cele care sunt peste acestea nu? ma insel oare? atunci care este sanctiunea pentru celalalt cont , D-le admin te rog frumos lamuti aceasta problema, chiar va rog frumos sa postati pe forum tot transferul si motivul inchiderii celuilalt cont, caci pe mail nu mi-ati raspuns
eu nu am nimic de ascuns , nu am de ce am jucat corect si aveam doar 2 conturi, daca faci abuz de functie macar da raspunsuri sa vada toti cei de pe site ca esti admin, nu sterge postarea cum ai facut cu cea dinainte, daca nu stii ce sa raspunzi stergi?? daca trebuie sa anulezi conturi ca am jucat cu acel jucator atunci anuleazai pe toti cei care au jucat cu el ca se poate vedea acelasi lucru, daca macar verificai masa de joc, am jucat in 3 si apoi am ramas in 2 dar se poate vedea jocul, cum poti sa dai crezare unui raport fara sa verifici, mie cu 20 mil sa-mi dea cateva zeci acel disperat si apoi sa-mi anulezi si celalalt cont raf_ella pe ce motiv?? nici macat mail de inchidere sa vad motivul, sau la sanctionati... si apoi in loc sa dai raspunsuri stergi postarea? oricum voi merge mai departe, si chiar daca imi stergi postarile si contul acesta imi voi face altul, trebuie sa se afle ADEVARUL - E ABERANT MOTIVUL TAU
daca ai putin respect fata de ceilalti jucatori da raspunsuri
ma tu ai dreptate asa este eu te cred, fiindca sunt unii care sunt disperati sa faca puncte si cer chiar fara carte si automat deaja stii cum joaca, este foarte adevarat e deajuns sa ai A cea mai mare carte ca deaja la-i prins, dar admin nu intelege asta stie doar sa anuleze este mai simplu pentru el, eu ma-m convins de calitatile acestui admin, dau un exemplu-eu il injur cu un cont el sterge toate conturile, pai adica de ce? anulezi doar contul care a gresit, asa mi se pare ca e corect, dar cand faci abuz de functie ce sa mai spui, el e sefu noi slugile ca asa considera el ca e normal
ma tu ai dreptate asa este eu te cred, fiindca sunt unii care sunt disperati sa faca puncte si cer chiar fara carte si automat deaja stii cum joaca, este foarte adevarat e deajuns sa ai A cea mai mare carte ca deaja la-i prins, dar admin nu intelege asta stie doar sa anuleze este mai simplu pentru el, eu ma-m convins de calitatile acestui admin, dau un exemplu-eu il injur cu un cont el sterge toate conturile, pai adica de ce? anulezi doar contul care a gresit, asa mi se pare ca e corect, dar cand faci abuz de functie ce sa mai spui, el e sefu noi slugile ca asa considera el ca e normal
DAR CUM E POSIBIL SA ANULEZE FARA SA VERIFICE? cum e posibil sa faci transfer sa castigi cateva zeci de mii de la un amarat cu putine puncte si tu sa ai 20 milioane?, cum e posibil sa nu vezi jocul la masa sa vezi ca sa jucat in 3 pana cu cateva minute inainte?, cum e posibil sa iti inchida si alt cont care iti apartine in mod regulamentar (avand doar 2 conturi) fara explicatie, si fara mail sau la sanctionati, ce ne crezi admin? , suntem oameni ca si tine si daca esti admin da dovada ca esti om , corect si cinstit , da raspunsuri, daca eu am facut transfer inseamna ca locul tau nu este aici...eu nu am avut nici macat un avertisment vreodata , vorbesc frumos doar ca joc si castig si probabil asa incomodeaza, daca nu dai raspuns inseamna ca nu poti sau ca eviti adevarul, eu nu am de ce sa-mi fie rusine, nu am facut nimic neregulamentar, dar sa mai joc pe un astfel de site daca nu se face dreptate ar fi injositor, ASTEPT TOTUSI SA FII OM SI SA DAI RASPUNSURI
cand mi-ai inchis contul raf_ella in decembrie tot fara nici o vina a trebuit sa pierd timp si nervi sa intelegeti adevarul, si un simplu ne cerem scuze a fost deajuns, nu am zis nimic dar acum vad ca nu vreti sa faceti dreptate sa inteleg ca nu aveti raspuns asa ca mai bine stergeti postarile cum ati facut deja si aveti motive ascunse sa nu se afle adevarul? , eu nu am motiv de rusine sunt jucatoare corecta si mai presus de asta sunt om, si imi voi cauta dreptatea chiar daca inseamna timp si nervi, oricum pe acest site nu mai joc dar macar cei care mai joaca sa nu pateasca ca mine, ADMIN DACA CONSIDERI CA E CORECT CUM AI PROCEDAT DA RASPUNSURI CACI MULTI DE AICI LE ASTEAPTA, CEI CARE SUNT OAMENI CORECTI