gata stiu...eu eram intr.o discutie cu domnisoara fitzoasa rebeka tu ai aparut la masa mea..si ai inceput sa vrb ca faci ca nu stiu ce...eu cu tine personal nu am avut nimik..asa ca dute la padure fratica ca ma plictisesc oameni ca tine...sifonule...eu sant aici sa ma distrez...nu sa imi bat capul cu tine...crezi ca se rezolva ceva daca imi sterge contul..sant prob mai importante in viata decat un cont...il sterge fac altul si tot joc rummy...hai pa ....
nici eu nu am cu tine dar macar site-ul asta sa nu ajunga ca celelelte de gen.. cel mai bine e sa se respecte regulile si respectul fata de jucatori... si "sifon" probabil a sunt doar pt. tine dar celorlalti le fac un bine si site-ului... si cred ca ar fi bine sa cooperam sa fie un site decent... distractie placuta in continuare :)
Domnisoara fitoasa rebeka? Sunt fitoasa pentru ca nu am acceptat sa ma 'combin' cu un om de teapa ta?Daca ai chef de gagicareala de ce nu te duci pe site-urile de genul asta mai baiatule?Si in primul rand eu nu ti am vorbit tie urat ,tu ai inceput sa ma insulti si pe mine si pe samtron deci care dintre noi este fitos? Invata sa vorbesti frumos in primul rand si sa respecti oamenii dar daca parintii tai nu ti au dat o educatie buna atunci nu am ce sa iti mai cer! Have fun
cand am zis vrei sa ne combinam...era o gluma...dar u ca o copila ce esti...ai pus la suflet si ai inceput sa vrb. la misto...eu ma distram foarte bine pana sa apari u la masa mea...si cu pritenul tau care a venit la masa in timp ce jucam rummy eu personal nu ia.m zis nimik...el a intrat si a inceput sa scrie pe chat...numai prostii...nici nu am dat importanta ce a scris...asa ca el sa nu mai scrie tampenii si faceti masa si juca.ti amundoi pana imbatraniti...cum am zis in viata sant alte prioritati decat aceste tampenii care le scrie.ti voi aici...si e normal cand cineva imi vrb urat platesc cu aceias moneda...hai vedeti.va de treaba voastra si nu mai face.ti din tantar armasar...pa pa...