Azi am jucat ceva rummy etalat si se pare ca in timp ce jucam mi-a picat netul,cand am revenit din nou la joc imi spune ca 'deja te afli intr-o camera" ... am incercat sa ma deloghez de1346 de ori dar degeaba eu tot am ramas on :| ce pot face in privinta asta ? , sau un admin va rog dati mi kick de la acea masa/camera sau din sectiunea rummy etalat sa pot intra .Multumesc
Dar vezi tu fetito, citez din regulament:"Orice jucator care aduce injurii administratorilor Joci.ro va fi pedepsit cu anularea contului".
Nu cu anularea tuturor conturilor cum ai facut cu mine.N`am nimic cu nimeni, bravo lor dar pe altii ii tineti numai in 3 zile cand injura(depinde cate pct au pe cont ma intelegi?)Din cauza asta va injura atata lume ca sanctionati dupa cum vi se scoala!
Fetito, pe site-ul acesta poti vedea in orice camera inca o regula: cine injura de pe clone se alege cu contul principal si toate clonele anulate. Odata ce ti-ai facut cont aici, ai fost deacord automat cu toate regulile acestui site.
De vreme ce primesti acces gratuit la jocuri, lipsa ta de respect pentru site nu este acceptata. O zi buna