Sal nu vreau sa supar pe nimeni cu ce o sa spun eu ma refer strict la rummy pe tabla si as avea cateva propuneri si nemultumiri : In primul rand ce se joaca pe site e un fel de bambilici nu prea se poate vedea adevarata valoare a acestui jok deoarece pietrele se dau toate intr-un singur lok si e greu de urmarit ce carte i-ai dat jucatorului ce a dat el jos ... incat sa potzi da dupa el sa nu inchida asta este adevaratul jok de rummy sa nu faka jokul adversarul din dreapta din cartzi primite de la tine in al doilea rand ar trebui sa existe si obtziunea de a se putea strica un jok daka totzi adversarii sunt de acord daka au cartzi proaste iar jokul urmator sa fie dublu exact cum se joaca rummy si inka ceva la rummy cartzile se dau in sensul invers acelor de ceas nu cum se joaca pe site astea au fost nemultzumirile akum o sa fak si propunerile . Cum am scris mai sus sa se dea cartzile in dreptul jucatorului , cartzile sa se dea in sensul invers acelor de ceas , ratingul sa fie ca la poker sa se creeze mese de jok pe care sa se joce la diferite mize ar fi mult mai frumos si jukatorii ar avea o motivatie in plus . Cam atat am avut sa spun bafta all si sper sa facetzi ceva in legatura cu ce am scris mai sus .
kaddy01, daca tie ti se pare "un fel de bambilici" ce se joaca aici pe site da-ne, te rugam, link-ul cu regulile tale "adevarate". Vei spune ca nu sunt regulile astea scrise nicaieri pe net, si iti dam dreptate, pentru ca fiecare stie jocul din copilarie, si fiecare are impresia ca varianta lui este cea "adevarata" si "corecta".
Unii ne cer sa se poata inchide cu culoare, altii cu un Mozaic mai complex, altii vor sa se poata inchide pe tabla cu "duble" etc.
Asa cum am mai raspuns si altor jucatori, jocul de Rummy Romanesc cunoaste atat de multe variante, incat nu vom putea multumi pe absolut toata lumea probabil niciodata. Fiecare stie sa joace altfel, de aceea nici nu exista "reguli oficiale" nicaieri pe net. Nici macar cutiile romanesti de jocuri de Rummy din librarii nu mai contin regulamente.
Asa ca ceea ce propunem noi sunt regulile cele mai cunoscute de Rummy si singurele posate pe internet. Desigur, suntem deschisi si la alte propuneri, poate pe viitor vom mai dezvolta o varianta de Rummy mai complexa. De aceea toti cei care stiu si alte variante sunt rugati sa trimita regulamentul [U]complet[/U] si detaliat la adresa noastra de e-mail. (vezi pagina de Contact).
Cat priveste sensul de joc, acesta este sensul "natural" adoptat de toate jocurile online.
kaddy01, daca tie ti se pare "un fel de bambilici" ce se joaca aici pe site da-ne, te rugam, link-ul cu regulile tale "adevarate". Vei spune ca nu sunt regulile astea scrise nicaieri pe net, si iti dam dreptate, pentru ca fiecare stie jocul din copilarie, si fiecare are impresia ca varianta lui este cea "adevarata" si "corecta".
Unii ne cer sa se poata inchide cu culoare, altii cu un Mozaic mai complex, altii vor sa se poata inchide pe tabla cu "duble" etc.
Asa cum am mai raspuns si altor jucatori, jocul de Rummy Romanesc cunoaste atat de multe variante, incat nu vom putea multumi pe absolut toata lumea probabil niciodata. Fiecare stie sa joace altfel, de aceea nici nu exista "reguli oficiale" nicaieri pe net. Nici macar cutiile romanesti de jocuri de Rummy din librarii nu mai contin regulamente.
Asa ca ceea ce propunem noi sunt regulile cele mai cunoscute de Rummy si singurele posate pe internet. Desigur, suntem deschisi si la alte propuneri, poate pe viitor vom mai dezvolta o varianta de Rummy mai complexa. De aceea toti cei care stiu si alte variante sunt rugati sa trimita regulamentul [U
da eu nu v-am zis numai de reguli eu v-am zis si de pietre sa se dea in dreptul fiecarui jukator exact cum se da la rummy asa ar fi mult mai usor sa stiu ce cartzi i-ar trebui si nu i-ar trebui adversarului si in legatura cu regulile de jok adevarul e ca difera dintr-o regiune a tzarii in alta dar eu vorbeam despre rummy profesionist pe care il jok de multzi ani pe bani reali cu prietenii am jukat in multe locuri si cu multe persoane mai de prin toata tzara si peste tot este permis sa inchizi cu duble sau culoare in fine nu despre asta vorbeam eu eu tot ce v-am sugerat e sa nu mai se dea cartzile deasupra una dupa alta pt ca e aiurea sa se dea in dreptul jukatorului si sa se joace in sensul invers acelor de ceas asa cum cerd ca joaka toata lumea rummy si sa se poata juka cu rating diferit ca la poker pt ca ar fi mult mai palpitant . Nu m-am luat eu de reguli ca asta asa e cum se hotaraste asa se joaca important e ce v-am sugerat mai sus .