Sal !
Cum este posibil sa blocati un cont fara sa stitzi motivele ?
Motivele insirate de dvs s doar partial adevarate - el_diablo este un profesionist-face masa si impune regulile lui adica regulile profesionistilor -daca intra niste oameni fara caracter care nu respecta conditiile impuse e normal sa le dea afara --desigur pe urma acestia fara caracter il ataca -neavand alta modalitate e posibil sa fi folosit cuvinte grele !
Aici majoritatea s niste inculti ,care la intrare nici nu saluta !
DVS ar tr sa gasiti solutii pt imbunatatirea jocului --de exemplu am publicat un articol cu reglajul serverului !!
cu stima
Citat din regulament:
Reguli proprii la anumite jocuri
Persoanele care joaca jocurile de aici dupa propriile reguli (altele decat cele incluse in regulamentul jocurilor) trebuie sa faca masa privata. Astfel jucatorii vor primi, pe langa parola mesei, si informatii privind acele reguli si se vor evita confuziile. Cei care incalca aceasta conventie vor fi sanctionati cu avertisment sau suspendare de la 3 la 15 zile, in functie de semnalari.
Toti cei raportati ca folosesc reguli proprii in alte conditii decat cele prezentate mai sus sunt sanctionati.
Am citit tot ce a spus jucatorul de mai sus si mi se pare normal ca un jucator cu peste 700k puncte sa nu joace cum joaca cel cu 10k.Imi pare rau sa spun dar acest site incepe sa se umple de oameni care reactioneaza negativ cand sunt batuti in joc!!!!!!!!! Pe astea nui vedeti cum injura si as vrea sa le propun ceva admnilor :
-la toate jocurile in afara de poker cand iese cineva in timpul jocului de la masa de ce nu le acordati punctele pe care le pierde jucatorul care iese de la masa jucatorului care ramane si joaca comform regulilor chiar daca pierde.Va rog acesta nu este asa mare lucru de facut daca se poate si doriti sa introduceti ce vam propus foarte multi jucatori vor intra mai des sa joace jocurile de pe acest site.
Buna!
Citesc cele scrise si zambesc! Deodata, el_diablo-apollo_paris28-vorbeste despre caracter si o educatie aleasa si despre.....profesionisti!
Avem libertatea de a ne exprima parerea, asa ca, fara a jigni pe nimeni, imi expun opiniile:
- In primul rand, un om cu caracter si bun simt nu isi permite sa ii numeasca-ba chiar pe chat-ul public- pe cei cu care a jucat, 'cretini', 'idioti', 'prosti',etc. Respecta-i pe ceilalti si te respecti pe tine! Lasa-i pe altii sa descopere cat de destept esti si cu ce profesionist joaca si multumirea va fi mai mare!
- Apoi, rummy-ul este un JOC.... trebuie sa stim sa si pierdem! In ceea ce il priveste pe acest domn, daca pierde, de vina este server-ul, spune dansul, si te da afara de la masa! 'Mai rau ca la gradinita',ca sa il citez.:) Camere pentru profesionisti...pentru ce?-nu toti suntem, oare, niste amatori, dupa cum spune dansul?- Din cauza circului zilnic pe care il face, majoritatea il ocolesc...o camera de acest gen ar trebui numita:'the lord of the ring' :).......
- Oare de ce simte mereu nevoia de a se exprima pe chatul public? Este oare o modalitate de a atrage atentia, invingandu-si frustrarile? Chiar nu realizeaza penibila situatie care il are ca protagonist?
In speranta ca nu este interpretat ca fiind 'dur' acest mesaj, va urez o seara minunata!
P.S.: Cum nimeni nu este perfect, apollo_paris28, nu pot sa nu corectez...corect se spune:'camere ale profesionistilor':)