Da-o incolo de treaba!
Eu nu am mai jucat demuuuult ceva pe siteul asta, daaar mai intru din cand in cand sa nu pierd contul!
Pai de ce nu mai joc???
Pai am jucat si eu la inceput de pasiune, chef, placere.....
Daaaar cu timpul m-am plictisit, nu m-ai imi place siteul deoarece nu are si el clasamente, statistici lunare de puncte(lasa ala de la profil, ca e prea nesatisfacator)
Acolo asa un top 100 or 1000 principal, lunar saptamanal la fiecare tip de joc, sa joc si eu asa pt ceva, sau pt orgoliu asa de a fi in top, de a afla pe o pozitie!
Alte siteuri de jocuri au o statistica, clasamente foarte bogate: tr..n, con.....zor, do...ce! Iar siteul asta nu mai are nici un clasament!
[SIZE="5"][COLOR="Magenta"]As dori ca echipa joci.ro sa faca si aici niste clasamente pe puncte acumulate pe diferite perioade!
Chiar as vrea sa imi raspunda cineva din echipa joci.ro.[/COLOR][/SIZE]
Asa si? Eu vreau si eu clasamente ca sa am si eu MOTIVATIA/ORGOLIUL de a fi acolo! Asa si? Am mai solicitat aceasta rugaminte acum vreo 8-10 luni, dar in zadar.
Oricum cred ca vorbesc de prost aici! sau primesc raspunsuri....reci...impotriva!
Lol! Te comporti ca un pusti care nu-si primeste acadica! "Vreau clasament, vreau clasament! V-am spus si acum 8 luni ca vreau clasament!" :D Pai cu asa un limbaj si atitudine crezi ca meriti sa fii macar bagat in seama? Eu sa fiu in locul adminului nici nu ti-as raspunde :)))) Sa inveti sa vorbesti mai intai!
Lol! Te comporti ca un pusti care nu-si primeste acadica! "Vreau clasament, vreau clasament! V-am spus si acum 8 luni ca vreau clasament!" :D Pai cu asa un limbaj si atitudine crezi ca meriti sa fii macar bagat in seama? Eu sa fiu in locul adminului nici nu ti-as raspunde :)))) Sa inveti sa vorbesti mai intai!
Pai da! Cand ceri de mai multe ori, si cand nu te baga in seama logic ca urmatoarea rugaminte va fi mai intensa!
E prea culmea ca pt acest site popul.r cat si bun calitativ de jucat sa nu aiba si el clasamente sau topuri!
Eu asa as zice, ca traim intr-o tara ....democrata si cred ca am si eu dreptul sa cer ceva sau sa vin cu .... o "idee"!
Ma comport ca un copil? NUUU Sunt doar suparat pt echipa joci.ro nu vor sa faca clasamente deoarece:
-avem numarul de vizitatori sufiecienti pe zi, numai pierdem timpul cu imbunatirea siteului sau sa adaugam ceva nou;
-poate nu au chef;
-poate nu le plac lor;
-poate nu stiu sa faca clasamente;
-poate nu au resurse necesare;
Oricum pe tine te vad ca pe cineva care vrea sa se bage in seama cu raspunsul asta "copilul cu acadeaua"!
In fine, eu astept niste raspunsuri ceva mai concrete, legate de aceasta problema, nu cu "copilul cu acadeaua"!
"""""Sa inveti sa vorbesti mai intai!""""
Maaaai, dute-n pisici! De ce am impresia ca ai ceva personal cu mine? Dupa nickul tau am impresia ca imi pare cunoscut! Nu am mai intrat demult pe siteul asta, si nu imi mai stiu minte jucatorii prietenosi si cei rai.
Pai din cauza lipsei clasamentelor nu am mai intrat si nu am mai jucat!