VARIANTA 1:
Să se joace obligatoriu rummy în 4 persoane, dk sunt 2-3 la o masă, să îl/îi aştepte şi pe al 3-lea/al 4-lea jucător/i. Adică să se joace doar în 4, nu în 3 sau 2.
Să existe doar 4 runde, adică să fie fiecare primul cu câte 15 cărţi. Apoi se adună punctele după 4 runde, cine are cele mai multe va căstiga 3 pct principale/de bază, al doilea 1 pct, al treilea -1, al patrulea -3.
Exemplu:
După 4 runde de jucat, rezultă punctele:
1. Popescu 1250 pct = 3 P
2. Maria 1045 pct = 1 P
3. Ion 700 pct = -1 P
4. Ana 570 pct = -3 P, unde pct=reprezintă punctele totale de la formaţii etalate, lipiturile, bonusuri atu şi jolly închisul etc, iar P reprezintă punctele totale de calitate si aceste puncte P se vor lua în considerare la clasamentele de la rummy etalat, dk vor fi 2 jucători sau mai mulţi care sunt egali la punctele P, atunci se mai face o altă departajare la puncte, a doua ca prioritate/de bază, luând ca "pct" totale acumulate(adica cantitativ).
puncte principale totale=P calitativ, apoi puncte secundare totale=pct cantitativ!
Acele puncte pe care le are Moa76(nu stiu numele sigur...), are el aprox 20 milioane de puncte, dar le are cantitativ, joaca si alte rude/cunostiinte pe contul lui(sotia, copii, fratele, adica joaca cantitativ vreo 4-20 ore pe zi, fie ia locul 4 de mai multe ori, saau joaca mereu in 2 cu timp de 5 sec, pt a face pct CANTITATIV cat mai multe)!
P.S. NO OFENCE!!!
Daaar eu sunt genul de persoana mai competitiv, mai motivat, si anti-plictiseala ALTFEL!
Nu vreau sa ma ia cineva de aici ca sunt dur sau nu stiu cum!
Daar nu mai pot juca rummy etalat in felul asta, vreau si eu ceva sa se schimba ceva la criterii de puncte totale acumulate si CALITATIV.
VARIANTA 2:
Dk se vrea sa se joace si in 2 si 3, nu neaparat in 4, atunci ar fi asa:
4 jucatori:
1. Popescu 1250 pct = 3 P
2. Maria 1045 pct = 1 P
3. Ion 700 pct = -1 P
4. Ana 570 pct = -3 P
3 jucatori:
1. Popescu 1250 pct = 2 P
2. Maria 1045 pct = 0 P
3. Ion 700 pct = -2 P
2 jucatori:
1. Popescu 1250 pct = 1 P
2. Maria 1045 pct = -1 P
Iar la rundele de joc pe meci/partidă la 2 sau 3 playeri sa fie de 6(asta ca exemplu), adica la 3 jucatori primul de 2 ori, iar la 2 jucatori primul de 3 ori, iar la 4 jucatori doar 4 runde, si primul la dat carţi doar 1 data). Adica vreau ca si rundele sa fie limitate, asta logic dk se doreste puncte calitative cu + si -( 3 1 -1 -3; 2 0 -1; 1 -1)
Adică mă interesează CALITATEA , CI NU CANTITATEA
Aş dori foarte muult o părere de la un admin sau cineva din echipa joci.ro
adrian999 tu esti chiar frustrat frate,altceva mai sti sa scrii? cred ca s-au saturat si adminii de tine, pe bune...top 100-1000 , :eek: ca sa ? te simti mai implinit daca se face un top saptmanal de 1000 si tu ti-ai vedea nickul pe locul 300 sau 400 si...? :)) daca tu nu intrii pe site si nu petreci mult timp la joc adminii sa iti faca tie top special :))....da intra nene si joaca si tu 4-5 ore pe zi si ajunge si tu in top 10 de ex...nu are aceeasi atractie pentru tine ca nu are un top in care sa fi si tu...sa te vezi si tu acolo...saracutu :)) doamneeee....si ce top calitativ vrei,nici acolo nu ai aparea oricum :)))...nush dc te strofoci...se mai satura lumea de tine frate...tu si ideile tale...unele chiar stupide...idei de copil mic...nu mai fa afirmatii la intamplare de jucatori,DACA TU NU STAI PE SITE NU AI DE UNDE SA STII....daca te-ai uita la statistici la moa7475 ai vedea ca joaca cateva ore seara...si rar cand joaca si dimineata..mai joaca duminica...tu nu ai de unde sa stii ca nu esti in separeu sa vezi...dar nu mai fa afirmatii aiurea..sa te aflii in treaba..joaca nevasta...neamurile... :))) si vecinii joaca sigur....non stop...la inceput ai fost amuzant...acum esti enervant...in locul adminilor nici nu te-as baga in seama....apropo: multi din cei care joaca la 5-6 secunde joaca mai bine calitativ ;) decat ai putea tu juca vreodata la 20 de ex. asa joaca ei...rapid....care e problema ta????joaca si ai sa iti vezi nickul in top..si poti sa ii spui mamei marea noutate...marea ta realizare....daca tu joci ca sa iti apara un numar in fata nickului .........joaca si mai lasa lumea in pace..si nu te mai lega de persoane aiurea....frustratule...bafta
adrian999 tu esti chiar frustrat frate,altceva mai sti sa scrii? cred ca s-au saturat si adminii de tine, pe bune...top 100-1000 , :eek: ca sa ? te simti mai implinit daca se face un top saptmanal de 1000 si tu ti-ai vedea nickul pe locul 300 sau 400 si...? :)) daca tu nu intrii pe site si nu petreci mult timp la joc adminii sa iti faca tie top special :))....da intra nene si joaca si tu 4-5 ore pe zi si ajunge si tu in top 10 de ex...nu are aceeasi atractie pentru tine ca nu are un top in care sa fi si tu...sa te vezi si tu acolo...saracutu :)) doamneeee....si ce top calitativ vrei,nici acolo nu ai aparea oricum :)))...nush dc te strofoci...se mai satura lumea de tine frate...tu si ideile tale...unele chiar stupide...idei de copil mic...nu mai fa afirmatii la intamplare de jucatori,DACA TU NU STAI PE SITE NU AI DE UNDE SA STII....daca te-ai uita la statistici la moa7475 ai vedea ca joaca cateva ore seara...si rar cand joaca si dimineata..mai joaca duminica...tu nu ai de unde sa stii ca nu esti in separeu sa vezi...dar nu mai fa afirmatii aiurea..sa te aflii in treaba..joaca nevasta...neamurile... :))) si vecinii joaca sigur....non stop...la inceput ai fost amuzant...acum esti enervant...in locul adminilor nici nu te-as baga in seama....apropo: multi din cei care joaca la 5-6 secunde joaca mai bine calitativ ;) decat ai putea tu juca vreodata la 20 de ex. asa joaca ei...rapid....care e problema ta????joaca si ai sa iti vezi nickul in top..si poti sa ii spui mamei marea noutate...marea ta realizare....daca tu joci ca sa iti apara un numar in fata nickului .........joaca si mai lasa lumea in pace..si nu te mai lega de persoane aiurea....frustratule...bafta
Maaaai c.aat cu ochi!!! Eu acolo am scris cu totul altceva, si tu vorbesti cu totul altceva!!
Dk ai citit cu atentie ce am scris eu, nu mai vorbeai atat demult pr..st!!!
Fatza de alte siteuri , acest site sta foarte slab la statistica si clasamente, eu vreau sa fie si aceste chestii, PT CA E CHIAR NORMAL.
Dk ai jucat pe conquis...or sau pe rummy....on...ne ai vedea ca e cu totul o alta treaba!!!
Daaar asa esti tu te bagi in seama ca pro...ul!!!! Ca altceva nu vad!
Eu am venit cu o idee ca aci e un forum si pot sa spun o idee, pe cand tu esti un p...st si un imbe..il!!!
Dupa numele tau de nick "faraonul" imi dau seama ce fel de persoana cu caracter slab esti!!!
Nu imi spune mie de Moa76 ca il stiu mai bine decat tine, si stiu foarte bine cum a facut punctele, ca el mi-a zis odata ca mai joaca si altcineva pe contul lui. Poate acum in ultimul timp s-a mai saturat de rummy dupa 3 ani de jucat aproape non-stop....
Acest site arata bine grafic, design, are reguli originale, restul se stie.....
IAR ADMINII NU POT FACE ASTA PT CA NU AU RESURSE FINANCIARE SAU CHIAR UMANE PT A FACE CEVA CALITATIV SAU MAI BINE SPUS CEVA NOU!
NO OFENCE! DAR ASTA E ADEVARUL!!!
Joaca pe travia, conquiztador, doizece sau rummy online , cateva ore doar sa vezi acolo statisticaaaa si clasamente!!!!
Asa ca taca-ti gura aia de p..st!!!
Maaaa faraonule ca..t cu ochi, am stat inainte mai multe ore cand am facut milionul de puncte la rummy etalat, daar m-am plictisit deoarece jucai doar sa faci puncte asa din prostie fara sens, un clasament amarat care se actualizeaza in ziua urmatoare la ora 12 dupa amiaza, adica nici macar nu merge online cu refresh F5.
M-am plasat atunci pe locul 2 la clasament lunar la rummy etalat, asa ca taca-ti fleancaa!!!
Normal ca m-am plictisit.
Am m-ai jucat colo colo un poker, whist, table...Chiar ca Whist tablele si pokerul punctele sunt facute dupa calitate si nu cantitativ....
Dar la rummy etalat si celelalte rummy e cu totul altceva..... care leaga doar de cantitate....
Si acest site ar trebui sa se mai schimbe, ca si conquiztadorul s-a transformat intr-un site foarte interesant, cu multe moduri de joc si competitiv si niste moduri de joc fara competotie, adica mai bine sus moduri amicale!!!!
BINE CA TRAIM IN ROMANIAAAAAA, CA DK ARE CINEVA O IDEE, ceva nou NORMAL CA TOTI IL SCUIPA PE ALA, CA DE ASTA AM RAMAS NOI IN URMA cu arhitectura oraselor, agrilcutura moarta, sistyemul de irigatii si constructiile din agrilcutura distruse, acum padurile se taie ca in dra.i!!!!
Asa ca taca-ti gura aia de p..st ca eu am venit cu o idee, CARE SIGUR NU E DESTUL DE REA!!!!
Du-te d.u de coca..ar si r..at, nu am ajuns sa ma judece, oameni de 2 bani ca tine!!!
Cum este posibil ca dupa 3 zile din aceasta luna sa vad jucatori cu 100.000 de puncte la remy pe tabla? Asa ceva e de-a dreptul SF.
:D
Nu e deloc SF, nimic de mirat. Sunt mai multe metode de a face 120.000 pct in 3 zile:
a)Fie trisezi, cumperi puncte sau bla bla alte zvonuri ce leaga de hacking(probabilitate 15%)
b)Fie joaca cu un apropiat sau un multicont pt a face mai usor inchisul cu jolly sau monocolor.......(probabilitate 10%)
c)Fie joaca doar in 2 la 5-7 secunde timpul setat, cu reguli ca sa se inchida cu puncte mai mari sau mai bine spus chiar joaca normal. Asta doar in 2 persoane, cu 5-7 secunde timp de tras si dat si cam vreo 4-10 ore pe zi(probabilitate 75%)
Dk ar juca in 4 persoane nici nu poti face atatea puncte in 3 zile!
De asta am dat eu ceva idei de m-am si injurat cu un frustrat pe aici, deoarece la jocul rummy situatia de a face puncte e doar CANTITATIVA atat ca timp, cat si ca puncte, nu leaga de skill-inteligenta-strategie-rating.
La rummy conteaza sa joci doar in 2 persoane, timp scurt de 5 secunde si vreo 4-10 ore pe zi. ATAT! Nu are treaba inteligenta aici!
Singurele jocuri care leaga de capacitatea unui jucator sunt TOATE de pe joci.ro, inafara de rummy: whist, table, poker(ambele) si septica.
Whist sta cel mai bine la facut pncte pe corect si bine gandit.
Dar la rummy pe joci.ro e DEZASTRU TOTAL.
Dk ar mai ameliora situatia cat de cat macar sa se joace obligatoriu in 4 cu timeout NEMODIFICAT lasat 15 secunde, macar asaaa, ar mai merge cat de cat.
De admini si echipa joci.ro nu le mai pasa sa modifice unele chestii la rummy sau alte noutati. Cand sunt deja 1800-3000 de fraieri care se multumesc cu atat, le ajung numarul de "clienti" pe zi!:p
De ce sa modifice???!!! Doamne feresteeee!!!