Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

26-12-2007,23:15
witch Data inregistrarii: 11/11/2007 Mesaje: 0 Offline
Gazda sau nu?!!?!!

De ce nu poti scoate jucatorii pe care nu-i doresti de la masa? Doar cand sunt spectatori e posibil. Ori esti gazda ori nu?!?!!? Apare nu mesaj in care esti anuntat ca jocul a inceput si nu poti scoate jucatori in timpul jocului. Care joc inceput, cand eu, ca gazda, nu am dat start???

27-12-2007,13:39
marius Data inregistrarii: 19/08/2009 Mesaje: 0 Offline
Ok.

Sa incepi un joc de rummy si pe la mijloc sa strici jocul nu cred e tocmai corect.

27-12-2007,19:53

Citat de la marius:

Sa incepi un joc de rummy si pe la mijloc sa strici jocul nu cred e tocmai corect.

Nu ma refer la scoaterea jucatorilor in timpul jocului.

27-12-2007,20:08
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online

In acest caz, este vorba de un bug probabil. Raporteaza-l, te rog, daca se mai intampla ca sa putem analiza problema.

28-12-2007,19:15

Citat de la Lara:

In acest caz, este vorba de un bug probabil. Raporteaza-l, te rog, daca se mai intampla ca sa putem analiza problema.

Nu e o problema necunoscuta pentru cei care obisnuiesc sa injure sau sa deranjeze in alte feluri jucatorii de la masa, pentru ca te incurajeaza sfidator "hai! scoate-ma tu daca nu ma mai vrei la masa!"...
Si ca sa ma fac inteleasa, am sa spun ce mi se pare in neregula.
In timpul unui joc, constati ca nu mai vrei sa lasi un jucator la masa si in jocurile urmatoare. Se termina respectivul joc, nu da nimeni start, in afara de cel care te-a deranjat, injurat, jignit, etc.... Si apesi x, ca gazda! Surpriza! nu il poti scoate! Trebuie sa iasa toata lumea de la masa din cauza unuia care profita ca nu poate fi dat afara...

19-03-2008,13:39
mirela25 Data inregistrarii: 16/03/2008 Mesaje: 0 Offline
dragi admini,sunt MIRELA25

am si eu o nelamurire, la acest joc de rummy,romanesc v2,am vrut sa dau x unuia care a intrat la masa mea de joc si mi-a vorbit urat,dar nu am reusit. de ce trebuie sa suportam vorbele urate din partea altor jucatori,de ce nu putem sa le dam x. ca la alte jocuri de pe site. astept un raspuns,poate gasiti o rezolvare a acestei probleme.cred ca nu sunt eu singura care a patit asa ceva.sunt de aceasi parere cu witch.trebuie sa faceti ceva.

15-04-2008,19:17
faddy Data inregistrarii: 24/09/2007 Mesaje: 0 Online
Pare a fi un bug pe v.2

Hello Admini :)
Am incercat si eu sa elimin de la masa un jucator care de mai multe partide nu juca...... Just in case, poate erau altii care doreau sa joace...
Surpriza !!! Apare mesaj "Poti sa dai un jucator afara doar intre partide "
Bresa acesta poate fi speculata de cei care se intrunesc aici pentru a-si refula frustrarile din viata de zi cu zi pe alti jucatori care revin zi de zi cu placere pentru joc. (ca deh, intalnit si din aceasta subspecie destui- ma refer la cei prost-crescuti care gasesc injuraturile ca un mod normal de a se manifesta si nu pot accepta faptul ca uneori nu sunt doriti la o anumita masa !!! :rolleyes:)

Lara and Co., asteptam o lamurire .....

Pagina 1 din 1
1