Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

14-03-2012,19:59
blaulina Data inregistrarii: 06/10/2010 Mesaje: 0 Offline
Nedreptate

Cum este posibil sa nu luati masuri cu privire la persoanele care denigreaza pe site?....in schimb anulati conturi din senin fara sa dati explicatii,;ex:''piggy purcelusul''.....Consider ca este normal sa afisati motivul anularii,chiar regulile sa fie respectate pt toti atunci cand gresim,nu preferential./....Cred ca abuzurile si rapoartele sunt luate in considerare decat pt unii,altii platesc si atunci cand nu gresesc...

14-03-2012,21:03
alyna4myty Data inregistrarii: 05/03/2008 Mesaje: 0 Online
bine spus:nedreptate

nemultumiti de cum a actionat domnul admin, suntem multi din demisol,care am citit raspunsul domnlui admin,partinitor raspuns dealtfel,dar simt si eu ca si tine nedreptatea facuta cu aplicarea sanctiunilor preferentiale,da unuia i dai 3 zile suspendare(miki1717) si i iei in calcul rapoartele cu sutele pe care l e face si pe celalalt l- anulezi fara sa spui si pentru ce(-piggy_purcelus).de luni bune seara de seara suportam sa fim stresati ,hartuiti,provocati de domnul inginer miki1717,cand raspundem la provocare e bine pentru ca are de lucru la rapoarte dl.inginer,rapoarte care sunt acceptate de dumneavoastra,daca i facem noi raport nu e bine,nu s luate n seama,cum nu e luat in seama si faptul ca suntem jigniti de dl.inginer miki1717

14-03-2012,21:26
anamaria32 Data inregistrarii: 20/02/2008 Mesaje: 0 Online

Urat foarte urat ceea ce ati facut cu contul utilizatorului piggy_purcelus sa-l anulati pe nedrept,va mai mirati ca sunteti injurati ar trebui sa nu va mai mire. Acest site a ajuns un site de preferinte nu de jocurii,de daca noi nu avem pile suntem anulati asa din senin disparem in ceata,pt ca ne spunem parerea pe forum si ce ne doare.Ati primit nustiu cate mesaje de la jucatorii cu nedreptatea facuta nici nu ati luat in considerare dc pt ca noi nu avem pile sa fim favorizati ca alti ex miki1717 ,parerea noastra mesajele noastre nu conteaza,va mirati cand sunteti injurati oare dc ,va-ti pus intrebarea dc ,ar trebui sa vi-o puneti.Nici macar din respect pt jucatorii nu va-ti deranjat sa rezolvati aceasta nedreptate,de dc sa gasiti o cale de rezolvare era prea mare deranjul,acest site a ajuns site de preferinte nu de jocurii ,cred ca ar trebui sa ne anulam conturile ca sa rezolvati aceasta nedreptate ca altfel vad ca nu rezolvati nimic,sau rezolvati facandu-ne si pe noi disparuti in ceata ,ca vad ca aici asa este procedeul,iti spui parerea si ce te deranjeaza si brusc dispari fara nici-o explicatie.Ar trebui sa luati inconsiderare mesajele primite si sa rezolvati aceasta nedreptate care ati facut-o cu jucatorul piggy_purcelus.

14-03-2012,21:42
I3yarin Data inregistrarii: 21/01/2012 Mesaje: 0 Online
nu va inteleg

cum adica nu exista rapoarte facute impotriva lui miki asta? vaaaai, pai mi-am tocit degetele facand rapoarte unui intrigant, unui plangacios, unui sifon! e un neadaptat, un om rau...inginer??? aoileo pai nu stie unde-i cratima si virgula.....cum inginer? aaaaaa inginer la oi si capre, asta da! deci nu vedeti ca nu-l mai suporta nimeni pe acest miki? mi-e dor de piggy meu:(... ati anulat pe nedrept, a ajuns sa ne fie sila sa intram in demisol ca incepe miki1717 cu imbarligaturi............e o cccuuuurvaaaa de om, e hermafrodit, nu se stie ce e ca azi e femela, maine maimuta, poimaine soparla....anulati ....dati-ne tot noua in cap...ca intram de ani....facem conturi vip....dar la o adica rapoartele noastre nu apar la voi....pai daca scrie: raportul a fost trimis cu succes....cum D-ne iarta-ma nu va apare?????

14-03-2012,21:54
I3yarin Data inregistrarii: 21/01/2012 Mesaje: 0 Online
inca ceva

acum 4-5 ani cand erau putini jucatori pe site.....se injura lumea cate 5 zile si 5 nopti fara sa primeasca sanctiuni....anulari....ca deh aveati nevoie de noi, astazi cand site-ul are deja cateva mii de jucatori( unii adusi si de noi prin reclama) nu va mai pasa...va permiteti sa ne dati cu bate in cap, anulari, ban pe ip...o sa ne banati intr-o buna zi ca jucam cu x si nu cu y....orice e posibil, nu m-ar mira nimic. piggy_purcelus a raspuns provocarilor lui miki1717, ca multi altii...pt ca nu-l mai suportam si nu merita sanctiunea cea mai drastica, in schimb miki merita moartea pe scaunul electric:eek:

15-03-2012,05:45
cu_ochii_pe_voi Data inregistrarii: 15/08/2011 Mesaje: 0 Offline

Citat de la I3yarin:

acum 4-5 ani cand erau putini jucatori pe site.....se injura lumea cate 5 zile si 5 nopti fara sa primeasca sanctiuni....anulari....ca deh aveati nevoie de noi, astazi cand site-ul are deja cateva mii de jucatori( unii adusi si de noi prin reclama) nu va mai pasa...va permiteti sa ne dati cu bate in cap, anulari, ban pe ip...o sa ne banati intr-o buna zi ca jucam cu x si nu cu y....orice e posibil, nu m-ar mira nimic. piggy_purcelus a raspuns provocarilor lui miki1717, ca multi altii...pt ca nu-l mai suportam si nu merita sanctiunea cea mai drastica, in schimb miki merita moartea pe scaunul electric:eek:

sunt doar adm parlizti care aici simnt ca au si ei putere si fac ce vor . isi arata ''muschii'' altfel .. raman doar niste parlitzi frustratzi . ai ma ...uleaza si contu asta . ma doare in cot de voi adm.. asa cum am spus . ramanetzi niste parlitzi si frustratzi orice ati face sau oricate conturi ati anula voi .ptr com asta ce motive de de anulare ati avea?:confused: zik si eu .. oare am injurat ? oare seara de seara cocalarii de pe anumite jocuri.. p[oker . remyy wist.. oare ce merita? cum fac ca de fioecare data .. mascaresc ca la usa cortului si nu patesc nimik ? uneopri o avertizare la misto asa.. de ochii lumii. vai de voi . asa cum am spus .. orice ati face..ma doare in cot de voi . cum va spune cineva ceva concret de ce p[e x anulatzi si pe y nu cu tot ca y a mascarit ca la usa cortului.. va faceti ca ploua . o zi buna si voua ''domnilor'' adm frusstrazti si parlitzi .. PS:NU AM NICI O TRREBA CU NICI UN PIGHI SAU MAI STIU EU CINE DE PE AICI . NU AI CUNOSC DAR AU AVUT SI AU DREPTATE . CHIAR D EMA ANULATZI ASA CUM AM SPUS.. MA DOOARE IN COT DAR MACAR .. IN ULTIMU CEAS.. BAGATZI SI VOI LA CAP CE TRE SA BAGAZTI ..O ZI BUNA VA DORESC ''domnilor'' ADM;) :) :*

15-03-2012,08:26
Ace Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 2 Offline

Citat de la cu_ochii_pe_voi:

sunt doar adm parlizti care aici simnt ca au si ei putere si fac ce vor . isi arata ''muschii'' altfel .. raman doar niste parlitzi frustratzi . ai ma ...uleaza si contu asta . ma doare in cot de voi adm.. asa cum am spus . ramanetzi niste parlitzi si frustratzi orice ati face sau oricate conturi ati anula voi .ptr com asta ce motive de de anulare ati avea?:confused: zik si eu .. oare am injurat ? oare seara de seara cocalarii de pe anumite jocuri.. p[oker . remyy wist.. oare ce merita? cum fac ca de fioecare data .. mascaresc ca la usa cortului si nu patesc nimik ? uneopri o avertizare la misto asa.. de ochii lumii. vai de voi . asa cum am spus .. orice ati face..ma doare in cot de voi . cum va spune cineva ceva concret de ce p[e x anulatzi si pe y nu cu tot ca y a mascarit ca la usa cortului.. va faceti ca ploua . o zi buna si voua ''domnilor'' adm frusstrazti si parlitzi .. PS:NU AM NICI O TRREBA CU NICI UN PIGHI SAU MAI STIU EU CINE DE PE AICI . NU AI CUNOSC DAR AU AVUT SI AU DREPTATE . CHIAR D EMA ANULATZI ASA CUM AM SPUS.. MA DOOARE IN COT DAR MACAR .. IN ULTIMU CEAS.. BAGATZI SI VOI LA CAP CE TRE SA BAGAZTI ..O ZI BUNA VA DORESC ''domnilor'' ADM;) :) :*

Pentru limbaj contul va fi anulat. La urmatoarea abatere si restul conturilor vor fi anulate.

15-03-2012,08:34
Ace Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 2 Offline

Citat de la blaulina:

Cum este posibil sa nu luati masuri cu privire la persoanele care denigreaza pe site?....in schimb anulati conturi din senin fara sa dati explicatii,;ex:''piggy purcelusul''.....Consider ca este normal sa afisati motivul anularii,chiar regulile sa fie respectate pt toti atunci cand gresim,nu preferential./....Cred ca abuzurile si rapoartele sunt luate in considerare decat pt unii,altii platesc si atunci cand nu gresesc...

Jucatorul respectiv nu este anulat. Are o sanctiune de 3 zile care expira azi.
Topic closed.

Pagina 1 din 1
1