Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

28-01-2011,21:15
nadial Data inregistrarii: 17/11/2010 Mesaje: 0 Offline
Nelamurire....

Poate cineva sa imi spuna de ce cand ma retrag de la o masa de joc(dupa terminarea partidei,bineinteles)si vreau sa intru la alta, raman blocata in prima si nu pot iesi numai daca ma deloghez,asa trebuie?sau cum se procedeaza?ca despre asta nu scrie in regulament.Multumesc:cool:

03-02-2011,13:40
zuzukel Data inregistrarii: 03/02/2011 Mesaje: 0 Offline
am si eu o nelamurire

tocmai miam facut un cont si nu stiu de ce nu imi apare masa de joc indiferent daca eu o creez sau ma alatur ...
nu stiti de ce ?:confused:

03-02-2011,14:28
Ace Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 2 Offline

Citat de la nadial:

Poate cineva sa imi spuna de ce cand ma retrag de la o masa de joc(dupa terminarea partidei,bineinteles)si vreau sa intru la alta, raman blocata in prima si nu pot iesi numai daca ma deloghez,asa trebuie?sau cum se procedeaza?ca despre asta nu scrie in regulament.Multumesc:cool:

Nu mai juca de pe Opera.

[QUOTE=zuzukel;40959]tocmai miam facut un cont si nu stiu de ce nu imi apare masa de joc indiferent daca eu o creez sau ma alatur ...
nu stiti de ce ?:confused:

03-02-2011,15:09
re_re Data inregistrarii: 10/02/2009 Mesaje: 0 Online
nu e normal

[INDENT][COLOR="Blue"]Astazi intre 16-17 pm mi`a fost oprit contul.Deci nu cred ca am injurat "vorbit neadecvat" cum spuneti voi pe contul restart la whist sau la alte jocuri, am contul ala de 2-3 ani de zile in care nu am primit nici un advertisment si acum sa mi`l inchideti pentru ce? Ca probabil a facut cineva un raport la vrajeala? Va rog sa controlati foarte bine ce se vb in legatura cu rapoartele . Cum vedeti un raport imediat 3 zile nu asa se face treaba ca sunt si nevinovati. Va rog chiar daca nu am facut nimic sa`mi deblocati contul " restart " . Multumesc! :p[/COLOR][/INDENT]
Contul cu numele de utilizator restart este blocat.
Motivul sanctiunii:

Limbaj neadecvat

03-02-2011,16:31
yo_cristiano Data inregistrarii: 14/01/2011 Mesaje: 0 Online
Injurii

:DSalutare tuturor..!!as vrea sa fac o reclamatie jucatorului "oktavita83"deoarece in data de 3.01.2011 ora 16-30 eram pe joci.ro ma jukam linistit si deodata incepe sa injure.. !! va rog luati masurii!!Multumesc..:D:D:)

04-02-2011,07:21
Ace Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 2 Offline

Citat de la yo_cristiano:

:DSalutare tuturor..!!as vrea sa fac o reclamatie jucatorului "oktavita83"deoarece in data de 3.01.2011 ora 16-30 eram pe joci.ro ma jukam linistit si deodata incepe sa injure.. !! va rog luati masurii!!Multumesc..:D:D:)

Fara dovezi nu se poate face nimic. Foloseste functia de Raporteaza Abuz din site: http://joci.ro/ajutor/15

04-02-2011,12:03
marccristian Data inregistrarii: 11/11/2009 Mesaje: 0 Online
scuze

Citat de la Ace:

Nu mai juca de pe Opera.

Dezactiveaza pop-up blocker-ul. Vezi detalii la Ajutor: http://joci.ro/ajutor/5

BUNA ZIUA. NU VREAU SA DAU REPLICA, DAR NU STIU UNDE PUTEAM SA SCRIU EU NELAMURIREA PE CARE O AM, ASA CA AM APELAT LA "INTERMEDIAR" DACA POT SPUNE ASA. VA ROG SA MA LAMURITI DECE APROAPE ZILNIC IMI APARE PE TABLA DE JOC O A 3-IA CARTE DE ACELASI FEL SI BINEINTELES CA NU MAI POT INCHIDE, SAU DACA LIPESC, SE BLOCHEAZA. VA MULTUMESC

Pagina 1 din 1
1