am si eu o nelamurire: am observat ca ati anulat conturi pentru ca au ales sa joace la culoare si ati considerat joc nesportiv. De ce este joc nesportiv in situatia asta? nimeni nu te obliga sa joci culoare fara voia ta, si eu am intalnit jucatori care intrebau care joaca la culoare si nu mi sa parut deloc nesportiv din moment ce au intrebat. Si inca ceva...daca jocul la culoare este nesportiv, de ce nu sanctionati si pe cei care impun reguli cum ar fi: FARA MIC, FARA MOZAIC sau FARA SA INCHIZI CU ATU-UL, asta numai este joc nesportiv?
Va rog sa ma lamuriti si pe mine ca numai inteleg nimic si risc sa mi se anuleze contul daca joc cu cineva care impune regulile de mai sus si nu am nici o vina.
am inteles varianta asta desi nu aveti cum sa dovediti ca comunica intre ei dar daca aveti dreptate foarte bn sa ii sanctionati dar daca nu comunica si joaca normal dc este joc nesportiv? si mai am 0 intrebare mai sus la care nu mi-ati raspuns si tare as vrea sa aflu , va rog frumos intreb ca sa stiu nu ca sa ma aflu in treaba
Nu se poate dovedi ca se joaca nesportiv decat daca cineva raporteaza conversatia. Regulile suplimentare la care apeleaza unii jucatori sunt permise la mesele private, cu parola - daca ti se acorda accesul la masa trebuie sa te supui regulilor convenite acolo.
Exista mentiuni asupra acestor aspecte pe pagina de Regulament a site-ului. Utilizatorii nu sunt obligati sa joace in grupuri de mai multi si nu pot fi sanctionati decat daca exista dovezi ca incalca regulamentul.
.. va rog , sa-mi explicati , daca aveti un regulament , prin care jucatorii au obligatiile impuse de dv. administratorii, sitului, anuleaza conturi dupa bunul plac??
:(, ati anulat multe conturi, cu anumite motive, le puteti dovedi?, sau daca un jucator din anumite motive ale lui , raporteaza la dv, anulati contul doar ca asa a spus acel jucator?
... jucam pe acest site, ca intalnim oameni cu care si jucam si ca sa fie jocul mai placut, mai si glumim , in limita bunului simt, .. dar sa si facem puncte...unii au noroc mai mult, altii nu, .. din ce am citit in contract, administratorii pot anula conturi cu motiv sau nu, fara sa de-a explicatii.. e corect??:(
..de cand m-am inregistrat pe acest site, mi-am facut cativa prieteni cu care jucam cu placere, :)multi din ei, jucau oreee multeee, ii apreciam , acum am aflat ca au conturi anulate:(..au alte nikuri, cu ce placere sa mai intru pe site, canddd 1. nu-i mai gasesc,..2 daca asi avea noroc si fac puncte multee nu m-i se anuleaza contul si mie din diferite motive, sauu chiar fara motiv:rolleyes:
...am recitit regulamentul.. ..ultima regula.. se aplica doar jucatorilor?...'respecta sa fii respectat''.. administratia sitului fatza de jucatori, nu poate avea aceeasi regula?:(..mare pacat:( e ''un privilegiu'' ca ne permiteti sa jucam pe acest site, da, darrrr.. nu va bateti joc de noi:D nu asa ne aratati respect...:cool:
...si nemultumit:(.. cu mare drag am recomandat prietenilor si cunoscutilor mei, acest site, dar....:( sunt convins ca imi veti anula contul pt nelamurirule mele, aveti dreptul sa-l anulati si fara motiv, :D asa caa, placerea de joc nu mai e aceeasi.. sincer pe minee, m-ati dezamagit:( si nu numai pe mine...