Buna ziua!Tind sa cred ca site-ul este o bataie de joc.Cum e posibil sa mi se deconecteze la fiecare 2-3 jocuri si implicit sa pierd 300 de puncte.Nu este de vina conexiunea mea de internet,va asigur.Sa nu mai spun ca in 3 persoane nu reusesc sa termin nici macar un joc si culmea nu mi se blocheaza doar mie.Azi noapte am mai postat un subiect,dar vad ca a fost sters.V-am trimis si un mesaj acum cateva zile,pun pariu ca nimeni nu l-a citit.De ce mai sunteti admini daca nu va intereseaza acest site si merge din ce in ce mai prost?Intru aici sa joc de placere,dar cand vad problemele pe care le intampin si observ ca nu sunt singura care se plange,dar nimeni nu face nimic,mi se ia instant si parasesc site-ul.
Altii au platit pt a li se schimba nickul sau au cumparat pachet de puncte la pocher(250 ron) stii ce au primit?Li se vad cnp,adresa unde nu trebuie si ei nu iau nici o masura.Asa ca problema ta este minora
Vorbesti serios??Nu pot sa cred.Totusi e o distractie nu ceva atat de serios incat sa dau bani.Pacat de site