Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

30-07-2012,19:20
_GODY_XXL Data inregistrarii: 31/05/2012 Mesaje: 20 Offline
PROBLEME CU TOPUL

am fost sanctionat 3 zile si in secunda 2 am fost scos din top pe perioada asta, stiu ca asa e normal, dae daca azi la ora 10:07 mi-a expirat sanctiunea dc nici la ora asta nu am aparut inapoi in top?????????? pt asta mi-am pierdut eu noptile ????? va bateti joc de noi, dc nu am aparut in top tot in secunda 2? va rog sa rezolvati problema urgent ca eram pe locul unu

31-07-2012,10:37
SERIOS

Citat de la Monika31:

Ce pacat ai pierdut tot.

SERIOS DAR DE UNDE STII TU CA AM PIERDUT TOT ESTI NOSTRADAMUS?

EU AM PUS INTREBARE ADMINILOR ......ESTI ADMIN???????

01-08-2012,13:54
sIrenne Data inregistrarii: 12/07/2007 Mesaje: 814 Offline

Se verifica

01-08-2012,20:48
DA

Citat de la Monika31:

Gody te crezi prea important?Nu te mai obosi asa tare.Pina se raspunde la intrebarile tale umpli tot forumul cu problemele tale.Ai rabdare. Nu sint Nostradamus si nici admin.

Da ma cred important ca toti jucatorii de pe site. Nu-i normal atat timp cat pierd noptile aici pe site si mi se face nedreptate? Am fost pe locul 1 in TOP cand am fost suspendat si acum bine inteles ca numai sunt de loc. Ti se pare corect sa pierd tot ce am facut o luna de zile pentru neatentia altora? Degeaba ma baga acum in top daca nu am castigat cele 100k care se cuvin pentru locul 1. Topu` asta si premierea chiar daca e vorba doar de puncte i-mi da un motiv sa joc, altfel m-as plictisi grav.

02-08-2012,08:10
nu va certati

Citat de la My_kingdom:

Monika31 , joak drq linistita ce te tot bagi in seama pe forum , analfabeta drq !!! Ai uitat in camera de joc k nici sa scrii nu ai habar !!!

nu va certati prietene ca nu e frumos sa jignesti omul indiferent cata scoala are sau nu in primul rand e om si are respect, monik31 nu a jignit ci a discutat pe fondul unei probleme, nu ma suparat si nici cum scrie nu ma deranjaza p mn,iti multumesc si tie pt intentie si monika-i pt conversatie, eu aveam o discutie cu adminii oricum va urez o zi buna si succes la joc

02-08-2012,17:03
sIrenne Data inregistrarii: 12/07/2007 Mesaje: 814 Offline
rezolvat

Scuze pentru intarziere, GODY. Am postat la Anunturi administrative premiile pentru luna Iulie. Esti pe primul loc cu aproximativ 100.000 puncte castigate in luna Iulie peste locul 2.

Vom corecta si eroarea care nu repune imediat in top pe cei ce revin dupa o pauza.

Multumesc pentru reclamatie si te astept oricand cu observatii cand apar probleme.

02-08-2012,18:33
multumesc

Citat de la sIrenne:

Scuze pentru intarziere, GODY. Am postat la Anunturi administrative premiile pentru luna Iulie. Esti pe primul loc cu aproximativ 100.000 puncte castigate in luna Iulie peste locul 2.

Vom corecta si eroarea care nu repune imediat in top pe cei ce revin dupa o pauza.

Multumesc pentru reclamatie si te astept oricand cu observatii cand apar probleme.

multumesc frumos si imi cer scz daca am fost mai insistent dar sper sa intelegeti ca topul este motivul pt care toti ne ambitionam sa jucam mai mult si este aiurea sa te trezesti ca ai pierdut noptile fara un rezultat. va multumesc pt solutionare ,o zi buna

Pagina 1 din 1
1