Si mie imi da eroare browser'ul cand incerc sa intru la o masa...
Eu foloesec Firefox ca browser de baza, dar am incercat sa intru si de pe InternetExplorer si tot la fel ma scoate... e vreo problema la mine sau la server ?
Edit: imi da eroare si la Whist si la Septica... la celelalte jocuri nu am incercat... presupun ca rezultatul o sa fie acelesi
am impresia ca nu intereseaza pe nimeni ca pe unele configuratii nu merge nimic de pe site-ul joci.ro.Am dat mail de vreo 2 ori si nimic.Multa nesimtire...plus ca am instalat la altcineva windows fresh si a mers joci.ro...deci, daca vreti sa jucati, reinstalati windows. Solutii din partea oamenilor de aici nu veti avea.
am impresia ca nu intereseaza pe nimeni ca pe unele configuratii nu merge nimic de pe site-ul joci.ro.Am dat mail de vreo 2 ori si nimic.Multa nesimtire...plus ca am instalat la altcineva windows fresh si a mers joci.ro...deci, daca vreti sa jucati, reinstalati windows. Solutii din partea oamenilor de aici nu veti avea.
Ai instalat ultima versiune de Flash Player? Download [URL="http://www.adobe.com/go/getflash"]aici.