Nu pot sa cred in ce hal a decazut po****tia tarii noastre,intr-atat incat si la un amarat de joc s-a uitat ca este vorba despre distractie si nu despre cate puncte facem. Caci,in fond,ce facem cu punctele acestea??? Nu valoreaza nimic,si totusi ma surprinde cat de departe merg unii pentru a le obtine,vad cata lacomie si disperare si cum toata lumea e parca pusa pe jar. Sunt frustrati,iti impun cum sa joci,cand in fond regulile sunt deja clare pentru toti...daca jocul iti permite poti face ce iti trece prin cap. Tocmai asta e frumusetea lui. Pe cand ma ia pe mine o persoana ce se intituleaza Avataria,sau ceva in genul si ma injura si ma spurca pe motiv ca vezi Doamne am inchis inaintea ei de vreo cateva ori si asta ma face disperat dupa puncte....Oamenii dintr-astia frustrati si fara viata sociala(dupa milioanele de puncte,creatura nu pare ca ar avea viata sociala,nicidecum vreun iubit....) ar face bine ori sa-si gasesca vreun mascul care s-o satisfaca mai mult decat jocul de rummy ori sa-si puna un streang de gat si sa ne lase frate in pace!!! Unde e respectul de sine manifestat prin respectul fata de oamenii cu care interactionezi? Sunt foarte dezamagit de comportamentul majoritatii co-nationalilor mei,si ma face sa ma gandesc la cat de bine am facut ca am plecat din acea tara......