Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

22-05-2008,10:48
adyinutza Data inregistrarii: 15/04/2008 Mesaje: 0 Online
Revin

Am trimis si eu un bug ieri in leg cu un "coleg" pe nume vort3x care m-am injutat si mi-a vb urat : "sa mi-o sugi" de exemplu. Nu cred ca trebuie sa suport eu jignirile lui pt ca pur si simplu i-am zis sa nu isi mai faca cartile pe tabla ca nu eram la rummy pe tabla ci la rummy etalat. Si nu e primul care joaca asa :isi fac cartile pe tabla si apoi coboara si inchid. NU e CORECT. VA rog luati masuri in leg cu respectivul coleg. Si am mai vazut acuma 10 min un coleg care a jignit-o pe o alta colega ca si cum nu ar avea niciun fel de retinere . Va rog actionati ca nu se mai poate.........:(:mad:

22-05-2008,12:21
Lara Data inregistrarii: 14/11/2006 Mesaje: 5 Online
Cititi va rog pagina Ajutor inainte de a deschide un topic nou

Asa cum am mai precizat in nenumarate randuri, pentru a raporta un utilizator care injura sau incalca regulamentul in vre-un fel, trebuie sa folositi functia [U]Raporteaza abuz[/U]. Vezi aici cum: http://joci.ro/ajutor/sunt-jucatori-care-incalca-regulamentul-aduc-injurii-altora-si-sau-vand-puncte-luati-masuri.html

Daca folosesti [U]Zi un Bug[/U] noi primim doar detalii legate de eventualele erori din joc. De aceea nu putem lua masuri, pentru ca nu avem dovezi, ramane doar cuvantul tau contra cuvantului "colegului".

Raporteaza corect userii care iti vorbesc urat si noi vom lua masuri cu siguranta. Poti vedea apoi jucatorii sanctionati si sanctiunile oricand accesand pagina Jucatori Sanctionati: http://joci.ro/sanctiuni(1).html

Cat despre faptul ca unii tin cartile pe tabla la Rummy Etalat si cand coboara atunci si inchid, sa stii ca nu exista restrictii in regulament legate de acest aspect. Din contra, cei care joaca in acest mod isi asuma riscul sa fie prinsi cu piesele pe tabla oricand. E un mod mai putin agreat de catre cei care joaca Rummy Etalat, dar nu incorect.

Regulamentul spune: "Nu e obligatoriu ca la fiecare tura sa se coboare o formatie/suita, chiar daca un jucator le are pe tabla. Eventualele suite/formatii se pot tine pe tabla pentru o utilizare ulterioara daca asa se prefera. Exista insa riscul ca un alt jucator sa sa incheie jocul in acest timp, iar piesele ramase pe tabla se scad, ducand astfel la un scor final mai mic."

Sfatul nostru este sa intrebi partenerii de joc inaintea inceperii partidei daca doresc sa joace in acest mod sau nu. Bafta la joc!

PS. Nu mai deschide topicuri noi daca postarea ta se incadreaza intr-unul deja existent. Contravine regulamentului forumului. Daca mai ai nemultumiri le poti posta in "bug-uri si nemultumiri generale". Multumim pentru intelegere. Topic inchis.

Pagina 1 din 1
1