Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

04-08-2012,00:22
moa7475 Data inregistrarii: 21/05/2008 Mesaje: 28 Online
SUBIECT INCHIS?????????????DREPTUL MEU LA CORECTITUDINEA DE top afisat mincinos UNDE ESTE?

BUNA SEARA.AM NEGAT EU PUNCTELE LUI _GODY_XXL?EU NEG topul mincinos pe care la ti afisat timp de 5 zile.Eu neg k gody fiind suspendat trebuia sa fie in top ,fie ca joaca sau nu.Eu neg CA AFISATI UN TOP SI LA FINAL ALTUL.EU NEG CA POCAITUU FIIND SUSPENDAT DE  PE 24.07.2012 PANA PE 27.07.2012 DESI JOACA PE 28.07.2012 NU APARE IN TOP,DESI ERA IN PRIMII 3 IN TOPUL LUNAR.Asta neg:TOPUL MINCINOS,FAPTUL CA PERMITETI CA STATISTICA SA FIE ASCUNSA(hotia adica) si v am d emostrat cum se fura(corwell1,viorel_suleapa).Iti doresc o noapte linistita la fel ca ziua mea.PS:                 respecta pentru a fi respectat!           

04-08-2012,12:41
_GODY_XXL Data inregistrarii: 31/05/2012 Mesaje: 20 Offline
sal moa7475

Citat de la moa7475:

BUNA SEARA.AM NEGAT EU PUNCTELE LUI _GODY_XXL?EU NEG topul mincinos pe care la ti afisat timp de 5 zile.Eu neg k gody fiind suspendat trebuia sa fie in top ,fie ca joaca sau nu.Eu neg CA AFISATI UN TOP SI LA FINAL ALTUL.EU NEG CA POCAITUU FIIND SUSPENDAT DE  PE 24.07.2012 PANA PE 27.07.2012 DESI JOACA PE 28.07.2012 NU APARE IN TOP,DESI ERA IN PRIMII 3 IN TOPUL LUNAR.Asta neg:TOPUL MINCINOS,FAPTUL CA PERMITETI CA STATISTICA SA FIE ASCUNSA(hotia adica) si v am d emostrat cum se fura(corwell1,viorel_suleapa).Iti doresc o noapte linistita la fel ca ziua mea.PS:                 respecta pentru a fi respectat!           

moa cu tot respectul ,nu te cunosc nu ma cunosti dar nu e problema ta STATISTICA MEA,statistica mea este interzisa pt voi, adminii o pot vedea oricum oricand si pot lua masuri pt eventuale fraude ,furturi sau joc nesportiv zi -le cum vrei. daca ai cumva nelamuriri in privinta corectitudini mele la joc te invit aici pe forum de fata cu toata lumea sa joci cu mn o luna intreaga doar tu cu mn
. sa te vad cat rezisti pt ca eu joc pana la 5-6 dimineata
cine a jucat cu mn stie f bn
.sunt in top pe locul 1 deoarece am fost cel mai bun luna asta si nu are nici o legatura faptul ca ma provocat un jucator si l-am jignit si eu la randul meu exact asta ti-au spus si adminii sau poate ca tot tu erai acel jucator care ma provocat cu intentia de a ma suspenda pt a putea sa sa ma ajunga din urma....cine stie?!!!!!

05-08-2012,22:36
salut

Gody  esti depasit de subiect si mult prea mic pentru a intelege despre ce scriu eu aici(asta deduc din ce ai raspuns).Astept raspuns de la cineva care administreaza site ul in legatura cu optiunea DE TRANSPARENTA A STATISTICII tuturor jucatorilor(TUTUROR GODY)

05-08-2012,22:58
_GODY_XXL Data inregistrarii: 31/05/2012 Mesaje: 20 Offline
mai mic ca tn????????

Citat de la moa7475:

Gody  esti depasit de subiect si mult prea mic pentru a intelege despre ce scriu eu aici(asta deduc din ce ai raspuns).Astept raspuns de la cineva care administreaza site ul in legatura cu optiunea DE TRANSPARENTA A STATISTICII tuturor jucatorilor(TUTUROR GODY)

pustiu te rog sa iti masori cuvintele ca am copii cat tn si atata tim pat sunt inclus in discutia ta cu oricine am toate motivele sa intervin. m-ai vazut tu p mn vb de tn aici p site cumva? vezi de treaba ta ca nu esti avocatul meu iar in privinta statisticii nu e problema ta ce fac eu. ce cauti tu sa ma verifici p mn esti de la militie? daca stiai sa citesti vedeai ca statistica ascunsa este o optiune p care o au toti jucatorii inclusiv tu asa ca documenteaza-te si nu t mai interesa de mn ca nu ai valoarea mea
 o seara buna

05-08-2012,23:15
sal

06-08-2012,13:14

Citat de la moa7475:

Inca astept raspuns sIrenne.Unde este cea mai importanta regula a site ului?RESPECTA PENTRU A FI CE?

06-08-2012,23:02
seara buna celor care administreaza acest site

POATE CINEVA IN AFARA DE sIRENNE DINTRE CEI CE ADMINISTREAZA ACEST SITE SA RASPUNDA LA INTREBARIILE DE MAI SUS?Nu de alta dar nu sunt cu capul sa scriu de unul singur.Poate erati in concediu,poate aveati probleme,o scuza ceva se gaseste in tara asta.OMUL CAT TRAIESTE SPERA,speranta moare ultima...RESPECTA PENTRU A FI... luat in seama!ADEVARUL FIE CU VOI!

07-08-2012,19:51
salutari adminilor

Existati?De ce ati facut acest beta?Sa nu mai fiti deranjati cu mesaje daca nu imi sunteti prieten?Apropo oare mai sunt in topul general? Mie nu mi mai apareVa apreciez ,,PENTRU ACEASTA ADMINISTRARE''.SCUZE CA VRETI SA MURITI SI NU VA LAS!

09-08-2012,15:25
sIrenne Data inregistrarii: 12/07/2007 Mesaje: 814 Offline
solutionare situatie cont "pocaituu"

Fiecare poate alege sa-si ascunda profilul fata de restul utilizatorilor sau chiar selectiv. Administratorii pot vedea inca statisticile, deci daca sunt raportate nereguli, ele pot fi verificate.

Da, inca te mai gasesti in topul general pe primul loc. Mergi in pagina principala a jocului Rummy Etalat si apasa pe tab-ul cu titlul Top General (toate topurile se gasesc sub lista cu camerele).

Se producea o eroare conform careia unii utilizatori erau automat scosi din top pentru 3 zile (cat erau suspendati), dar nu mai erau reintrodusi in top in urma expirarii sanctiunii. Am verificat manual statisticile pentru a gasi diferenta dintre cei exclusi si cei care inca mai erau in top.

E adevarat ca a fost afisat un top gresit pentru o perioada, dar problema a fost semnalata si rezolvata.
Acum am inteles si ce spuneai despre pocaituu. Il vei gasi postat in top si i se vor acorda puncte conform locului pe care il ocupa in top.

Pentru a te putea intelege in viitor, te rog posteaza calm si concis numai problema pe care doresti sa o semnalezi. Ne cerem scuze pentru eroarea aparuta.Spor la joc in continuare.

http://joci.ro/beta/forum/Anunturi-administrative-/11/CONCURS-Top-Lunar/2826#8

09-08-2012,18:35
buna

1.Degeaba  vedeti statistica VOI ADMINISTRATORII,masuri ati luat in cazurile cornwell1 si viorel_suleapa (Este interzisa vanzarea/transferul/"donarea" sau cumpararea/"primirea" de puncte. Aceste lucruri se pedepsesc cu anularea contului. Un cont trebuie sa reflecte corect valoarea jucatorului, asadar cei care acumuleaza punctele altfel decat prin joc corect, vor avea contul anulat.Anuntul de vanzare/cumparare de puncte se pedepseste direct cu anularea contului si a clonelor sale.)dupa ce ati primit n MESAJE DE LA MAI MULTI JUCATORI                                                                        2.Masurile sunt nimic fata de ce scrie in parantezele de mai sus                                                                      3.Eroare timp de 2 si respectiv 4 zile?                                                                                                4.Am postat foarte calm si foarte concis dar raspunzi fffff greu                                                                   5.Scuzele se accepta                                                                                                                                     6.,,
In cazul in care un administrator al acestui site semnaleaza o neregula (scrisa sau nu in regulament), el are dreptul sa ia masuri imediat in functie de gravitatea situatiei. Deciziile luate de administratorii Joci.ro sunt definitive si nu sunt negociabile.''Daca sunt definitive de ce primeste utilizatorul pocaituu 50000?                                                                                                                   si cea mai importanta 7.LASATI STATISTICA VIZIBILA LA TOTI JUCATORII,SCOATETI OPTIUNEA DE A PUTEA FI ASCUNSA.                                                                                                                                                                                                                                                                                        MULTUMESC

Pagina 1 din 1
1