Daca intampini probleme Raporteaza bug
  • Acasa
  • Forum
  • Joci.ro Games
  • Rummy
  • Sofokle...RulezPannaLaFinnal Sanctiune: anulare cont, 28.07.2014 Motiv: Contul nu este transmisibil. Accesari din multiple locatii

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

29-07-2014,09:19
_RulezPannnaLaFinal Data inregistrarii: 28/07/2014 Mesaje: 5 Online
Sofokle...RulezPannaLaFinnal Sanctiune: anulare cont, 28.07.2014 Motiv: Contul nu este transmisibil. Accesari din multiple locatii

Este al doilea cont care il anulezi aiurea.Asta e problema ta pe site ca l'am accesat din alte locatii?Pai jumatate din site acceseaza din alte locatii futu'te'n gura de martalog!Astea's motive inventate de tine.Daca intri matol pe site lasa unul capabil la ”butoane” baga'mi'as pula in ma'ta si in creierul tau de incult.Nu observi ca esti depasit de situatie si iti iei pule'n gura zilnic de la jucatori?In locul tau mi'as pune un semn de intrebare daca m'ar injura toti.Ai grija pe viitor cum sanctionezi ca sa nu iti iei la muie in fiecare zi sugaciule

29-07-2014,10:08
_RulezPannnaLaFinal Data inregistrarii: 28/07/2014 Mesaje: 5 Online
Paste..sok04 Sanctiune: suspendare 3 zile, 28.07.2014 Motiv: Limbaj neadecvat. Atentie, te paste anularea contului pentru injurii repetate.

Mai e  pana la ”paste" sofokle dati'as la muie cu exprimarile tale de handicapat!Ba prostul pulii mele,tu esti cel mai tantalau administrator din istoria site'ului crede'ma si nu o spun din rautate.Lumea imi da dreptate labagiule bora'mi'ar pula in familia ta.Eu cred ca te'ai futut in cur de te'au pus astia administrator sau daca esti pizda sigur ti'a dat la muie Ace ca alta explicatie nu gasesc

30-07-2014,20:59
Sugifokle Data inregistrarii: 30/07/2014 Mesaje: 5 Online

Sofokle , sa te vedem in masina aia neagra cum dai din cap numai la hopuri

Pagina 1 din 1
1