buna ziua!! cum e posibil asa ceva..sa ai pe tabla 3 piese de 2 de galben...am dovezi am salvat tot si am luat decizia sa va scriu aici asta ca sa nu pun la profil..Ce se intampla? Dv stiti ca aici joaca mii de oameni unii ptr puncte iar altii de placere,iara eu ma incadrez la amandoua ...NU E UN JOC CORECT...spuneti dv ce ar trebui sa fac? sa renunt la joc ptr ca stiu ca nu e corect? sa tac si sa nu comentez nimik?sau faceti dv ceva ca sa fie corect....
01. Introducere: Jucatori si Obiective
Jocul de Rummy
Jocul de Rummy contine 106 piese: 104 piese cu numere si 2 piese de Joly. Piesele cu numere sunt impartite in 4 culori: rosu, galben, albastru si negru. Fiecare culoare contine numerele de la 1 la 13 in dublu exemplar.
De asemenea un joc de Rummy mai contine 4 table pe care jucatorii tin piesele in timpul jocului in asa fel incat fiecare jucator poate vedea doar piesele lui. DUBLU EXEMPLAR...de dv este scris nu de mine...asta spune tot ...sunt atatea erori............
Rummy: jocul "fara mic"
Una din cele mai frecvente reguli proprii intalnite este regula "fara mic" la jocurile de Rummy. Aceasta regula obliga participantii la joc sa foloseasca Jolly doar pentru a inchide, nu si in suite sau in formatii. Exceptie: daca un jucator are ambele piese de Jolly, atunci unul poate fi folosit dupa dorinta. Cei care doesc sa joace "fara mic", deci dupa reguli proprii, trebuie sa faca masa privata si sa anunte acest lucru pe ceilalti adversari. Vedeti domnilor admin,,mai schimbati si dv regurile ptr ca degeaba sunt puse, si sa stiti ca nu sunt respectate nici de1% din jucatori..
Aici pe JOCI.RO se merita sa intri doar pentru relaxare s-au pentru a mai schimba o vorba doua,,nici de cum pentru a face puncte,,,asta e un sfat pe care si eu acum il urmez..nu se merita sa stai poate toata ziua in fata calculatorului sa faci puncte ca sa fii cel mai tare,,atata timp cat exista erori in joc.Daca nu ar exista ar fi cu totul altceva....Si imi cer mii de scuze fata de dv stimati admin,dara sa stiti ca eu sunt o persoana caruia ii place dreptatea,,Si poate intr-o zi v-a veti gandi la vorbele mele,si sa faceti acest si-te sa fie unikat care sa bazeaza pe adevar nu pe greseli sa zic asa.....