Daca intampini probleme Raporteaza bug

Pagina 1 din 1
1 

Vezi primul necitit

25-02-2011,17:44
Adrian999 Data inregistrarii: 22/08/2008 Mesaje: 0 Online
Vreau clasamente normale, ceva detaliat , NU discriminare

Adică īn special pt mine la rummy etalat, asta se poate şi la alte jocuri, nu numai la rummy.
CLASAMENTUL GENERAL să aibă 100, 500 sau 1000 de locuri jucatori, NU 10 cum e acum :mad: :eek: :(
Dk se poate si mai mult maxim 10.000 atunci e ceva minunat, dar pt mine e bine si 1000, DK VA FI... EU SPER :cool:
DK s-ar implementa si puncte calitative ar fi EXTRAORDINAR

Exemplu:
locul Puncte principale(P) puncte secundare(pct) Victorii
1 4.520 1.345.255 4.102*

*partide castigate pe locul 1 din 4, cu 4 jucatori in jocuri a cate 4 runde de jocuri.... ca exemplu
CLASAMENT LUNAR
Este bunicel si asta doar cu 10, dar se poate si 20, 50, maxim 100..., dar va si minunat si cu 20 locuri. ar fi recomandabil chiar peste 10 locuri SIGUR.

CLASAMENT SAPTAMANAL, asta doar asa suplimentar, asa ca o IDEE, nu ceva ce as dori foarte mult
Dar primele 2 tipuri de clasamente doresc foarte mult mai multe locuri neaparat.

Eu nu prea mai joc rummy mai deloc din cauza acestor clasamente limitate si puncte doar cantitativ, intru asa mai rar sa nu pierd contul... :rolleyes:

Am jucat si alte siteuri de jocuri, de exemplu(nu dau adrese!!!):

1)tra..nul e un joc unde are o statistica asa de mareeee si foarte actualizate, zilnice unde sunt scrisi toti jucatorii, TOŢI, sunt foarte multe clasamente acolo, si eu pe joci.ro as dori macar generalul sa aiba 1.000 locuri :p
2) un site cu intrebari de cultura generală romānesc , acolo sunt foarte multe clasamente CALITATIVE cu 1000 locuri la fiecare, cāt si zilnic, are si un tip . Chestia e ca acest site s-a imbunătăţit curānd, plus ca are si un mini turneu.
3) Un site cu rummy etalat, are mai multe clasamente, cat si zilnic pe 1000 locuri, dar are unele minusuri la reguli si aspectul siteului
4)Un alt site care are are o bogata statistica si clasamente detaliate cu 1000 locuri.

Acum comentez acest site joci.ro:

Siteul īmi place grafic, ca aspect, atractiv, regulile originale. Sunt multumit de aceste avantaje pt mine.

Iaaaaaaar acuum urasc si imi da o descurajare foarte mare pt mine, un minus mare pt mine:
NU are statistica si clasamente cum ar trebui sa aiba :mad::(:rolleyes:
Si un alt minus grav e ca se actualizeaza clasamentul general si lunar tocmai in urmatoarea zi la ora 12 p.m. :rolleyes:. Adica nu se actualizeaza la refresh sau tasta F5.

As dori niste pareri sau raspunsuri din partea echipei joci.ro.

Dk s-ar face asa e nemaipomenit!! Macar de ar dura cateva luni, macar sa imi dea speranta!:cool:

Pagina 1 din 1
1